Nela nebo Natálie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
18.8.17 10:33

Tady u nas maji fenku Sofinku, Zuzanku a i Terezku :mrgreen: Je to streleny. Vic se mi libi jmeno Nela, Natalek je ted jak hub po desti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
18.8.17 10:40

My máme Nelinku, společně s Vojtíškem, takže u mě je volba jasná :) Nela je krásne jmeno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
18.8.17 10:46

Sama jsem Nela. V té době, kdy jsem se narodila to bylo hodně neobvyklé jméno. Jinak má i plno zdrobnelin-nelca, nelinka, nelisek, nelousek… Tak mi říkají kamarádi i přítel. A když je se*u, tak mi říkají šrapnela :lol: :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
18.8.17 10:52

Naše 9m dcera je Nela (Nelinka, Neli, Neluška..), má 5ti slabičné příjmení a myslím to ladí hezky, jinak se mi taky líbily Natálka i Nikolka moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
18.8.17 10:53

Ja se musim smat tomu ze Natalie je caste jmeno. Nepopiram, ale Natalku mame doma. Od nejakych 3m chodime na ruzne kurzy. Ted je dceri 3 a pul a na zadnem kurzu a ze jich za nama je, jsem Natalku nepotkala, vsude jen ta nase :) Samozrejme tomu muze byt pak ve skolce a skole jinak, ale cetnost jmena by me po tomto uz neovlivnila ve vyberu jmena. Jedinou Natalku, kterou krom nasi zname je kamaradky, ktera se i zeptala zda nam to nebude vadit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
18.8.17 10:56

Otázka zní jinak, ale přesto dám názor. Nelíbí se mi ani jedno.
Zvláště jména začínající NE. Je to pro mě jako zákaz, odpor, negativ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
18.8.17 11:13

Natálie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
18.8.17 11:40
@Elen8 píše:
Ja se musim smat tomu ze Natalie je caste jmeno. Nepopiram, ale Natalku mame doma. Od nejakych 3m chodime na ruzne kurzy. Ted je dceri 3 a pul a na zadnem kurzu a ze jich za nama je, jsem Natalku nepotkala, vsude jen ta nase :) Samozrejme tomu muze byt pak ve skolce a skole jinak, ale cetnost jmena by me po tomto uz neovlivnila ve vyberu jmena. Jedinou Natalku, kterou krom nasi zname je kamaradky, ktera se i zeptala zda nam to nebude vadit :)

https://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?…
Tady je statistika a je to četné jméno, je to stejné jako moje neteř Tereza, která je v okolí jediná, ve školce taky jiná nebyla, přitom u nás je na každém kroku aspoň jedna, ale loni začala chodit do školy a najednou jich je ve třídě 5! Terezek, ono to přijde :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
18.8.17 12:25

@přírodní jojo jak pisu cetnost nepopiram :) jen ze cetnost neznamena, ze kam clovek prijde bude sama Natalka. Jak jsem psala za 3 roky se nase s zadnou jinou Natalkou nepotkala :) krom miminka od kamaradky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
18.8.17 13:10

Nela :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
18.8.17 15:12

Nela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
19.6.18 13:22

**Nelinka**

Dala bych Nelu, Natálií je strašně moc… A Sofií taky. Já sama jsem Lucie a v době když jsem byla na ZŠ bylo Lucek jak máku ;)

A Kateřina také nebylo vzácné :lol: Nás bylo jen ve třídě 5 Lucek a učitelky nás musely očíslovat :jazyk: např: Lucka 1, Lucka 2… :D

Třeba v době kdy byly malé naše mamky byla in Ludmila a Libuše :D :D

A mimochodem - Nela je kráááásné jméno :kytka: :*

Přeji hezký den :mavam: :dance: :dance: :dance: :)

Lucka ( WWWWWW) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
8.8.18 13:32
@Ivulka88 píše:
Nela :srdce: Natálie se mi nelíbí. :roll:

Já všechny Natálie, které znám jsou nafrněné. Teď jen doufam, že nezjistím, že nějaká dobra známá Natálie je. :mrgreen: :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1978
16.8.18 12:06
@Clarity píše:
Já všechny Natálie, které znám jsou nafrněné. Teď jen doufam, že nezjistím, že nějaká dobra známá Natálie je. :mrgreen: :lol: ;)

Natálií je moc a toto jméno mi příjde snobské jakoby ho dávali buď snoby a nebo lidi co se chtějí blejsknout a na snoby si hrají. Strašně se mi to jméno zhnusilo. :poblion: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
16.8.18 15:29

Natálie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie