Nekonečné převalování

4.2.15 12:47

nekonečné převalování

Ahoj holky,
poslední dobou mi ten muj drobeček strašně špatně spí. Pořád ale opravdu pořád a celou noc se převaluje. Tam a zpátky, na boček, na zádíčka prostě pořád. Sice má zavřené očka ale i tak se přece nemůže vyspinkat dorůžova. Nevíte nějakou vychytávku co by ji uklidnilo? Jinak přes den spinká hezky, jen v noci dělá neplechu =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3383
4.2.15 12:54

A má dudlíka? Náš se převaluje v kočárku, v postýlce i na zemi furt se mu cosi nelíbí, nemůže spát, kňourá, mne si oči.. a když dostane dudel a k tomu PLENU, tak se zakryje a usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.15 12:58
@LLenule111 píše:
A má dudlíka? Náš se převaluje v kočárku, v postýlce i na zemi furt se mu cosi nelíbí, nemůže spát, kňourá, mne si oči.. a když dostane dudel a k tomu PLENU, tak se zakryje a usne.

Má dudlík když usíná, a po usnutí ho vždycky vyplivne. Pokud ji ho zkusím dát tak se strašně vzteká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
4.2.15 13:05

A kolik je malé? Nám hodně pomohlo zabalit do zavinovačky, ručičky podél těla a ještě na pevno svázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
4.2.15 13:24

@verunkaslivka moje malá byla takto neklidná, když jí rostly zuby nebo měla bolení. To se převalova ze strany na stranu třeba celou noc. A ze spánku pofňukávala. Kolik je malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.15 14:32
@Keyllah píše:
@verunkaslivka moje malá byla takto neklidná, když jí rostly zuby nebo měla bolení. To se převalova ze strany na stranu třeba celou noc. A ze spánku pofňukávala. Kolik je malé?

tak to by mohlo být ono je ji půl roku zoubky se chystají, zkusím nějaký gel na dasenky třeba to bude lepší…co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
4.2.15 14:40
@verunkaslivka píše:
tak to by mohlo být ono je ji půl roku zoubky se chystají, zkusím nějaký gel na dasenky třeba to bude lepší…co?

Tak to je možné, že se jí zoubky posouvají nebo začínají prořezávat. Během dne pohoda a při spaní, jim to pak vadí. Dřív spinkala bez problémů? Nám na zoubky pomohl Calgel a Panadol - dva měsíce v kuse byl boj - dva dny dobrý a pak tři dny hrůza. Ale teď kolem toho roku, roku a půl už se prořezávají stoličky a snáší to lépe. A navíc je i v noci schopná ukázat, že jí bolí zoubky, tak hned mažeme :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.15 14:58
@Keyllah píše:
Tak to je možné, že se jí zoubky posouvají nebo začínají prořezávat. Během dne pohoda a při spaní, jim to pak vadí. Dřív spinkala bez problémů? Nám na zoubky pomohl Calgel a Panadol - dva měsíce v kuse byl boj - dva dny dobrý a pak tři dny hrůza. Ale teď kolem toho roku, roku a půl už se prořezávají stoličky a snáší to lépe. A navíc je i v noci schopná ukázat, že jí bolí zoubky, tak hned mažeme :-))

jj dřív spinkala docela v pohodě =) Calgel máme koupený tak uvidíme jestli pomůže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
4.2.15 15:51
@verunkaslivka píše:
jj dřív spinkala docela v pohodě =) Calgel máme koupený tak uvidíme jestli pomůže :-)

Když by Ti malá náhodou v noci i pobrekávala a budila se, zvážila bych i ten panadol - je přímo na bolesti zoubků a dokáže snížit i teplotu. Pokud se bude jen „převalovat“ měl by stačit ten calgel s tím, že holt bude pár nocí neklidná a ty musíš vydržet :-) někomu pomáhají i nachlazená kousátka. Však uvidíš :-) držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
14.2.15 21:03

Ahoj, máme u dcerky stejný problém. Neustále se převaluje. V noci je schopná se překulit i na břicho a to ji následně vzbudí a začne řvát. Uklidní ji jen to, když ji dám na prso. Navíc, i když se zrovna nepřekulí, co dvě až tři hodiny řve ze spánku. Musím k ní vstávat a zas ji dát na prso. Kolikrát ani nepotáhne, ale to dudání ji uklidní. Nevím, co se děje. Ještě do pátého měsíce vydržela spát krásně celou noc, max s jedním probuzením na dokojení. Nyní je to ovšem tragédie. Jsem z toho naprosto zničená. Je jí 6 a půl měsíce, leze a staví se na nohy. Přes den nevydrží spát déle jak hodinu, většinou však jen 45 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí