Nemám ráda děti a jsem těhotná

Anonymní
1.3.20 16:19

Nemám ráda děti a sem těhotná

Ahoj chci se svěřit je mi 21 myslela jsem že nemůžu mít děti a bohužel sem těhotná 8o nikdy sem děti ráda neměla a nemusela je maximálně pomazlit ahoj a zase zmizet :oops: nikdo mě nechápe a všichni přesvědčují mám obří rodinu která by mi pomohla a která ma velkou radost ale já se strašně trapím o finance vůbec nejde ale mela jsem úplně jiné plány mela sem na novy auto a na novy byt a ne pro mimino já děti fakt nechtěla a nemám je fakt ráda a těhotná jaa každá kamarádka ví jaká sem koukáj na me jak na blázna ze vůbec přemýšlím ze si to necham sem fakt zla a sobecká ale rodina me stále přesvědčuje ze to je jen jedno dítě ze se to výchova ale kdo ho výchova jaa? Sem lakoma a sobecká a dělit se nechci a starat se o nikoho taky ne a kojit nikdy jak jim to mám vysvetlit už sem to zkoušela všelijak i na rovinu ze děti nikdy nechci a ze se starat nebudu a 9 měsíců v břiše nic tahat nebudu a oni porad maji to svoje…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
45717
1.3.20 16:22

Tak bez na potrat no. S ostatnimi to vubec nemusis konzultovat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
1.3.20 16:23

To máš blbý, pos.rala SIS život :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
1.3.20 16:24

:roll: no a je ještě čas na interrupci? proč jsi to teda rozkecala všem a nešla jsi na ni v tichosti a tajně?
a jinak cizí děti a vlastní dítě je něco úplně jiné, také zrovna nemusím cizí děti a vlastní miluji, jak nejvíc to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
1.3.20 16:25

Bez na potrat, nebo vychovas něco jako si ty :lol:

Příspěvek upraven 01.03.20 v 16:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
1.3.20 16:25

Tak jdi na interupci, lepší než aby dítě potom trpělo tím, že mu nebudeš dávat žádnou lásku a nedej bože si na něm budeš vykonat zlost!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
1.3.20 16:26

Troll nebo fakt???
pokud fakt, tak nepíšeš nic o partnerovi, jen o širší rodině…
vztah k vlastnímu dítěti je úplně jiný, než k ostatním dětem…
„Myslela jsem si, že nemůžu mít děti“ je opravdu mazec - bývala by to zcela vyřešila antikoncepce, že…
Není nic špatného na tom, když žena prostě nechce v životě dítě - její volba - někdo to tak má.. ale ať se pak postará o to, aby nepřivedla na svět smutnou nechtěnou duši :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65400
1.3.20 16:27

Myslela jsem si, že nemůžu mít děti…
:nevim: :nevim: na tos přišla jak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
1.3.20 16:28

@Lucy75 taky si myslí, že je to troll, kontroverzní téma, ať se trochu rozproudí diskuse :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.20 16:29

Chtěla jsem napsat, že svoje budeš milovat atd atd. Ale když vidím ten tvůj psaný projev a popis osobnosti, tak si myslím, že by v tomto případě bylo lepší, aby se dítě nenarodilo. Mám známou, taky děti nechtěla, dopadlo to, že jim ubližovala…

• Citovat
  • Upravit
76904
1.3.20 16:29
@Petra Z píše:
Myslela jsem si, že nemůžu mít děti… :nevim: :nevim: na tos přišla jak???
řekli jí to na gyndě 8o všem nechtěně těhotným dvacítkám to tam říkají :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
1.3.20 16:30

A proč to sem píšeš? Nám je to fuk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ještě můžeš zvážit adopci. Určitě je hodně maminek co dítě mít nemohou, nebo o dítě přišli a další mít nemohou. Nebo to nech na přírodě, třeba se o Tvůj aktuální názor postará hormonální koktejl a bude to všechno úplně jinak.

• Citovat
  • Upravit
4829

Nedělní trolling… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
1.3.20 16:31

Žádny neštěstí. Potrat - nebo dát k adopci. Není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty