Děti se v noci budí a hrají si

Anonymní
28.1.15 23:08

Moje noční můry

Ahoj, potřebuju radu… Mám dvě děti 2,5 a 5,5 let. Donedávna bylo všechno v klidu, maximálně mladší přišel a lehnul si k nám do postele..
Ale poslední asi dva týdny je to děs…
Děti dávám spát myslím relativně normálně… a hlavně beze změn pořád stejně - mladší chodí po šesté a starší po půl sedmé (samozřejmě počítám s tím, že mi dost z vás napíše, že je to moc brzo, ale jsem matka sobec a chci mít chvíli i pro sebe, než přijde chlap :-D ).Ještě před těma 14 dny to fungovalo OK… Ale najednou se pravidelně stává, že mě ve tři v noci něco vzbudí… V pokojíku se svítí a děti si vesele hrají!! Starší se jednou dokonce začala oblékat do školky :-D… OK, zaženu je do postelí a pak se to samé opakuje kolem šesté ráno, ale to už na ně kašlu…
Co s tím? Už se nám neplánovaně stalo, že šli spát třeba oba v osm po ějaké akci, výletě a stejně se to dělo… Co se týče vyčerpanosti, dcera je celodenně ve školce a nespí tam, se synem chodím ven, kočár nepoužívám, doma skládáme puzzle, koukána pohádky, staví vláčky, blbneme, prostě nemyslím, že by zevlovali natolik, aby nemohli spát… Mají oba rýmu už asi od listopadu (samozřejmě jsou sledováni dr.)… Nevím… ale kdyby někdo měl něco na jazyku, písněte… ;-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4373
28.1.15 23:15

Dneska jsem se vzbudila ve dvě ráno, usnula jsem v obýváku, a syn (3) vedle mě sedí, drbe mi do tabletu a dožaduje se Spajdejnema 8o
Jak v Jiříkově vidění, no fakt :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.15 23:22

Heh… takže je vlastně všechno v pořádku… :think: :zed: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7009
28.1.15 23:25

Dvouletak to nedavno zkousel taky, ja ho vzdycky odchytla, zavedla k sobe do postele, tam se mlel, nedovolila jsem mu uz vstat a po par dnech to preslo, sice prijde, ale praskne s sebou a spi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
28.1.15 23:50

A do kolika by meli spat, kdyz chodi spat v 18 hod? To do tech 6 je az az, to je 12 hodin. Mne spi 2,5 leta 10 hodin :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.15 23:58

No to pořád nevysvětluje plnou polní ve tři v noci…

• Citovat
  • Upravit
9374
29.1.15 00:02

Já si taky myslím, že jsou spíš vyspaní a odpočinutí. Přece jneom třeba i od sedmi do tří, to máš 8 hodin, normální spací doba dospěláka. A děti jsou odpočinutí rychle, i když se pak rychle zase unaví. Vypadá to, že si teď na to vstávání v noci nějak nastavili svůj biologický budík a pokud jsou odpočinutí, tak proč by leželi v postýlce a koukali do tmy, když si můžou hrát? :lol: Cos tím, to asi moc neporadím :nevim:.
Pro pobavení - bavila jsem se s holčičkou (6 let), že prý dostala budík k Vánocům. A říkala, že až zazvoní, tak že je šest hodin - doba vstávání. Tak jsem se ptala, aby nezaspala? A ona, že ne, že ona je vzhůru od pěti a maminka chce ještě spát, tak prý dokud budík nezazvoní, tak nemá maminku budit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
29.1.15 00:10

Nevim no, podle mne je opravdu dávas prilis brzy. Moje usina ve 22, ale to je asi druhy extrém.
Ale kdybych davala v 18, tak děcko nevi jak vypada jeho vlastni táta:) tvůj chlap vlastne tedy chodi taky az po 18, to se s nimi vubec v tydnu nevidí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
29.1.15 06:09

Brala bych to jako momentální přechodné období…třeba se vzbudí ten starší, rozsvítí a sestra se přidá k hraní. Ať brzo zase spinkají jak koťata. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.1.15 06:17

Me spis lezi v hlave kdy teda vidaj tatu.. Na ukor vlastni sobeckosti?

• Citovat
  • Upravit
6836
29.1.15 06:21

Náš syn se dneska vzbudil v 5.30(obvykle vstává kolem 8.hodiny ),naběhl do obýváku a mně vzbudilo dožadování se Spongeboba na tabletu :roll: A to šel spát až v půl 10.Až budou v pubertě, tak je budeme z postele dostávat podstatně jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
29.1.15 07:55

Jít spát v šest, jsem taky ve tri vyspana a v plné polní :D
Zkus je dávat později, nejsou tak mali, aby nevydrzeli do osmi například..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
29.1.15 08:09

To už jsou velký na to, aby chodili spát takhle brzo 8o :mrgreen: tohle vysvětluje tu tvojí plnou polní to je celé, uvidíš až je navykneš chodit spát později, budou ti spát až do rána, mojí chodí až tak okolo té půl deváté, takto brzy chodili spát tak možná max. do dvou let, v létě ještě později…s tím, že ty je dáš takhle spát už v ty tři ráno mají naspáno 8 hodin, jasně, že budou vyspaní…takže se není čemu divit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
29.1.15 08:15

Tak bud uz jsou vyspani, coz bych se nedivila a nebo je to obdobi a zkousi, pripadne se vzbudi jeden a vzbudi pak druheho. Takze bud odvadet do posteli a vysvetlovat a cekat, jestli je to nepusti a nebo davat spat pozdeji. v nicem jinem to zrejme nebude. Manzelovi nevadi, ze je nevidi? detem nevadi, ze nevidi tatu? je to vase vec, jen mi to prijde sileny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.15 10:48

Pritel neni jejich tata… A tatu vidi tak 2× za rok…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510