Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Já vím každý mi to říká že mám na víc než na blbou kadeřnici, ale kadeřnici být chci. Vůbec nevím kam jinam bych šla.
Zdravka= dělá se mi blbě z krve, očkování a všeho tohohle.
Ekonomka/obchodka= nesnáším sezení v kanclu atp..
Cestovní ruch a hotelnictví= nejdou mi jazykyTo je právě ono mě baví dělat účesy atp..
Pokud tě to bude bavit, tak na to běž. Škoda jen, že to není s marutitou, když tak si doděláš pak. ![]()
Jestli to doma a známým servíruješ jako tady, tak bych řekla, že tam nemáš chodit hlavně proto, že už jsou všichni na slovo „kadeřnice“ alergičtí. Kolik ještě diskuzí na téma „kadeřnice ano - kadeřnice ne“ tady založíš?
@Venduliiik píše:A dnes:
Baví mě jazyky je nějaký zaměřený gympl na jazyky?
Vůbec nevím kam jinam bych šla… Cestovní ruch a hotelnictví = nejdou mi jazyky
Máš v tom trochu hokej, co? ![]()
@Anonymní píše:
Ano chodím do 8.tridy (průměr mám 1,8-1,9 sama za sebe si myslím že nic moc) Říká mi to rodina i kamarádi podstatě i učitelé. Je to obor kadeřnice takže lze navázat na nástavbu vlasová kosmetika nebo podnikání.
Proboha, proč tady s tím pořád otravujes?
@Anonymní píše:
Já vím každý mi to říká že mám na víc než na blbou kadeřnici, ale kadeřnici být chci. Vůbec nevím kam jinam bych šla.
Zdravka= dělá se mi blbě z krve, očkování a všeho tohohle.
Ekonomka/obchodka= nesnáším sezení v kanclu atp..
Cestovní ruch a hotelnictví= nejdou mi jazykyTo je právě ono mě baví dělat účesy atp..
Na kadeřnici není nic blbýho, a vůbec není blbý když něco chceš dělat, máš o to zájem, vizi určitou.
@cecetka píše:
Fakt 13, 14lete deti chodi na emimino?
Když sem chodí frustráti psát hnusy o ženských, proč by sem nemohla zavítat puberťačka?
@Moringa píše:
Včera:Máš v tom trochu hokej, co?
Nemam.
zjevně je nas víc kdo tu diskuze zakládá v mém věku. ![]()
@Anonymní píše:
Nemam.zjevně je nas víc kdo tu diskuze zakládá v mém věku.
Jasně, se stejnyma znamkama a stejnyma oborama pořád dokola. Jak blbý si myslíš, že jsme?
@Anonymní píše:
Nemam.zjevně je nas víc kdo tu diskuze zakládá v mém věku.
@Venduliiik
Lhát se nemá… to ti doma neřekli?
Víš, ono je dost snadné si ověřit, že obě diskuze založil stejný nick (i když jedna je založená anonymně) ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám na vysvědčení 5 trojek a chtěla bych na 100% na učiliště. Ale, lidi mi říkají že mám na víc a že mám jít na maturitní obor. Já toužím jít na ten obor na učilišti a pak si maturitu chci dodělat..
Jinak trojky mám z jazyků, matematiky a fyziky.
do prkvančic, včera jedna diskuse, dnes druhá, za poslední půlrok 180 diskusí
zalez už někam s těmi tvými blbými známkami, proč to píšeš denně
![]()
@Anna766 píše:
Když sem chodí frustráti psát hnusy o ženských, proč by sem nemohla zavítat puberťačka?
ano, proč by nemohla? no nemohla, emimino je od 16ti, a za druhé ona sem tuto stejnou diskusi dává den co den, pořád asi od února každý den a pořád a pořád se najdou hodné duše, které jí vážně odpovídají - no nevadí, ona beztak zítra založí diskusi znova
@cecetka píše:
Fakt 13, 14lete deti chodi na emimino?
bohužel ano, a někdy píše jako anonym, každý den si založí jiný nick Vendulíík, školačka, někdy píše jako svoje matka a pak se prokecne
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.