Neklidné miminko 5 měsíců

81
16.2.24 18:36

Neklidné miminko 5 měsíců

Už nemůžu :) pořád samé “eeeeeh” kamkoliv ho položím. Pořád ho musím tahat, dávat na sebe. V lehátku se snaží sednout si a na přebalovaku se ihned otáčí na bricho. V postylce to same. Na podlozce u hraček vydrzi chvilku a zase eeeh abych prišla a nevim co chce. Plne kojim hlad nema a spí se mnou. V noci kojim často. Ma tedy ted 5 mesicu a prodelal nedavno covid. Nasla jsem i prvni zub ale takovy neklid je na palici. Opravdu porad se snazim mu menit polohy a mista nejlip mu je když skace po mne :( u kojeni se obcas take rozciluje. Dnes videl znameho a to byl řev. Nešel utišit. Prijde mi to jako už extrem. Zažil to nekdo je to normalni? 8o Jeste je atopik… nevim co mu je. Porad by chtel jakoby lezt nebo si pro neco sahnout a kdyz to nejde nebo to neni hned tak pláče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24313
16.2.24 18:55

Normální miminko. Prostě se začíná hýbat. Když mu něco nejde, tak tě volá. Rozpoznává už známé osoby, takže k cizím nechce.

Jestli má ekzém, tak ho samozřejmě trápí i svědění. Začni to řešit - u nás se objevuje také při dietní chybě. Synovi vadí bílkovina kravského mléka, sója, vejce, hovězí, drůbež.

A některé děti jsou i víc kontaktní a prostě nevydrží nikde sami. Je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
16.2.24 19:06

Normalni.
Kdyz uz to fakt neslo, nacpala jsem do nositka, to byla zachrana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
16.2.24 19:39

Úplně normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
16.2.24 23:03

Naprosto normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
16.2.24 23:17
@Lucie_Sx píše:
Normalni.
Kdyz uz to fakt neslo, nacpala jsem do nositka, to byla zachrana.

Tam mi taky řve pokud s nosítkem nejdeme vyložene ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
16.2.24 23:20

@1992lp někdy to chce pozkoušet víc nosítek, může mu bejt nepohodlný. Moje holky nesnášely přezkový, já taky teda, šátek jsem nechtěla, nakonec jsem roky nosila ve vázacím nosítku. Mladší byla obzvlášť otravné miminko :mrgreen: a v tom vázacím to bylo super, byla se mnou a já mohla dělat co bylo třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.2.24 02:07
@1992lp píše:
Tam mi taky řve pokud s nosítkem nejdeme vyložene ven

Prvni noseni taky rev, musi si zvyknout.
Idealne tam dat akorat na spani a pak chodit po byte, at usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.24 07:33

A zkoušela jsi kočárek a dlouhé procházky? Je to super relax na hlavu 😊mám stejně starou dceru, ale už druhou…hodně času trávíme na cestách se starší, ale jinak už si nyní vydrží hrát…na bříško se točí už měsíc, asi 2mesice už ji netrápí bříško :-) první tři měsíce jsem taky dělala všechno s ní na ruce, teď už je to trochu lepší…

• Citovat
  • Upravit
24313
18.2.24 05:53

@1992lp zkus šátek. Ono je to fakt pohodlnější. A nakojit v něm. Kolikrát děti pláčou, protože prostě cítí prso ;) ono se to zlepší. Já mám taky dítě hodně náročné. Pořád v náručí atd. No a teď jak začal lézt v osmi měsících, tak už je to o něco lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.11.24 11:28

@1992lp Zdravím, trochu obnovím diskuzi.. Procházíme teď téměř tím samým, syn téměř 6M. Tak se chci zeptat, zda něco pomohlo nebo kdy se to zlepšilo? Uz je toho fakt dost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
22.11.24 11:42

U nas pomaha nositko - v bdelem i spicim stavu, kocarek na spani obcas, vylet nekam mezi lidi, hodne kouka a to ho unavi, navic ted jsou vsude svetylka, takze pecka. Kdyz nic jineho nezabere a nejde, tak se proste na chvili na vsechno vykaslat, lehnout si k nemu, podavat hracky, pomoct otocit kam potrebuje, rozesmat blbinama. A kdyz uz je to uplne na palici, odevzdat ve dverich tatinkovi at si to taky na chvilku uzije :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí