Zavinovací deky - zkušenosti?

2039
26.1.15 20:55

Zavinovací deky - zkušenosti?

Ahoj holky! Mám na vás dotaz ohledně zavinovaček. Uvažuju, že bych pořídila nějakou, ve které malé zavinu i ručičky, aby sebou tak nemlela a spala klidněji. Zkoušela jsem ji zavinout do pleny a řekla bych, že jsem se to i pěkně naučila, skoro jako v porodnici, ale malá je celkem živá a v průběhu spaní je schopná se z ní vymotat (vrtí sebou - trpí na bříško) a pak měla tu plenu tak divně omotanou, že mám strach ji do toho znovu balit. Tak bych chtěla pořídit přímo zavinovačku k tomu určenou, ale nechci vybrat špatně. Poradíte mi někdo, jakou jste pořizovali a jak jste byli spokojeni? Máme doma klasickou rychlozavinku, ale ta ruce neudrží ani náhodou. Moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5271
26.1.15 20:59

@PetrušeKl to se tady řešilo nedávno, nejlepší je klasická zavazovací, co byla za nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
26.1.15 21:00

Tak já měla klasickou přebalovačku na sucháč, tam držela hezky a opravdu ty první tři měsíce jsme jí užívaly, měla jsem tři na střídačku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680

Já si koupila Miracle Blanket a nic moc, přijde mi, že v ní měla malá ruce tak nějak nepřirozeně moc vzadu, teď jí je 4,5 měsíce a pořád spí zavinutá, ale doufám, že jí to ještě vydrží, protože pěkně sama usne přes den i večer v postýlce. Teď zavinuju do deky, ale v tom jí je zas vedro, tak mám objednanou od Anavy http://www.anavy.cz/…merino-vlny/ tak uvidíme, líbí se mi, že by měla bejt pružná, tenká a veliká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257

Brrrr zavinovačku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
26.1.15 21:02

http://www.svetzavinovacek.cz/…e-starburst/

Mrkni na tohle, dole je video.. Já jsem nad ní uvažovala, ale moje malá najednou ze dne na den začala zavinovačky přímo nesnášet, tak jsem jí nakonec nepořídila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
26.1.15 21:06

Ja mela z biobavlny Swadlee mee nebo tak nejak se to jmenovalo a ta byla super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
26.1.15 21:11
@Tarinka píše:
Já si koupila Miracle Blanket a nic moc, přijde mi, že v ní měla malá ruce tak nějak nepřirozeně moc vzadu, teď jí je 4,5 měsíce a pořád spí zavinutá, ale doufám, že jí to ještě vydrží, protože pěkně sama usne přes den i večer v postýlce. Teď zavinuju do deky, ale v tom jí je zas vedro, tak mám objednanou od Anavy http://www.anavy.cz/…merino-vlny/ tak uvidíme, líbí se mi, že by měla bejt pružná, tenká a veliká

No tak tu merino jsem mela a pouzivala jsem jen na sestinedeli a pak se z toho dite vyboxovalo, protoze to pruzi a nikdy se mi nepovedlo ho zatahnout tak na knop, aby se z ni nevypruzil.
Nejlepsi bylo pro vetsi dite tetra osuska, posleze frote osuska velka, cip podlozit pod zadek a dite nemelo jak se z toho dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
26.1.15 21:12

@eržule Ta vypadá pěkně, mrknu na ní, díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
26.1.15 21:13

@1Luca Díky za odkaz, zítra to prolezu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
26.1.15 21:16

@PetrušeKl já měla malou v jakoby klasické peřině. Je to čtverec cca 90×90, jemně vycpaná peřím, když do tohoto dítě zavineš jen tak se nevykope, to peří to hezky utěsní, zavážeš takovým šitým jakoby popruhem, jako kdysi, je to fakt nej způsob. Je tam měkoučko, mimču se dobře spinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
26.1.15 22:06

Měla jsem merino. anavy byla tlustčí. Já měla myslím merinostar nebo jak se to jmenovalo, ale už se to nevyrábí. byla fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
26.1.15 22:31

Já svoje druhé dítko taky vinula do Swaddle me, obě moje děti vyžadovaly pevné zavinutí a byla jsem moc spokojená. Menší velikost prodávám - viz můj bazárek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
26.1.15 22:37

Taky jsem byla s anavy merino spokojena. :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510