Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
u nas v obchode je moznost vyzkouset sedacky… tak bych zkusila nejakou v kategorii 0-36kg s vnitrni vlozkou pro mimco, maji v tom deti trochu jiny posed nez ve vajicku, ale zaroven se da napolohovat hezky do lehu, samozrejme otocit proti smeru jizdy… treba pomuze ![]()
@llida píše:
u nas v obchode je moznost vyzkouset sedacky… tak bych zkusila nejakou v kategorii 0-36kg s vnitrni vlozkou pro mimco, maji v tom deti trochu jiny posed nez ve vajicku, ale zaroven se da napolohovat hezky do lehu, samozrejme otocit proti smeru jizdy… treba pomuze
Už jsme nad tím přemýšleli. Jen by bylo super kdyby tu byl taky obchod kde by se to dalo vyzkoušet.
@PeBa12
Tak to to mate uplne jak my
To samy v bledemodrym, kluk je cestovni dite, v aute o nem clovek nevi, pokud se teda nepoblije
(i kdyz k tomu mivam bliz spis ja, trpim v aute vzadu uz odmala, vepredu trochu min a nejvic mi vadilo to, jak jsem se porad musela otacet do strany nebo dozadu - podle toho kde jsem sedela, ale spis s ni vzadu - kdyz mala nespala a prudila), a s tou mladsi jsme pak jezdili na vylety radsi vlakem, to ji docela i bavilo
Holt ma na co koukat, drnca to, kolikrat nam tam usnula spis nez v aute
Takze moje rada, vlak to jistí ![]()
@Jahudka82 píše:
@PeBa12Tak to to mate uplne jak my
![]()
To samy v bledemodrym, kluk je cestovni dite, v aute o nem clovek nevi, pokud se teda nepoblije
![]()
(i kdyz k tomu mivam bliz spis ja, trpim v aute vzadu uz odmala, vepredu trochu min a nejvic mi vadilo to, jak jsem se porad musela otacet do strany nebo dozadu - podle toho kde jsem sedela, ale spis s ni vzadu - kdyz mala nespala a prudila), a s tou mladsi jsme pak jezdili na vylety radsi vlakem, to ji docela i bavilo
Holt ma na co koukat, drnca to, kolikrat nam tam usnula spis nez v aute
Takze moje rada, vlak to jistí
Sem ráda,že nejsme jediní s takovou opicou:D Jen se zeptám jestli se to s věkem zlepšilo? Já doufám,že než pojedeme na dovču tak se umoudri ,bude mít už rok tak snad s ní bude lepší domluva. Zatim to vypada ,že je z bráchy úplně hotová tak doufám,že když uvidí,že je tam s ní a můžou dělat blbustky tak přestane hysterčit:D
@PeBa12 U nas se to zlepsilo az s presunem do te vetsi posmerne sedacky. To jsem taky uz rikala, ze mladej pujde dozadu k segre, ja resp.muj žaludek uz to tam fakt nedava(m). Ale pacholek už si tak zvykl jezdit vepredu, ze se své pozice odmita vzdat
Ja prave doted jezdila s malou vzadu, aby tak nervala a mohla jsem se ji venovat pro klid taty ridice…
@Jahudka82 píše:
@PeBa12 U nas se to zlepsilo az s presunem do te vetsi posmerne sedacky. To jsem taky uz rikala, ze mladej pujde dozadu k segre, ja resp.muj žaludek uz to tam fakt nedava(m). Ale pacholek už si tak zvykl jezdit vepredu, ze se své pozice odmita vzdatJa prave doted jezdila s malou vzadu, aby tak nervala a mohla jsem se ji venovat pro klid taty ridice…
No já doufám, že se to se změnou sedačky taky zlepší. Bo jak ne tak si cestou na dovču pěkně užijeme ![]()
@PeBa12 Tak snad ne jako ja, ktera blila uz za hranicema v Nemecku, to se vzbudila a rev a nebylo nejakou dobu kde zastavit tak jsem ji musela porad zabavovat. A cestou zpatky se po… asi tak 10 min.potom co jsme vyjeli.Jeste jsme byli nakoupit,natankovat,ne ona si hezky pockala az najedeme na dalnici…
![]()
@Jahudka82 píše:
@PeBa12 Tak snad ne jako ja, ktera blila uz za hranicema v Nemecku, to se vzbudila a rev a nebylo nejakou dobu kde zastavit tak jsem ji musela porad zabavovat. A cestou zpatky se po… asi tak 10 min.potom co jsme vyjeli.Jeste jsme byli nakoupit,natankovat,ne ona si hezky pockala az najedeme na dalnici…![]()
No ztoho zvracení mám taky strach bo jak bude po mě tak je to v háji ,protože mě jako děcka bývalo v autě taky zle ![]()
@PeBa12 No mne odmala, i v autobuse, a to mi zůstalo,nekdy je mi zle i v MHD, natoz kdyz jsem byla těhotná…to jsem si vždycky rikala, ze jestli me nekdo nepusti sednout tak pobliju všechny kolem…
Nepustil!