Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A co chceš slyšet? Tak jdi na potrat, kup si auto a byt? Úplně miluju ty kecy, myslela jsem že nemůžu mít děti a najednou sem v tom. O antikoncepci si taky nikdy neslyšela? Nebo selhala? Praskl kondom?
A co jako? Koho to zajímá? A když nesnášíš děti tak jsi se měla chránit, zdar ![]()
Koho to zajímá, když nechceš děti, nemáš kukut bez ochrany. Nějaký kecy, že sis myslela, že nemůžeš mít děti ti nežeru. To tu píše každá druhá co má nastekano v boudě.
A proč si to všem hned říkala… Tak. Jdi na potrat nebo dej dítě k adopci co chhes jiného slyšet
Pffff, pises jak prase kopytkem.. Ja taky nesnasim cizi deti, hodne je to o jejich vychove… A na to nase Ďablorodi se tesim..
@Anonymní píše:
Ahoj chci se svěřit je mi 21 myslela jsem že nemůžu mít děti a bohužel sem těhotnánikdy sem děti ráda neměla a nemusela je maximálně pomazlit ahoj a zase zmizet
nikdo mě nechápe a všichni přesvědčují mám obří rodinu která by mi pomohla a která ma velkou radost ale já se strašně trapím o finance vůbec nejde ale mela jsem úplně jiné plány mela sem na novy auto a na novy byt a ne pro mimino já děti fakt nechtěla a nemám je fakt ráda a těhotná jaa každá kamarádka ví jaká sem koukáj na me jak na blázna ze vůbec přemýšlím ze si to necham sem fakt zla a sobecká ale rodina me stále přesvědčuje ze to je jen jedno dítě ze se to výchova ale kdo ho výchova jaa? Sem lakoma a sobecká a dělit se nechci a starat se o nikoho taky ne a kojit nikdy jak jim to mám vysvetlit už sem to zkoušela všelijak i na rovinu ze děti nikdy nechci a ze se starat nebudu a 9 měsíců v břiše nic tahat nebudu a oni porad maji to svoje…
Nemelas to nikomu rikat a mela sis to vyresit po svem.
Co biootec?
@shadowbabe Stejně se jen někdo nudí
Kdyby to byla pravda, tak hned jak by zjistila, že je v tom, tak maže na potrat a nebude to vytrubovat rodině.
@arinecka píše:
@shadowbabe Stejně se jen někdo nudíKdyby to byla pravda, tak hned jak by zjistila, že je v tom, tak maže na potrat a nebude to vytrubovat rodině.
Pise, ze je lakoma. Potrat neni zadarmo, mozna chtela po rodine penize ![]()
Jsi mladá, já se na dítě v 21 taky necítila, ale taky jsem si ho ani „nepořizovala“.. za 1. začni brát antikoncepci, jako většina holek v tvém věku… za 2. jestli máš čas na to, dát toho chudáčka pryč, tak to rozhodně udělej.. nebo za 3. mohla bys udělat nějakému bezdětnému páru ohromnou radost přímou adopcí..
@Sl.Kockova píše:
Bez na potrat, nebo vychovas něco jako si tyPříspěvek upraven 01.03.20 v 16:25
Lépe bych to nenapsala..naprosto souhlasím. Nechápu, proč se vůbec tady ptá, 18 jí bylo, tak o co jde? A takové k miminku přijdou ani neví jak a tolik žen nemůže, potratí a nemohou znovu otěhotnět..Škoda slov tady
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.