Nemáme myčku nádobí

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20662
2.2.12 14:34

Prostě je to pro mě umělé teplo,co to ohřívá a mám z toho husinu :lol: :lol: :lol: Každý mámě nějaké úchylky,ne :lol: :lol: Jako určitě bych si na ni zvykla,ale ted ji prostě nějak nepotřebuju.Možná až budou děcka ve škole,já zpátky v práci,tak na ty katrolky nebude čas :zed: :lol: :lol:

• načítám...
Lenkaamimi
2.2.12 14:35
leňula2 píše:
Lenkaamimi píše:
Lenka001 píše:
Jestli ta poznámka s mladou paní s ekzémem má být na mě,mohu k tomu říct jen toto:Jelikož jsem na mateřské a můj měsíční příjem je nic moc, nedovedu si představit,že bych jen tak šla a myčku si koupila.Ani bych ji v současné kuchyni neměla kam dát. S manželem se vždy na všem dohadujeme a zatím jsme vždy přišli k rozumnému řešení.koupil mi rukavice(což byla jen recese a oba jsme se tomu zasmáli) nepatříme k té movitější polovině populace,tudíž nemůžeme mít vše najednou,takže jsme po debatě dospěli k názoru,že teď uděláme pokojíček pro malého a pak rekonstrukci kuchyně,kam zabudujeme myčku :palec:
jen ho neomlouvej :hug: ..máš opuchlé ruce, měla by jsi být v tuto chvíli priorita..kupte myčku ať máš krásný zdravý ručičky a pak pokojíček a kuchyň. I kdyby měla myčka stát uprostřed obýváku, Ty jsi na prvním místě ne ? .-)

Proč by měla být právě žena na prvním místě?

Lenko001 Líbí se mi váš smysl pro humor (ty rukavice :mrgreen: ). Myčka opravdu není všechno…

protože má ekzém ! :lol: chápete ? :-)

• Upravit
Lenkaamimi
2.2.12 14:36
MUFICE píše:
Lenkaamimi píše:
Lenka001 píše:
Jestli ta poznámka s mladou paní s ekzémem má být na mě,mohu k tomu říct jen toto:Jelikož jsem na mateřské a můj měsíční příjem je nic moc, nedovedu si představit,že bych jen tak šla a myčku si koupila.Ani bych ji v současné kuchyni neměla kam dát. S manželem se vždy na všem dohadujeme a zatím jsme vždy přišli k rozumnému řešení.koupil mi rukavice(což byla jen recese a oba jsme se tomu zasmáli) nepatříme k té movitější polovině populace,tudíž nemůžeme mít vše najednou,takže jsme po debatě dospěli k názoru,že teď uděláme pokojíček pro malého a pak rekonstrukci kuchyně,kam zabudujeme myčku :palec:
jen ho neomlouvej :hug: ..máš opuchlé ruce, měla by jsi být v tuto chvíli priorita..kupte myčku ať máš krásný zdravý ručičky a pak pokojíček a kuchyň. I kdyby měla myčka stát uprostřed obýváku, Ty jsi na prvním místě ne ? .-)
Nebo může to nádobí mýt chlap a pak mu dojde, že s myčkou to bude lepší :mrgreen:

jistě ;) a nebo tak :-)

• Upravit
25324
2.2.12 14:37

no,popravdě,mikrovlnku máme,novou,od léta.
Před tím jsme taky měli,ohříváme,a to dost.Nedovedu si život bez ní představit.
Navařím,a ohřeju.
Nám stará odešla zničehož nic,a byl to opruz ohřívat jídlo v kastrolu :?
Nepřišlo mi,že by z toho jídlo bylo umělé,či blbě ohřáté-a to já mám ráda jídlo teplé.

• načítám...
3234
2.2.12 14:43

myčku nemáme, její koupi zatím neplánujem, nechybí mi ;)

• načítám...
20662
2.2.12 14:44

Ono spíš hledám nějakou výmluvu,proč mikrovlnu nemám a tím chci zakrýt moji alergii na přihřatá jídla :lol: :lol: :lol: řízky z druhého dne,to dostávám atop :lol: :lol: :lol: Ale prostě pokud něco nemáš,tak ti to automatický chybět nemůže,že :lol: :lol: :lol:

• načítám...
jjelena
2.2.12 14:51

Tak já už jsem se tady projevila jako zastánce myčky, ale mikrovlnku sice máme, používáme, ale bez ní si život představit dovedu. Až se jednou rozbije, což bude nejpíš už brzy, tak možná kupovat novou ani nebudeme, ještě nejsme rozhodnuti na 100%. A když už se diskuze posunula od myčky k mikrovlnce, co takhle vy a friták? My jsme teda fritákový a smažený z pánve mi nechutná vůbec. Řízek mi přijde mokvavej a květák taky není jako z fritáku. :nevim:

• Upravit
25324
2.2.12 14:51
Katka86 píše:
Ono spíš hledám nějakou výmluvu,proč mikrovlnu nemám a tím chci zakrýt moji alergii na přihřatá jídla :lol: :lol: :lol: řízky z druhého dne,to dostávám atop :lol: :lol: :lol: Ale prostě pokud něco nemáš,tak ti to automatický chybět nemůže,že :lol: :lol: :lol:

ono jakmile poznáš,jak se dá život-práce ulehčit,tak potom to oceníš.
Já nejsem typ,co by trávil dny v kuchyni vařením,mytím nádobí apod.
Mám skvělýho chlapa,kterýmu nevadilo mýt nádobí,když myčka nebyla,bo já to k smrti nenávidím.
Jako dítě jsem nádobí u rodičů myla jen já,a to bylo něco,moje mami dovedla namachat haldy nádobí,a ještě ho připálit.
Nádobí jsem musela mýt už jako holčička v 8-mi letech,a něco jsem se u dřezu nabrečela.A to byl těžkej socík,myčky existovaly jen na Západě ;) Takže než jsme se nastěhovali do našeho bytu proběhla krom kompletní rekonstukce i koupě myčky do nové linky,a ta s námi pobyla 8 let,kdy nikdo z nás neumyl ani jednou nádobí.
No,a mikrovlnka-jsem mamina sobec,navařím,někdy chlap,ale odcházím i za svými aktivitami,a mikrovlnka je skvělý pomocník.

• načítám...
jjelena
2.2.12 14:52

Ale hranolky třeba „smažíme“ v troubě.

• Upravit
20662
jjelena píše:
Tak já už jsem se tady projevila jako zastánce myčky, ale mikrovlnku sice máme, používáme, ale bez ní si život představit dovedu. Až se jednou rozbije, což bude nejpíš už brzy, tak možná kupovat novou ani nebudeme, ještě nejsme rozhodnuti na 100%. A když už se diskuze posunula od myčky k mikrovlnce, co takhle vy a friták? My jsme teda fritákový a smažený z pánve mi nechutná vůbec. Řízek mi přijde mokvavej a květák taky není jako z fritáku. :nevim:

Nemáme friták,toustovač,topinkovač :lol: :lol: :lol: Jediné spotřebiče v kuchyni jsou sporák s troubou,digestoř a lednička :mrgreen: jo a varná konev :mrgreen:

• načítám...
25324
jjelena píše:
Tak já už jsem se tady projevila jako zastánce myčky, ale mikrovlnku sice máme, používáme, ale bez ní si život představit dovedu. Až se jednou rozbije, což bude nejpíš už brzy, tak možná kupovat novou ani nebudeme, ještě nejsme rozhodnuti na 100%. A když už se diskuze posunula od myčky k mikrovlnce, co takhle vy a friták? My jsme teda fritákový a smažený z pánve mi nechutná vůbec. Řízek mi přijde mokvavej a květák taky není jako z fritáku. :nevim:

tak jako přísný zastánce zdravého životního stylu pro friťák nejsem ;) a smažená jídla vůbec.Já totiž nesolím,a skoro nesladím :lol:

• načítám...
20662
2.2.12 14:54
momi33 píše:
Katka86 píše:
Ono spíš hledám nějakou výmluvu,proč mikrovlnu nemám a tím chci zakrýt moji alergii na přihřatá jídla :lol: :lol: :lol: řízky z druhého dne,to dostávám atop :lol: :lol: :lol: Ale prostě pokud něco nemáš,tak ti to automatický chybět nemůže,že :lol: :lol: :lol:
ono jakmile poznáš,jak se dá život-práce ulehčit,tak potom to oceníš.
Já nejsem typ,co by trávil dny v kuchyni vařením,mytím nádobí apod.
Mám skvělýho chlapa,kterýmu nevadilo mýt nádobí,když myčka nebyla,bo já to k smrti nenávidím.
Jako dítě jsem nádobí u rodičů myla jen já,a to bylo něco,moje mami dovedla namachat haldy nádobí,a ještě ho připálit.
Nádobí jsem musela mýt už jako holčička v 8-mi letech,a něco jsem se u dřezu nabrečela.A to byl těžkej socík,myčky existovaly jen na Západě ;) Takže než jsme se nastěhovali do našeho bytu proběhla krom kompletní rekonstukce i koupě myčky do nové linky,a ta s námi pobyla 8 let,kdy nikdo z nás neumyl ani jednou nádobí.
No,a mikrovlnka-jsem mamina sobec,navařím,někdy chlap,ale odcházím i za svými aktivitami,a mikrovlnka je skvělý pomocník.

Prozatím jsem nedospěla do fáze,kdybych potřebovala v tomto směru něco ulehčovat,ale věřím,že ta doba přijde :mrgreen: a možná dřív než si myslím :lol: :lol:

• načítám...
20662
2.2.12 14:55
momi33 píše:
jjelena píše:
tak jako přísný zastánce zdravého životního stylu pro friťák nejsem ;) a smažená jídla vůbec.Já totiž nesolím,a skoro nesladím :lol:

Huráááá tak nejsem jediná na tomto světě :* :* :pankac: :pankac: kdo vaří zdravě?nebo teda aspon se snaží :mrgreen:

• načítám...
25324
2.2.12 14:55
Katka86 píše:
jjelena píše:
Nemáme friták,toustovač,topinkovač :lol: :lol: :lol: Jediné spotřebiče v kuchyni jsou sporák s troubou,digestoř a lednička :mrgreen: jo a varná konev :mrgreen:

topinkovač ne,toustovač leží v šuplíku.Mám varnou konvici,horkovzdušnou troubu,parní hrnec,pračku,rotační kartáč,video,dvd,tv,pc,mikrovlku,lednici s mrazákem.
Měla jsem elektrický katráček,byl super,ale odešel,a na nový není.Uvažuju o pekárně.

• načítám...
20662
2.2.12 14:56
momi33 píše:
Katka86 píše:
jjelena píše:
Nemáme friták,toustovač,topinkovač :lol: :lol: :lol: Jediné spotřebiče v kuchyni jsou sporák s troubou,digestoř a lednička :mrgreen: jo a varná konev :mrgreen:
topinkovač ne,toustovač leží v šuplíku.Mám varnou konvici,horkovzdušnou troubu,parní hrnec,pračku,rotační kartáč,video,dvd,tv,pc,mikrovlku,lednici s mrazákem.
Měla jsem elektrický katráček,byl super,ale odešel,a na nový není.Uvažuju o pekárně.

Pekárnu mám a je to paráda,domácí pečivečko,zdravoučké,čerstvé :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max

• (5) + 1 recenze