7 měsíční a spánek

4984
21.1.15 11:31

Sedmimesicni a spanek

Tak si jdu pro radu.
Mam 7mesicni dceru a ted bojujem s prvni hysterii kdyz se mama vzdali dal nez na metr a pul, a taky se spankem.
Priznavam, blbe jsem to nastavila. Ale posledni tyden mi usne klasicky ve 20-21 vecer, spi chvilku a pak se vzbudi a trapci do pulnoci. Neplace, je vesela, akcni, ale ja potrebuju pracovat od tech 22 do pulnoci a oba me nebecha a vse mi bere.
vysledek je to ze ted jeste spi. :roll: pak jde spat kolem 13, to spi tak hodinu, a kolem 17 a spi chvilicku. Pak ji davam v tech 20-21 a zachvili je vzhuru. Ma to posledni tyden. Taky se prodlouzilo uspavani. Usina jen u prsa a ted se stava, ze to trva i hodinu nez ji odpojim a muzu odejit. :( A ted jak se z toho zacarovaneho kruhu dostat? Diky za rady
P. S. v postylce nespi, spi s nama v posteli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
21.1.15 11:38

Rady není, pomoci asi taky ne, leda popřání, že v tom nejsi sama, a že se to snad upraví. Je malá, má nárok. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
21.1.15 11:40

Co jí zkusit ten režim trošku změnit? Ráno jí vzbudit, třeba už v 8 a večer dávat spát dřív. Přijde mi, že to má celé posunutý.
K tomu prsu, já taky tak uspávám a hodně dělám, že když vidím, že spí, prso rychle vyměním za dudlík, zatím to nepoznal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
21.1.15 11:43
@Emilie píše:
Rady není, pomoci asi taky ne, leda popřání, že v tom nejsi sama, a že se to snad upraví. Je malá, má nárok. :hug:

Dekuji to jsem rada :hug: rikam si ze aspon nerve v noci. To bych si to sla hodit.

@a1j2a3 píše:
Co jí zkusit ten režim trošku změnit? Ráno jí vzbudit, třeba už v 8 a večer dávat spát dřív. Přijde mi, že to má celé posunutý.
K tomu prsu, já taky tak uspávám a hodně dělám, že když vidím, že spí, prso rychle vyměním za dudlík, zatím to nepoznal

Zkusim si budit ale fakt budu mrtva asi. Dudlik u ni neprosel vubec. Zkousela jsem to do jejich 3mesicu a odmitala ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.1.15 11:45

Jsme na tom stejne, u nas to je kvuli nemoci. Rano vstava stejne, pres den spi stejne, ale vecer uspavame hodinu, za 30 minut se probere a do jedne se v dobre nalade placati s nami. Dneska planuju akci je tma, je noc, budeme spat. Tzn. nebudu ho brat k nam, nebudu rozsvecet a ani mluvit. Uz jsme to tak meli a behem 3 dnu pochopil.

• Citovat
  • Upravit
4984
21.1.15 11:46

Me prijde ue si uziva ze starsi bracha spi a nebuzeruje ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
21.1.15 11:47

Já teda se snažila najít režim, který dětem vyhovoval, ale pak ho teda držet a holt si svůj denní režim upravit podle nich. Můžu jen říct, že já nevím během ani ne půl roku se měnil. A že s manželem teda fakt žádný extrabuřty nepovolujeme. Ale že by na povel šli spát a skutečně spali, tak to se mi nedaří ani u školáka. Sice zalehne v osm, to jo, ale jak je máma za dveřma, hups ke stavebnici na zemi :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
21.1.15 12:25

@Kofolová já bych jí to upravila postupně. Určitě bych ji nenechávala vyspávat do půl dvanácté. Když spí tak dlouho a pak ještě dvakrát denně, asi po ní nemůžeš chtít, aby v osm lehla a spala do rána, je jasné, že nebude unavená a za pár hodin začne prudit a bude odpočatá.
Budila bych ji pár dní už v deset, pak v půl atd…abych se dostala na nějakou rozumnou hodinu. V tomhle věku mi vstával kolem šesté, v devět zalehl, pak kolem jedné a mezi sedmou a osmou šel večer na kutě.
Ten váš režim by mě zabil :mrtvej smajlík:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
21.1.15 13:56
@marrlinka píše:
@Kofolová já bych jí to upravila postupně. Určitě bych ji nenechávala vyspávat do půl dvanácté. Když spí tak dlouho a pak ještě dvakrát denně, asi po ní nemůžeš chtít, aby v osm lehla a spala do rána, je jasné, že nebude unavená a za pár hodin začne prudit a bude odpočatá.
Budila bych ji pár dní už v deset, pak v půl atd…abych se dostala na nějakou rozumnou hodinu. V tomhle věku mi vstával kolem šesté, v devět zalehl, pak kolem jedné a mezi sedmou a osmou šel večer na kutě.
Ten váš režim by mě zabil :mrtvej smajlík:

No donedavna to tak slo. Ale asi uz toho spanku tolik uz nepotrebuje. Uz tri a pul roku vstavam v 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
21.1.15 14:43
@Kofolová píše:
No donedavna to tak slo. Ale asi uz toho spanku tolik uz nepotrebuje. Uz tri a pul roku vstavam v 10.

tak ji to zkus předělat na jedno spaní ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
21.1.15 14:45
@marrlinka píše:
tak ji to zkus předělat na jedno spaní ;-)

asi mi nic jineho nezbyde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
23.1.15 17:06

@Kofolová v 10? =) to je můj sen =D malá má 6m a u nás teda šílené. Přes den nespí pro jistotu vůbec. Jo vlastně jednou 20 min a to je vše..No někdy třeba ještě jednou, ale málokdy. Večer vždycky usnula sama kolem 7, ale byla nemocná tak si zvykla na uspávání, ale včera sem řekla dost a nechala sem ji tak. Zuřila, brečela potom zjistila, že to na mě nezabírá a usnula. Ale přes noc už asi 2 m je vzhůru třeba 2krát=/ s tím už nevíme co dělat. Venku už má 1 zub a druhý už se taky každým dnem objeví. Zuby nijak neprožívá..zaplať pánbůh=) ale fakt už nevím co s tou nocí-zdávájí se mi sny, že spím celou noc =D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
23.1.15 17:07
  • třeba 20krát-oprava. kéž by 2krát =)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
24.1.15 01:11

No tak mimino vypada ze uz snad bude spat. Uvidime co dalsi dny