Nemám MS po vysazení HA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1917
21.4.14 18:08
@jančamamča píše:
Ahoj mamky, nevím kam správně zařadit tento příspěvek tak jsem ho lupla sem. Prosím o radu, Váš názor. Cca před pěti týdny jsme vysadila HA, kterou jsem brala cca rok. Od té doby jsem nedostala MS. Před čtrnácti dny jsme měla nechráněný styk. A teď se ptám - stalo se Vám některé, že jste po vysazení HA nedostala MS. Popř. myslíte, že kdyby před těmi 14-ti dny došlo k otěhotnění tak už bych tak rychle nedostala MS. Nic dalšího na sobě nepozoruji. Akorát jsem něco přibrala (ale to přisuzuji vysazení antikoncepce) a chodím častěji na záchod. K dr. se chystám, ale zajímá mě Váš názor. Děkuji za Vaše zkušenosti.

stalo se mi to taky, tehotna jsem nebyla, jednou slo o cystu, podruhe cysta nebyla a ms mi vyvolali injekci - dostavila se do 10 dnu a otehotnela jsem pak za 8 mesicu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
21.4.14 18:31

No, z té případné vyvolávací injekce mám taky trochu strach. Ta menstruace pod té injekci je normální nebo nějak silná, bolestivá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
21.4.14 19:25

@jančamamča jako první zkus test. U prvního ditete jsem otěhotněla hned po vysazení HA. Takže jako první bych vyloučila tehotenstvi a pak to řešila dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
21.4.14 20:04

Zdravím,
doporučila bych také položit dotaz do gynekologické poradny, kde Vám lékařka zdarma poradí.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria