Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Já pokud si jdu koupit boty do CCC, tak vím, že je mám na jednu sezonu. Nic víc po nich chtít nemůžu. Není to kvalitní obchod. I když teda mám od nich pár bot a ty už jedu 3.sezonu. Polokozačky a plesové boty. Ty mi drží.
Tak já jsem třeba s CCC spokojená, ale zatím jen s dospělácký a botama. Kupujeme si s manželem zn. Lasocky. Musím říct, že třeba jarní kožené boty budu mít letost čtvrtou sezonu a jsou v bezvadném stavu (chodím v nich vlastně celoročně, v zimě i v létě).
Nikdy jsme tam nic nereklamovali, takže nemůžu říct ani dobře ani špatně.
@Meghan píše:
já, manžel a dcera za dva roky koupeno v obchodě CCC 6 párů bot a 3 následně reklamovány. vždy vráceny peníze pro neodstranitelnou vadu. když jsem viděla při reklamaci, že paní vytáhla velký blok s nadpisem 2012 /vloni v březnu/ a měla půl bloku plný reklamací, tak mi to stačilo.
už mě nebaví někde furt lítat a vyměňovat boty. radši si připlatím pár stovek, koupím u Bati a vím, že dva roky mám pokoj.. nehledě na to, že třeba ty dětské mají většinou úplně ploché stélky, což je ideální pro vypěstování ploché nohy…
No mě zase nevydrželi od Bati. Záleží asi jak co, ale taky to není bůhvíjaká kvalita.
@claire91 píše:
No mě zase nevydrželi od Bati. Záleží asi jak co, ale taky to není bůhvíjaká kvalita.
tak taky jsem měla reklamaci u Bati, ale je rozdíl, jestli za 10 let nakupování bot pro celou rodinu, to znamená několik desítek párů bot, máme 3 reklamace a nebo zda máme také 3 reklamace ze 6ti párů bot..
ale nechci taky dělat reklamu na boty Baťa..
popsala jsem prostě svou zkušenost, dle mého jsou boty CCC šmejdy. (mmch i ty co jsem nemusela reklamovat byly za jednu sezonu v takovém stavu ochozené, že jsem je mohla vyhodit… u bot jiných značek v nich chodím třeba 4-5 sezon..)
Já teda reklamuju boty všude, mně žádné nevydrží a to jako se k nim nechovám myslím nějak hrozně, ale je pravda, že jak někdo má třeba několikery, tak já na zimu mám jedny kozajdy a pak boty na hory, ale ve měste chodím vlastně celou tu zimu v těch jedněch kozačkách a už si napamatuju, kdy by mi přežily do dalšího roku
pravdou je, že jsem nereklamovala jen boty, které nenosím pořád, třeba společenské, nebo plesové lodičky atd…
takže pro mně je směrodatné už jen to, kde mi ty boty bez problému VYREKLAMUJÍ, abych je nemusela vyhodit. Proto do HUMANIC a CCC a KCC chodím jen vyjímečně, už s emi tam musí něco jééé líbit, nebo být zlevněné, v CCC nakupuju jen pro dceru takové ty boty na parádu, co má chvíli a pak je stejně prodáme, ale jedině v POLSKÉM CCC, jelikož tam vyjdou o třetinu levněji!!!
Jinak opravdu NIKDY nekupuju boty v A3 SPORTU to je opravdu to nejhorší obchod!!!
, co může být, všem co znám se tam boty během chvíle zničily a nikomu je nevyreklamovali
![]()
Jak jste spokojené s dětskou obuví Nelli Blu?? mají certifikát?
@karlle myslím, že ne… nebo většina z nich ne… jak jsem psala, já tam kupuju jen takové ty na parádu - sandálky k sukni nebo tenisky na parádu (a to jen, že v Polském CCS vyjdou na pakatel), na delší nošení a chození preferuju jiné značky
@karlle píše:
Jak jste spokojené s dětskou obuví Nelli Blu?? mají certifikát?
Taky bych řekla, že nemají. Já tam ještě boty nekupovala, ale chtěla jsem zkusit zn. Lasocki kids.Jsou z usně a šité, měla jsem vyhlídlé podobné Nelli blu, ale ze syntetiky, takže zkusím tyto ![]()
Narada bych malé zničila nohy..poradíte co za zančky kupujete? Zimní jsem měla z Humanicu Kovo šnerovací s pevnou patou, ale v nich toho celkem moc neodchodila ![]()
No cenově dostupné certifikované botky má Deichmann (samozřejmě ne všechny, prodávaj tam i různé necertifikované tenisky apod) a ta značka u Bati ty BubbleGummers nebo jak se to jmenuje, jinak když dcera začínala chodit tak jsme měli Ciciban (jelikož začala chodit velmi brzy a měl amalou nožičku a nejmenší číslo kvalitní boty jsme sehnali tenkrát jen tam) a ty jsem kupovala přes net a sandálky Santé (ty byly výborné) jo a ještě Peddy kupujeme…
jinak kdybys byla někde z jižní Moravy tak v Brně je super obchod ŽIRAFKA se zdravou dětskou obuví ![]()
Co se týče kvalitních botek tak ECCO, a SUPERFIT, ale zase se musí počítat s cenami 1000 kč a více.
Maminky, obnovim tema.
Chci dcerce objednat boticky nelli blu, ale jsem krapec zmatena v cislovani velikosti.
Dcerka ma nozicku 16,5cm a bezne ji sedi ted vel.26, ale u nelli blu 26 maji stelku 16.5 a 27 17cm, tak se bojim aby 27 nebyly lodě
![]()
Nebo mam snad brat 28???