Nemám ráda dítě kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3509
17.12.14 13:26
@kikina34 píše:
@Pincenza nejspis,ona totiz jine kamaradky nema, s detma ven nejde, sedi s nima porad doma, pak je urazena kdyz jdu na prochazku a nereknu ji, jenze ja cci jit v klidu a ne s radiem kdyz neumi ani chodit za ruku natoz poslouchat na silnici..no asi se podridim vsem radam tady a prdim na ni, sem z ni akorat na nervy

To myslíš tu malou nebo tu kámošku? Protože esi tu kámošku, tak se s ní nebav, když Tě nebaví jí poslouchat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
17.12.14 13:27

Mě teda dostala věta manželovi se to nelíbí, tak zakázal návštěvy dětí…My si teda doma nic nezakazujem.

Podle mě uděláš nejlíp, když se smíříš s tím, jaké má kamarádka dítě. Protože když se vžiju do vaší situace, tak i kdybych měla toho největšího spratka, tak by mi vadilo, že moje kamarádka se chce stýkat pouze bez dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.12.14 13:29

@Pincenza ne holku, ona totiz na silnici kde jezdi hodne aut neposloucha tak ji chytne zaruku a vztekajici ji tahne za sebou, no a mala u toho jeci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.12.14 13:32

@Boudová verim,i me by to vadilo, ale me kdyby nekdo rekl co ve vychove delam spatne, bych se to snazila zmenit…jenze s ostatnima kamaradkama si myslim se ve vsem schodujem takze s nikym jinym neni problem a jako nezlob se na me, ale ty by si se smirila treba s tim ze ti jine dite bije tve dite a jeho matka nezakroci??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
17.12.14 13:32

Ono je to těžké. U nás je to horší, že se jedná o neteře. Mám jich hodně, ale dvě z nich jsou prostě na vraždu. Jedné je už skoro 13 let, ale jakmile mě vidí tak je to "tetóóóó, a už na mě visí. A teto sem, teto tam, pořád něco. Mám z ní hlavu jako pátrací balón, pořád by se chtěla chovat a mazlit 8o. Bohužel mám pocit, že je taková od rozvodu svých rodičů. Maminka na ní nemá čas, táta má novou partnerku s dětmi, takže už také není tolik času. Prostě jí asi chybí něžná náruč a takhle si to vynahrazuje - bohužel na mě.

A druhá neteř, té je 10 let, váží skoro 60 kg a visí na mě neustále. A hubu nezavře. Teto sem, teto tam. Pořád na mě visí, je jen o maličko lehčí než já, takže jsem z ní celá dolámaná. A ona by mě furt opusinkovávala, mačkala, objímala, neustále se mi hrabe ve vlasech, což nesnáším :cert:. Ale ona si nedá říct a nedá, a pořád mi ty vlasy bude přehrabovat.
Malé děcko bych asi plácla po upozornění po zadku, ale plácněte takovou kozu. Akorát bych si o ní zlomila ruku.
Dost možná je to též tím, že je z rozvedené rodiny. Ale ona je celkově taková problémovější :(.

Ne, že bych holky vyloženě neměla ráda. To se nedá říct. Mám je ráda, ráda je vidím, ráda jim zatelefonuji, ale po pár minutách s nimi bych je vystřelila na měsíc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
17.12.14 13:33

Přestala bych se s ní stýkat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
17.12.14 13:35

@tterka ježiš chudáku, to bych vyletěla z kůže. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
17.12.14 13:35
@kikina34 píše:
@Boudová verim,i me by to vadilo, ale me kdyby nekdo rekl co ve vychove delam spatne, bych se to snazila zmenit…jenze s ostatnima kamaradkama si myslim se ve vsem schodujem takze s nikym jinym neni problem a jako nezlob se na me, ale ty by si se smirila treba s tim ze ti jine dite bije tve dite a jeho matka nezakroci??

Já bych zakročila sama. Některý mamky jsou takový laxnější, tak bych jim prostě vyndala já a hotovo. Narovinu bych jí řekla u nás se děti neperou, a když jo dostanou vynadáno všichni. Normálně bych jí řekla u nás se dodržují naše pravidla a jesli že u nich je anarchie, tak bych tam nechodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
17.12.14 13:36

@kikina34 Jestli tě to uklidní, nemám ráda většinu dětí. Jsou strašidelný, hlučný, zlobivý, vlezlý. Svoje miluju, většinu dětí svých kamarádek mám ráda, ale jsou prostě děti, který nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
17.12.14 13:40

Je to tezke. Take mame kamaradku, ktera ma 2 kluky. Nastesti u nas byla jen parkrat, ale pak uz jsme pri ‚navsevach‘ mlzily a dokonce tajily, ze se sejdeme. Kdyz u nas byla s klukama, to moje dcera byla malinka a ja se musela starat hlavne o ni. Druhe kamosce, dceru postuchovali, pretahovali se s ni… moji rodice litali se smetakem, vysavacem a stejne byla cokolada na posteli, rozlita stava, rozbity magnet z lednicky… Mazec, hruza.
Nic bych nerikala, jak uz holky radily. Urcite se ale schazejte na neutralni pude - kavarna, detske hriste, prochazka. Snad ji to trkne, i kdyz pochybuji.
Preci se nebudes nervovat, to pak neni navsteva pro poteseni ale za trest :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.12.14 13:40

@Boudová ja se snazim vysvetlit ze u nas to funguje jinak ale pak sem hrozna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
17.12.14 13:45

A taky mám jednu takovou známou se kterou se moc nestýkám, vymlouvám se na kde co, jen abych k ní na návštěvu nemusela. Ze mě zásadně, když má nemocný dítě a to i v době, kdy mám například šestinedělí atd. Její dcera pro mě bývala odstrašujícím případem, jak se moje děti nikdy nebudou chovat. Například mi lezla do kabelky, sotva jsem přišla, zničila na co přišla a tak podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
17.12.14 13:45

@kikina34 Jééé já bych jí dala :-) Normálně bych jí řekla na rovinu: „nedělěj urážlivku, u nás se prostě berou všechny děti stejně a hotovo“!!! Mysli na to, že čím víc se s hovnem patláš tím víc smrdí. Prostě hezky narovinu: „rozmazluj si jí jak chceš ale u nás se bude chovat slušně.“ Pak bych všem dětem koupila třeba kindervajíčko a třeba jí pochválila jak byla chvíli šikovná, aby viděla, že proti holčičce nic nemám, jen chci aby se chovala slušně. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
17.12.14 13:47

@kikina34 tak nevím, ale od skutečné kamarádky bych kritiku vzala - a naopak - skutečné kamarádce bych se jí neobávala říct otevřeně. Ale tady o skutečné kamarádství asi nejde… Vykašlala bych se na to, styky omezila na minimum na jistou dobu, možná úplně. Nejhorší je, když je někdo nesoudný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.14 13:54

Naši známí mají taky velmi zvláštní dceru. Je jí 13, pořád ji zajímá, co je u nás nového, je hrozně zvědavá a vlezlá. Mluví jak dospělá, například se manžela ptala: „Co nového ve firmě?“ :mrgreen: Chápu, že tady to tak nevyzní, ale to byste ji museli vidět…
Nejvíc mě ale vytáčí její nenažranost. Ta holka sežere všechno! Kdybych před ní postavila pekáč buchet, tak u něho bude sedět tak dlouho, dokud ho nesní a pak bude hledat, co máme ještě na jídlo. A, s prominutím, žere jak prase…mlaská, srká, jídlo je rozpatlané všude po ní i po okolí. :zed: Jednou nám předváděla nějakou pantomimu a podle toho jak to „mastila“, tak mě napadlo, jestli není trošku pomalejší. Protože v jejím věku už by mělo být poznat, co předvádí.
Upřímně i její rodiče nad ní někdy koulí očima :roll:
Nechci ji pomlouvat…jde mi o to, že já jsem na ni úplně alergická, ale pak jsme se potkali s dalšími známými a mluvili jsme o dotyčné holčině a paní mi povídá: „Ta je tak úžasná, jak je bezprostřední“ :hug: 8o
Takže to asi bude jen o úhlu pohledu :kytka: (určitě v tomto případě)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML