Večerní spaní 2měsíčního miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.1.15 15:53

@verunielka
a nebylo to poprvé :( děsím se každého večera :( ale přes den dokáže v postýlce usnout sama. to prostě nechápu! dávám jí od 12 do 15 hodin spát. usne tam třeba po hodince a bez řevu a večr tohle! Je to hrozné :( prý máme vydržet tak měsíc ještě. no to asi fakt skončím na práškách :) zkoušeli jsme i pevně zavinovat, nezavinovat, houpat, nehoupat…atd atd a nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
25.1.15 20:34
@KamilaKuč. píše:
@verunielka
a nebylo to poprvé :( děsím se každého večera :( ale přes den dokáže v postýlce usnout sama. to prostě nechápu! dávám jí od 12 do 15 hodin spát. usne tam třeba po hodince a bez řevu a večr tohle! Je to hrozné :( prý máme vydržet tak měsíc ještě. no to asi fakt skončím na práškách :) zkoušeli jsme i pevně zavinovat, nezavinovat, houpat, nehoupat…atd atd a nic :zed:

Tak to je docela mazec! U nás teď probíhá taky řev, ale to bude spíš bříško. Tatínek statečně nosí, tak snad to brzy přejde. Mně taky bylo u prvního řečeno, že bříško bolí první tři měsíce, proto že se to nazývá tříměsíční kolika, tak jsem pořád čekala, až z toho bylo měsíců osm! Tak držím palce, ať to není i váš případ, to by bylo na bednu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
17.2.15 10:42

A jak vam ted deticky spi, kdyz maji 3 mesice??
Mala se teda naucila, ze dostane po koupani flasku, polozim dopostylky, dam pusu, reknu dobrou noc a spi.To je v cca 19h. Pak se vzbudi o pul 12 na jidlo, a pak zas po 3 hodinach.To spani po koupani ma za celej den nejdelsi.Spi vam deti uz celou noc? Mala sice spi kdyz ji ulozim, ale za noc tam jdu snad 1000krat ji dat dudlik.Rano jsem k. o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41265
17.2.15 10:46
@verunielka píše:
A jak vam ted deticky spi, kdyz maji 3 mesice??
Mala se teda naucila, ze dostane po koupani flasku, polozim dopostylky, dam pusu, reknu dobrou noc a spi.To je v cca 19h. Pak se vzbudi o pul 12 na jidlo, a pak zas po 3 hodinach.To spani po koupani ma za celej den nejdelsi.Spi vam deti uz celou noc? Mala sice spi kdyz ji ulozim, ale za noc tam jdu snad 1000krat ji dat dudlik.Rano jsem k. o.

Popravdě myslím, že to máš ještě zlatý. Zvlášť to, jak položíš do postýlky a ona sama usne a spí přes 4 hod. Malá v 18měsících ještě celou noc nespí, většinou ještě jednou krmíme a párkrát hledáme dudlík atd. Ve třech měsících řešit, jestli spí celou noc se mi zdá trošku předčasné…zvlášť když máte před sebou ještě zoubky atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
17.2.15 11:20

@verunielka Mě malý měsíce spí celou noc ale má pak týdny kdy se budí 2-3× za noc. Teď mu je 5 měsíců. Jinak my chodíme spinkat v 6 hodin. Jinak já se naučila už k němu nechodit je v době kdy zkouší jestli k němu hned běžím.

• Citovat
  • Upravit
15404
17.2.15 12:53

@verunielka usina po 18hod, nekdy sam, nekdy v naruci. Budi se kolem pate na mliko, pak usne sam v postylce a vstava kolem osme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
17.2.15 13:57
@dani24687 píše:
@verunielka usina po 18hod, nekdy sam, nekdy v naruci. Budi se kolem pate na mliko, pak usne sam v postylce a vstava kolem osme.

Tak bych si to představovala :) Já jsem právě byla u té starší zvyklá na celou noc spánku a ted jak je to miminko tak si nemůžu pořád zvyknout, ale chápu, že někteří to mají mnohem horší. V noci jsem si ji musela dát i k sobě bo ji pořád vypadával cumel a ona brečela, a když jsem ji měla u sebe tak jsem jen tak v mezispánku ji ho dala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
17.2.15 14:04

@verunielka starsi zas naopak spaval hur, tak si ted piskam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
20.2.15 12:45

@verunielka naše holčička usne po uhoupání v křesle nebo u mě v náručí v posteli.pak většinou spí do jedné a od jedné se pak stává že jí mám do rána v posteli. dneska jsem ji měla v posteli od 10 od večera. Je to jak kdy. Přes den mi spí jen v šátku a nebo v kočárku…prostě jsem se s tím nějak smířila…ale chápu že s dvěma dětmi je to na nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.15 15:53

Miminko nechce usnout

Ahoj holky :mavam:, prosím o radu. Malé je teď 5 týdnů a začala mít problémy s usínáním. Do teď usnula vždycky bez problémů u prsa, nebo usnula sama v postýlce. Poslední týden po každém kojení chce ještě dudat, ale když jí dám prso tak se vzteká, plive mlíko, odtahuje se a zase hned zběsile hledá a pak začne řvát. Zkoušela jsem jí dát dudlíka, ale vůbec ho nechce, vzteká se pak ještě víc. Houpání taky nezabírá, opakuje se to teď pořád a nejhorší je to večer, to takhle blbnem 4 hodiny než usne a v noci pak spí hrozně neklidně, pořád se vrtí a probouzí. Už jsem z toho unavená :(, nemáte někdo nějakou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
20.2.15 20:52

@Lajka Sorbon A netrápí jí bříško? To bych tak tipla to noční vrtění se. U nás to vypadá podobně, první část noci spí dobře a pak už se hrozně kroutí a tlačí - prostě prdy… A řekla bych, že v pěti týdnech už asi chce trochu koukat, ono pak už to moc neplatí, že by se nakojila a hned vytuhla. Už se jim musí dělat nějaký program :-)

@miskakr Taky už jsem se s tím smířila. Doma spí prakticky jen v babyvaku a venku v kočáře, ovšem i tam to umí pěkně rozbalit. No aspoň, že v noci vydrží v kolíbce :-) Musíme holt vydržet, do patnácti je houpat nebudeme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.15 17:40

@PetrušeKl Asi to budou ty prdíky, pred tim ji to vubec netrapilo az ted chudinka furt tlaci, zkousim ji davat kapky, masiruju, davam teply obklad, tak snad to bude lepsi. A nemas naky typ jak ji naucit na dudlika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
21.2.15 20:59
@Lajka Sorbon píše:
@PetrušeKl Asi to budou ty prdíky, pred tim ji to vubec netrapilo az ted chudinka furt tlaci, zkousim ji davat kapky, masiruju, davam teply obklad, tak snad to bude lepsi. A nemas naky typ jak ji naucit na dudlika?

To je u nás taky něco, ale asi bych řekla jen vydržet. Někdy má den, kdy ho nevezme do pusy, jindy ho cumlá pěkně. Lépe ho bere v kočárku, ale bohužel asi nějaký osvědčený tip neexistuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
21.2.15 21:09

@Lajka Sorbon Nemůže to být růstový spurt? Kojíš? My jsme ho měli a malej byl šílenej. Z ničeho nic byl neklidnej, pořád řval, chvilku chtěl pít, potom zase ne. No šílený. Už jsem myslela, že mu nestačí mlíčko, tak jsem zavolala laktační poradkyni a ta mi řekla o tomhle spurtu. Je to náročný, ale je třeba vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
21.2.15 21:13

@Lajka Sorbon Když mělého trápili prdíky na začátku, tak jsem před každým kojením s ním cvičila. Ať to bylo ráno nebo večer…pořád. A pomohlo to. Hlavně být v klidu. Jinak s dudlíkem neporadím. My ho máme jen na usnutí a jinak vůbec nepoužíváme. Buď ráda, že ho nechce, aspoň máš o jednu starost míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí