Nemám ráda dítě kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5533
17.12.14 14:02
@Pincenza píše:
@tterka ježiš chudáku, to bych vyletěla z kůže. :zed: :zed:

To mi povídej :( :mrgreen:
Kolikrát se hodně držím, abych na ně nebyla ošklivá. Ale ony jsou obě takové citlivky, že všechno obrečí. Jenže milionkrát opakovat „nedělej to“ mě taky nebaví :zed:

A mimochodem, ten tvůj podpis :hug:. Děkuji :kytka:, nad tím jsem nikdy nepřemýšlela :oops:, tak jsem zase o chlup chytřejší :-)
„Za viz se tečka nepíše, za čum byste tečku taky nenapsaly. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
17.12.14 14:04

Hele nevím, co píšeš zní varovně, ale kdoví, jak na tom skutečně jsou. Zvlášť když píšeš, že holčička nemluví. Ona to klidně může být nějaká vývojová porucha a tím, že se na to dítě bude jen křičet se nevyřeší už vůbec nic.. To dítě třeba ani pořádně nerozumí. Píšeš velmi málo o tom, jak se chová. Samozřejmě to může být nevychovaný spratek ale taky ne..

Náš syn byl úplně stejný, no do jistémíry má období kdy pořád je (tedy až nato kousání, agresivní on není). Ale neposlouchá, neuklízí, zlobí. Přitom si myslím, že ho vychovávám, neustupuju. A hodně se to začalo měnit až poslední dobou. Začíná mi víc rozumět, trochu se zklidnil, komunikuje. Dokonce i nočník už začíná chápat.. Ale jak něco nechápe, tak ječí. Někdy jak bysme ho vraždili a nevysvětlíš nic.. Začal mít bloky ze sprchování, mytí zadku.. :nevim: Zkrátka u takhle malých dětí nikdy nevíš, co může být příčinou jejich chování. Třeba jen opožděný vývoj, třeba benevolence ve výchově, třeba nepozornost rodiče, třeba něco vážnějšího :nevim:

Kamarádce zkus pomoct, ale rady typu „já mám vychovaný děti, dělej to jak já“ jsou k ničemu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
17.12.14 14:06

@tterka Jo to nám říkal přednášející na vejšce, tak mi to utkvělo, že:,,kdybych to vysvětloval spoluobčanům sedícím na Borech, taky bych jim to vysvětlil tak, aby to pochopili, jejich jazykem, za čum byste tečku nepsali. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.12.14 14:13

@Svandu blbe sem to napsala, mluvi ale nemluvi srozumitelne, furt ma tu svoji hatla matla, muj syn budou mu dva mluvi lip nez ona, je mu krasne rozumet..popisu ti jejich den, co sem videla ja…rano vstanou, holka do 11 v pyzamu, vsude kam se podivas bordel, talire od obeda z predesleho dne stale na lince, pokud si cces sednout tak musis tam kde nejsou drobky ci pocurane misto..maminka si rano uvari kafe a sedne si k fb, za celej den si ji nevsimne, aby s nima sla ven??neexistuje..ani miminko nemuze spat venku v kocarku??kdo by se na nej furt chodil divat…jak ma mluvit kdyz ji pusti krtka kterej nerekne ani bu a ona si s ni nepovida…kdyz nesedi na fb tak drzi v ruce miminko, pusinkuje ho a na ni jen jeci..jejich bordel nesnasim, sem taky matka, taky mi deti delaji bordel a drobi ale kdyz si nekoho pozvu na kavu tak si aspon trochu pouklidim…kdyz ji reknu ze se u nich necetim dobre sem nafoukana, at ji reknu cokoliv ac slusne, vzdy sem nejhorsi jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
17.12.14 14:24

Ty jsi alergická asi i na svoji kamarádku, její režim doma atd. Vlastně proč s ní kamarádíš? Kdyby mě kamarádka řekla že se u mě necítí dobře, tak tě asi pošlu do háje. Beru to, že máš i pravdu, ale buď bereš člověka jaký je, a nebo se s ním nekamarádím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
17.12.14 14:30

A nešlo by se s kamarádkou setkávat někde na neutrální půdě? Třeba v nějakém dětském centru? Pokud o ni teda nechceš přijít, jinak bych to nehrotila a vykašlala se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
17.12.14 14:37

Tak já taky některé děti děti mých známých a příbuzných nemusím, buď to prostě překousnu a přetvařuji se a nebo se s nimi nestýkám. Tobě vlastně vadí i ona a její chování takže to je tvoje kamarádka nebo ne? Nemáš žádnou povinnost k ní chodit na návštěvy nebo jí příjmat u vás doma. Jinak co se týká chování té holčičky, já mám skoro tříletého syna autistu, který také nemluví a neposlouchá, nemá cenu mu neco vysvětlovat ničemu nerozumí a už vůbec ne ho nějak trestat tím se situace ještě zhorší, takže bych byla opatrná s tím odsuzováním něčí výchovy, třeba ona má také nějakou vývojovou poruchu..řeší to ta matka nějak, chodí třeba na logopedii apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
17.12.14 14:48

No tak dle tvého popisu se matka te holčičce skoro nevěnuje a neposkytuje ji to co potřebuje. Asi neni rozmazlena, ale mozna jen roste jak dříví v lese bez vzoru a vedeni. Nevim no to se pak člověk na to díte ani nemuze zlobit. Třeba by se i snažila chovat lepe kdyby se ji nekdo víc věnoval, ukázal apod. Ja bych se s takovou mámou nemohla stýkat, protože by me bylo toho decka lito.
Pokud by byly u me doma, vyžadovala bych chování podle mých pravidel. Holčičce bych vysvětlila jaka pravidla platí u nas a hotovo. Kdyz se jim to nebude líbit můžou jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
17.12.14 14:53

Tak se s ní prostě nebav. Stejně ti leze na nervy. :)

@kikina34 píše:
@Svandu blbe sem to napsala, mluvi ale nemluvi srozumitelne, furt ma tu svoji hatla matla, muj syn budou mu dva mluvi lip nez ona, je mu krasne rozumet..popisu ti jejich den, co sem videla ja…rano vstanou, holka do 11 v pyzamu, vsude kam se podivas bordel, talire od obeda z predesleho dne stale na lince, pokud si cces sednout tak musis tam kde nejsou drobky ci pocurane misto..maminka si rano uvari kafe a sedne si k fb, za celej den si ji nevsimne, aby s nima sla ven??neexistuje..ani miminko nemuze spat venku v kocarku??kdo by se na nej furt chodil divat…jak ma mluvit kdyz ji pusti krtka kterej nerekne ani bu a ona si s ni nepovida…kdyz nesedi na fb tak drzi v ruce miminko, pusinkuje ho a na ni jen jeci..jejich bordel nesnasim, sem taky matka, taky mi deti delaji bordel a drobi ale kdyz si nekoho pozvu na kavu tak si aspon trochu pouklidim…kdyz ji reknu ze se u nich necetim dobre sem nafoukana, at ji reknu cokoliv ac slusne, vzdy sem nejhorsi jaa
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.12.14 15:50

@jenika1 na ni alergicka nejsem, jen mi vadi jeji pristup ke vsemu, vis to by si vsechno musela videt pak by si pochopila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
17.12.14 19:28
@kikina34 píše:
@jenika1 na ni alergicka nejsem, jen mi vadi jeji pristup ke vsemu, vis to by si vsechno musela videt pak by si pochopila…

a tak proč s ní kamarádíš? kamarádství je i respektu, prostě nebudou všichni dělat vše stejně, kamarádka je jiná dělá věci jinak jako ty ( kdo rozhodně která z vás to dělá „správně“ - bůh?), tak buď ji respektuj i s dcerou, promluv si s ní a nebo se nenavštěvujte. je dospělá těžko ji předěláš. možná je dobré si uvědomit, že někdo třeba nesouhlasí s tebou a taky nemusí mít rád tvoje děti a tak si představ jak o tobě píše ma nějakém fóru, místo toho aby ti to řekl do očí… :think:. kromě toho když tě kamarádka tak štve tak ti pravděpodobně něco zrcadlí, takže bych začala nejdříve u sebe, pokorně, protože každý máme svoje chyby na kterých potřebujeme pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí