Přerušovaný spánek od narození

4387
23.1.15 15:35

Prerusovany spanek od narozeni

Ahojte,
chcela by som poprosit o radu ako zlepsit spanok mojho syna (v pondeli bude mat 9m).
Od narodenia nikdy nespal neprerusovanedlhsie ako 2hod…ako cakala som ze sa to zlepsi vekom, UM, prikrmy, pohybom…ale zlepsenie neprislo.
Proste ulozime o 19 a bez problemov zaspi, vstane 19:30, 20:00, 20:30…vzdy tam musime ist, dat mu napit vody (ta ho vzdy ukludni) a spi dalej. Takto to prebieha celu noc…niekedy ma intervaly 30min, niekedy 40min, maximalne vsak 2hod. 2 hodinovy interval niekedy ani nema, niekedy ma 1× za noc…ked je luxusna noc, tak ho spi 2× po 2hod (no to sa ale casto nestava).
Mlieko pit moc nechce, lahev vypluje a chce vodu.
V noci pri nom spal manzel aj moja mama a vysledok bol vzdy rovnaky…proste stale spi uplne strasne.
Uz sme aj postel presunuli do vedlajsej izby, ale to tiez nepomohlo.
Ani ked si ho dam k sebe do postele, tak to nepomaha.
Aj homeopata som navstivila, ale to tiez nepomohlo.
Ako ja takto nechcem vstavat do neviem kedy :roll:…ma 9m a spanok sa ani trochu nelepsi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4733
23.1.15 15:41

Chápu to dobře, že vždy keď sa zobudí musí dostať napiť aby zas usnul???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
23.1.15 15:47
@PinkGirl666 píše:
Chápu to dobře, že vždy keď sa zobudí musí dostať napiť aby zas usnul???

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
23.1.15 15:55
@Monika123 píše:
Ano

tak niečo podobné som mala zo synom.od narodenia sa budil každé tri hodiny, v troch mesiacoch sa budil po dvoch hodinách až to vygradovalo, že sa cca v 7 mesiacoch budil cca 3× do hodiny. Vždy musel mať mlíko. A tiež sme skúšali všetko možné-postel v pokojíčku, spal s ním priateľ ale výsledok bol rovnaký. pomohlo až, kde sme mu mlíko odmietli dať-brečel a brečel my sme ho utešovali-vždy ale v potýlke nikdy sme ho nevyndavali aby si zas nezvykol na nosenie- prote trvalo to asi týždeň kým si zvykol. Stiahli sme to na na jedno mlíko v noci a potom ho mal až ráno.

Takže ja radím-proste mu tu vodu nedať. A obrnit sa pevnými nervami. Ale nenechať ho vyplakať niekde samotného-proste ho hladiť, utešovať aby vedel, že ste tam.

Dúfam, že som to napísala nejak zrozumiteľne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
8.3.15 20:39

Ahoj holky také jsme měli problém se spánkem budil se mi 9 krát za noc a bez ráno vstaval přes den taky moc nespal a to mu bylo 10 měsíců, takze přes den by spinkat ještě měl. Zasla jsem k homeopatce, dostali jsme homeopatika Valleriana Officinalis 200 CH, dáváme 3 kapky před spaním, myslím, ze to trochu zabírá, ale hlavní příčina byla si v něčem jiném co nám odhalila - museli jsme vypnout wifi, telefony, TV. A ejhle hned to bylo lepší, sice se budí 4 krát za noc, ale to je spis uz ze zvyku a ze chce vědět, ze tam jsem, napije se otočí a spinka. Tak zkuste povypinat a uvidíte zda to zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
9.3.15 12:44

Ahoj,
a to ti zacal lepsie spat hned prvu noc ako si to wifi vypla?
Skusim. Ja som bola tiez u homeopata - dostal coffea cruda 200C, ale zabralo to minimalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
9.3.15 17:32

Ano hned první noc co jsem to vypla tak spal o poznání lépe. A i me se lépe spí, dost často se mi také stávalo, ze jsem nemohla spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
9.3.15 21:06

U nás tohle bohužel nefunguje. U mého táty spí malá taky mizerně, a tam je špatný signál, mobily vypnuté a žádná wifi v dosahu.
Teď v roce mi už spí občas i dvě hodiny v kuse, ale není to pravidlo. Začalo se to lehce zlepšovat v 10m. Noční „klid“ máme od devíti do šesti, mezitím se tak pětkrát probudí a vyžaduje pozornost. Přes den potřebuje spát dvakrát, ale spí jenom na procházce v nosítku nebo kočárku, doma mi neusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
9.3.15 21:27

Měli jsme ten samý problém, budila se nám i 19× za noc(to je její rekord) a už se to nedalo. Začala jsem jí dávat na noc sirup Pediakid, pro snažší usínání, hezky medunkový čajík k tomu a hle! Ona spí celou noc :) sem tam se sice probudí, ale není to už nijak drastické. Akorát ten sirup je od roku, tak nevím nevím, na 9 měsících..jedině se poradit s doktorkou a třeba místo lžičky před spaním dávat půl lžičky :think: Každopádně nám to zachránilo spánek i nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
10.3.15 10:21

Dakujem, ja sirup a vypnut wifi urcite vyskusam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
11.3.15 18:28

@Monika123 přeji,at se brzy vyspíte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie