Nelíbí se jí v autosedačce (vajíčko)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1462
5.2.19 21:04

u nas v obchode je moznost vyzkouset sedacky… tak bych zkusila nejakou v kategorii 0-36kg s vnitrni vlozkou pro mimco, maji v tom deti trochu jiny posed nez ve vajicku, ale zaroven se da napolohovat hezky do lehu, samozrejme otocit proti smeru jizdy… treba pomuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
5.2.19 21:27
@llida píše:
u nas v obchode je moznost vyzkouset sedacky… tak bych zkusila nejakou v kategorii 0-36kg s vnitrni vlozkou pro mimco, maji v tom deti trochu jiny posed nez ve vajicku, ale zaroven se da napolohovat hezky do lehu, samozrejme otocit proti smeru jizdy… treba pomuze :)

Už jsme nad tím přemýšleli. Jen by bylo super kdyby tu byl taky obchod kde by se to dalo vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17973
5.2.19 22:21

@PeBa12 :palec: Tak to to mate uplne jak my :lol: :mavam: To samy v bledemodrym, kluk je cestovni dite, v aute o nem clovek nevi, pokud se teda nepoblije :mrgreen: :poblion: (i kdyz k tomu mivam bliz spis ja, trpim v aute vzadu uz odmala, vepredu trochu min a nejvic mi vadilo to, jak jsem se porad musela otacet do strany nebo dozadu - podle toho kde jsem sedela, ale spis s ni vzadu - kdyz mala nespala a prudila), a s tou mladsi jsme pak jezdili na vylety radsi vlakem, to ji docela i bavilo :lol: Holt ma na co koukat, drnca to, kolikrat nam tam usnula spis nez v aute :lol: Takze moje rada, vlak to jistí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
6.2.19 08:12
@Jahudka82 píše:
@PeBa12 :palec: Tak to to mate uplne jak my :lol: :mavam: To samy v bledemodrym, kluk je cestovni dite, v aute o nem clovek nevi, pokud se teda nepoblije :mrgreen: :poblion: (i kdyz k tomu mivam bliz spis ja, trpim v aute vzadu uz odmala, vepredu trochu min a nejvic mi vadilo to, jak jsem se porad musela otacet do strany nebo dozadu - podle toho kde jsem sedela, ale spis s ni vzadu - kdyz mala nespala a prudila), a s tou mladsi jsme pak jezdili na vylety radsi vlakem, to ji docela i bavilo :lol: Holt ma na co koukat, drnca to, kolikrat nam tam usnula spis nez v aute :lol: Takze moje rada, vlak to jistí :D

Sem ráda,že nejsme jediní s takovou opicou:D Jen se zeptám jestli se to s věkem zlepšilo? Já doufám,že než pojedeme na dovču tak se umoudri ,bude mít už rok tak snad s ní bude lepší domluva. Zatim to vypada ,že je z bráchy úplně hotová tak doufám,že když uvidí,že je tam s ní a můžou dělat blbustky tak přestane hysterčit:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17973
6.2.19 19:09

@PeBa12 U nas se to zlepsilo az s presunem do te vetsi posmerne sedacky. To jsem taky uz rikala, ze mladej pujde dozadu k segre, ja resp.muj žaludek uz to tam fakt nedava(m). Ale pacholek už si tak zvykl jezdit vepredu, ze se své pozice odmita vzdat :mrgreen: Ja prave doted jezdila s malou vzadu, aby tak nervala a mohla jsem se ji venovat pro klid taty ridice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
7.2.19 19:06
@Jahudka82 píše:
@PeBa12 U nas se to zlepsilo az s presunem do te vetsi posmerne sedacky. To jsem taky uz rikala, ze mladej pujde dozadu k segre, ja resp.muj žaludek uz to tam fakt nedava(m). Ale pacholek už si tak zvykl jezdit vepredu, ze se své pozice odmita vzdat :mrgreen: Ja prave doted jezdila s malou vzadu, aby tak nervala a mohla jsem se ji venovat pro klid taty ridice…

No já doufám, že se to se změnou sedačky taky zlepší. Bo jak ne tak si cestou na dovču pěkně užijeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17973
7.2.19 21:28

@PeBa12 Tak snad ne jako ja, ktera blila uz za hranicema v Nemecku, to se vzbudila a rev a nebylo nejakou dobu kde zastavit tak jsem ji musela porad zabavovat. A cestou zpatky se po… asi tak 10 min.potom co jsme vyjeli.Jeste jsme byli nakoupit,natankovat,ne ona si hezky pockala az najedeme na dalnici… :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
8.2.19 06:38
@Jahudka82 píše:
@PeBa12 Tak snad ne jako ja, ktera blila uz za hranicema v Nemecku, to se vzbudila a rev a nebylo nejakou dobu kde zastavit tak jsem ji musela porad zabavovat. A cestou zpatky se po… asi tak 10 min.potom co jsme vyjeli.Jeste jsme byli nakoupit,natankovat,ne ona si hezky pockala az najedeme na dalnici… :mrgreen: ;)

No ztoho zvracení mám taky strach bo jak bude po mě tak je to v háji ,protože mě jako děcka bývalo v autě taky zle :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17973
8.2.19 16:31

@PeBa12 No mne odmala, i v autobuse, a to mi zůstalo,nekdy je mi zle i v MHD, natoz kdyz jsem byla těhotná…to jsem si vždycky rikala, ze jestli me nekdo nepusti sednout tak pobliju všechny kolem… :mrgreen: :poblion: Nepustil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí