Malá usne jen v čepici

101
26.1.15 23:58

Malá usne jen v čepici

Dobrý den,
naše malá má problémy s usínáním už od narození. Teď jí jsou 4 měsíce a 17 dní. Myslím, že jí začínají růst zoubky, takže je trošku hysterická. Už 3.den nespíme, vím, že některá miminka jsou více uplakaná, je to o nervy ale. Každopádně jsem tímto chtěla říct, že naše malá usne během pár sekund pouze s čepičkou. Bez čepice řve třeba 3 hodiny v kuse. Ale jakmile narazím čepici na hlavu, tak nepotřebuje ani dudlíka. Jinak zavinovačka nefunguje, kočár jí je v podstatě taky ukradený (pokud nemá čepici). Co budeme dělat, až jí budou 4 roky a bude chodit do školky? Docela se toho děsím, přišla jsem na tu čepičku teprve dneska, i když jsem si všimla už dřív, že když jdeme ven a dám jí čepičku, tak usne prakticky hned. Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
26.1.15 23:59

Neřeš, co budeš dělat za 4 roky. Pokud to funguje, čepici ji dej. Za 4 roky může být vše úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.1.15 00:00

Přejde jí to, pokud se čuklidní epicí, dej jí čepici. Až jí budou 4, určitě nebude chtít spát s čepicí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
27.1.15 00:02

@Mirisska Přesně - souhlasím s @jenny.fields - proč to hrotit, když víš, že pomůže taková drobnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
27.1.15 00:02

Zkušenost nemám, ale nějak bych to neřešila, mimča mají občas takový „móresy“. kdy jí to pomáhá usnout, proč ne. spousta mimin spí jen pevně zavinutá, s dudlíkem…a 4 letý dítě vyžadující zavinovačku neznám ani jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.1.15 00:08

http://www.hubatacernoska.cz/…-panska.html

Ono to není tak tragické, jsou i lidé, kteří mají čepici na spaní do dospělosti a nevidím na tom nic příšerného. Lepší, než si cucat palec :mrgreen:

Ale určitě bych jí dala jen nějakou lehkou bavlněnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
27.1.15 00:09

Už zítra může být vše jinak :pankac: neřeš, buď ráda, že jsi přišla na metodu, jak ji uspat. odbourávat budeš stejně hodně věcí, dudlík, plínu atd, tak k tomu třeba časem přidáš čepici. I když si myslím, že děti mění své spánkové návyky tak často, že si brzy na čepici ani nevzpomene ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
27.1.15 00:11

Hele, koukni, co teď frčí :mrgreen:… malá je prostě in :hug: :hug: :hug:
 http://www.tinydeal.com/…-138138.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
27.1.15 00:14

Prosimte, to ji za chvili prejde… hlavne na doma ji dej nakou tenkou bavlnenou nebo se ti upece. tahle mi tedy aspon prijde jako kulich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
27.1.15 00:17

@Mirisska víš, co jsem si odnesla od prvního dítěte k druhému za největší zkušenost? Že to co platí teď, bude za pár týdnů či měsíců úúúplně jinak. A některé věci jsem pak přestala řešit a hrotit a bylo líp mně i miminku ;) Buď šťastná, že jsi našla něco, co tak pěkně zabírá..vrzni jí nějakou tenkou čepičku kdykoli před spaním a bude vám dobře oběma. :lol: Malá měla ráda dlaň na hlavičku po narození - říkala jsem si, že to má asi z toho, že v děloze hlavou naléhala na dno a tak jí to asi ten pocit chráněné hlavičky připomíná.. :nevim: Vem si, jak intimní i pro dospělou ženu je, když ti někdo vezme něžně hlavu do dlaní.. Tak jí ten pocit dopřej a věř, že ve 4 ve školce už si na to ani nevzpomeneš a budeš řešit úúúpně jiné věci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
27.1.15 01:47

Jee to bych brala taky :) ale neboj ta se vse odnauci tydle „zlozvyky“. Syn usinal jen u prsa a ted v klidu usbe sam :) teda v klidu… :D v mezich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
27.1.15 01:56

Buď ráda, že jsi na tu čepici přišla - aspoň se vyspíte :). Však ona si odvykne, určitě ji do 4 let mít nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
27.1.15 03:01

@Mirisska naše mala. Bez mala 5 mesicu. Tak jak píšeš usinala 3 mesice. Pri nasazení čepice byla ochotna usnout. Jinak to trvalo dele. Holt mela takovy požadavek, tak jsem dávala čepici. Kromě dřívějšího usnuti, ma hezčí uši ;-). Pak jsem jednou zkusila vynechat a šlo to bez ni, ale musí spát zavinuta v ručníků. Vadi ji kdyz ji odlozim po kojenina chladnější matraci kdyzma vrtvu mezi ouskem a matraci ani se nevzbudi.
Je to miminko, dávej čepici. Uvidíš ze za chvili přijde na jinou další kulisarnu cim překvapit rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
27.1.15 05:05

Chce cepici, tak ji dej cepici :palec: taky bych dala ale bavlnenou tenkou a ne kulicha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
27.1.15 05:42

Ne, ale je to vtipný :lol: Já spím zase v ponožkách no a taky to nikdo neřeší :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510