Večerní spaní 2měsíčního miminka

13118
22.1.15 21:01

Vecerni spani 2mes. miminka

Maminky, jdu si pro radu.
Nase dcera po vecernim koupani a naslednem najezeni nechce spat sama v postylce. Dokazala by se tam urvat.Musi mi lezet na brichu a to spi, ale ne tvrde na to, abych ji prenesla.Az pak po dalsim jidle ji dam do postylky do oznice a spi.Cili koupeme mezi 19-20h pak mi lezi brichem na brichu a za 3 h.ma dalsi jidlo, to ji prenesu a spi.Jak ji nastavit aby usnula po koupani. S prvni dcerou jsem to resit nemusela, slo to samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
22.1.15 21:05

No asi bude jiná a bude vyžadovat kontakt? Já jsem pro společné spaní. Ale co třeba hacka - závěsná houpačka? Mimina jí milují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
22.1.15 21:05

@verunielka každé dite je jine a ma i jine potřeby. Me mala taky kolem toho druhyho mesice usinala kolem 10. Ted je ji 7 a usina v 8. Nedavej si ji na bricho. Zkus ju nechat po jídle jeste chvíli vzhůru aspon 30-40 minut a pak ji ulož. Jak ji davas přes den a jak dlouho je vzhůru pred nočním spanim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
22.1.15 21:16

@verunielka A na tom břiše ti leží ty tři hodiny :think: Já bych koupala přibližně ve stejnou dobu, nejlépe přesně třeba v sedm. Pro dítě je důležitý stereotyp. Po nakrmení bych si s ní lehla do postele, podle mě je ještě malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
22.1.15 21:30

@Run houaci lehatko ma, tam je pres den.Spis resim tunoc, at spi v loznici.
@Jancaqa pres den to nechavam na ni, vetsinou se naji, chvilku si hrajem nebo ji pustim kolotoc v postylce v obyvaku. a vecer pred koupanim usne na pul hodky a vzbudi se na koupani a krmeni a paknespinejakou dobu a kdyz ji chci dat spat rve a vyzaduje chovani.
@natyber nee, 3 hodiny ne, ale hodinujo a pak ji dam na gauc a hladim nebo drzim za ruku.ona nema tak tvrdej spanek v tudle dobu abych ji prenesla a ona spala. manzel taky rika ze je mala a me se zda ze vyzaduje ten kontakt.snad se to asem zmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
22.1.15 21:31

@natyber koupu vecer takjak vyjde krmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
22.1.15 21:38
@verunielka píše:
@Run houaci lehatko ma, tam je pres den.Spis resim tunoc, at spi v loznici.
@Jancaqa pres den to nechavam na ni, vetsinou se naji, chvilku si hrajem nebo ji pustim kolotoc v postylce v obyvaku. a vecer pred koupanim usne na pul hodky a vzbudi se na koupani a krmeni a paknespinejakou dobu a kdyz ji chci dat spat rve a vyzaduje chovani.
@natyber nee, 3 hodiny ne, ale hodinujo a pak ji dam na gauc a hladim nebo drzim za ruku.ona nema tak tvrdej spanek v tudle dobu abych ji prenesla a ona spala. manzel taky rika ze je mala a me se zda ze vyzaduje ten kontakt.snad se to asem zmeni.

Večer před koupáním bych nenechala usnout. Usne na půl hodiny, vzbudí se ty jí vykoupeš nakrmíš a čekáš, že půjde zase spát. Vydrž tu půl hodinu. Prostě jí zabav aby neusnula. Stanov si přesný čas koupání, vykoupej, nakrm a pak ulož.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
22.1.15 21:51

U nás všechny tři holčičky po večerní koupání a nejazení byly pravidelně od 19 do 21h vzhůru. já toho využívala k tomu, že jsem si šla na ty dvě hodinky nerušeně lehnout a manžel se o maličkou vždy ty dvě hodinky postaral, povídal, že to byla vždy jejich dvouhodinovka. Pak měly hlad, nakojila jsem a holky už si vzala do ložnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.1.15 22:10

Podle me to nenastavis. Nas 2 mesicni lehne do postylky v pul.8 a spi celou noc. Prvni by se urval, postylku nesnesl a chtel byt jen v naruci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
22.1.15 22:18

My jsme to taky tak měli ve 2 měsících, chtěla být u mě. V postýlce usla až po půlnoci. Teď usíná v 19 hod většinou, vzbudím na jídlo kolem jedenáctý a pak spí do 6.Vydržela bych, přece jenom je maličká ještě.
U syna jsem si mohla nechat zdát že by takhle spal. S manželem jsme se střídali u něj. Byl hodně kontaktní a je doteď. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
24.1.15 07:24

Asi si jeste budu muset pockat na cas kdy se napapa a pujde do hajan.Ale co, jeto nase nejspis posledni dite, tak si to nalezite uziju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
24.1.15 09:01

@verunielka nedavala bych spat pred koupanim. Proto nechce spat v postylce po koupani. Uz ji jsou dva mesice, tak by ti mela vydrzet 2 h vzhuru pred velkym spanim. Mam dve deti 27 a 7m. A kdybych je dala spat I Jen na 20minut, tak mi pak neusnou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.15 11:05

Holky, co tady píšete, to není nic :( já mám dvou měsíční dceru a ta je ob den vzhůru do 4 do rána! jsme zoufalí! každý den koupu, nakrmím a dám do postýlky. ona usne tak na hodinu a pak to začíná. pláč. je vklidu při houpání na míči. usíná, dáme do postýlky a opět řev a to do 4 do rána!!! u nás v posteli spát nechce. zkoušela jsem šátek, ten taky nechce. prostě nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
24.1.15 15:11

My jsme našeho staršího uspávali první dva měsíce jedině v ruce. Pak jsme přešli do ložnice do kolíbky a usnul tak, že jsem u něj seděla a držela mu dudlík. To trvalo třeba hodinu, ale pozitivní bylo, že jsem ho nemusela nosit 8)

No a naše mladší je ještě na nějaké závěry moc malá, ale zatím praktikujeme taky uspávání na ruce, v kolíbce by se uplakala. Hodně trpí na bříško, tak se nedá nic dělat. Ale občas už jí taky podezíráme, že se chce hlavně chovat :-) Holt musíme vydržet a snad bude brzy lépe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
25.1.15 13:59

@KamilaKuč. Do 4 do rana? No, tak to by jsem uz tukala na dvere dr.at mi da nejaky povzbuzujici leky :D Ne, delam si srandu, ale musi to byt na palici. U nas to funguje tak, ze se okoupe, nakrmi, da do postylky, usne tak na 20min. a pak je do cca 23h vzh;ru a pak spi do 4 a vstavame v 7.Dnes teda o pul 7, bo jsem ji musela odsat nosik, ma nejakou rymu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí