Nemáme myčku nádobí

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
50186
1.2.12 15:43
M+M+S píše:
Chtěla jsem se zeptat maminek co myčku mají… Slyšela jsem,že ještě před tím,než dám nádobí do myčky,tak ho musím opláchnout-co je na tom pravdy? A když mi zaschne jídlo v myčce ještě než zapnu program na mytí-umyje se i to zaschlé jídlo na talíři??? Spálenina ap.?

Tak, když se mi něco připálí, tak to radši odmočím v dřezu a pak šoupnu do myčky, abych si neucpala filtr. Jinak i dost zapatlaný hrnec se v myčce krásně umyje i bez oplachování. Zaschlé příbory od všeho možného se mi taky vždycky umyly :palec:

• načítám...
27010
1.2.12 15:48

tak nejsem rpase abych nechávala jídlo na talíři natož zaschlé ale jinak nádobí nepředmývám

• načítám...
3278
1.2.12 15:52

Nemáme myčku nádobí…kopíruji nadpis a usmívám se :mrgreen: Já taky nemám myčku :mrgreen:
Důvod? : Cituji manžela " když bude myčka, co pak budeš dělat za práci?" :mrgreen:

" a co tak hezky - zlaté- české- ručičky? " :mrgreen: :lol: :mavam:

• načítám...
12681
1.2.12 16:01
Lizbeth píše:
Goldenko a jak vlastně víš, že nádobí myješ RADŠI v ruce..když nemáš srovnání s tím, dát to do myčky a přijít k čistému nádobí? Vždyt ty nevíš jaký je to rozdíl, tak jak víš, že máš raději mytí? :think: :lol:
Pokud máte za celý den pár hrnečků a pár talířků tak asi budiž, ale u nás se vyskytují ještě příbory, naběračky, hrnce, mísy, misky, sklenice, nože..atd.

No a já tedy nečekám, až to myčka umyje..mám i jiné nádobí, které mezi tím používám..Rozhodně nestojím před myčkou se stopkami, abych si zamíchala čaj, páč nemám lžičku :lol:

Takže spíš bych to u tebe viděla na : nemám kam myčku dát, nemám dost nádobí a nevařím..

Tak to jsi těžce na omylu, vařím každý den, každý den peču chleba,.....nádobí máme horu, jsme teda zatím jen 3, srovnání mám-myčku nádobí jsme měli u rodičů, takže vím jaký to je mýt nádobí v myčce :roll: cca 7let jsem ji denodenně zapínala a vyklízela. Komplet sežraný obrázky z talířů a skleniček, skleničky jakoby podrápaný od těch sajrajtů co se dává do myčky na mytí, třikrát vytopená kuchyně,......

• načítám...
Lenkaamimi
1.2.12 17:09
Vanesanka píše:
Nemáme myčku nádobí…kopíruji nadpis a usmívám se :mrgreen: Já taky nemám myčku :mrgreen:
Důvod? : Cituji manžela " když bude myčka, co pak budeš dělat za práci?" :mrgreen:" a co tak hezky - zlaté- české- ručičky? " :mrgreen: :lol: :mavam:

tak pokud je manžel takový pracant a rád myje nádobí, tak bych mu do toho nekecala i když by mě štvalo, že se tam plácá ve špinavým dřezu, každý večer ještě po práci, ale pokud je to tak, že by to chtěl po mě, tak to snad ani není důvod jeho demagogii poslouchat natož se jí podvolit a místo modernizace domácích prací se doma dřít jak praštěná .-)

• Upravit
Lenkaamimi
1.2.12 17:12
goldenka píše:
Lizbeth píše:
Goldenko a jak vlastně víš, že nádobí myješ RADŠI v ruce..když nemáš srovnání s tím, dát to do myčky a přijít k čistému nádobí? Vždyt ty nevíš jaký je to rozdíl, tak jak víš, že máš raději mytí? :think: :lol:
Pokud máte za celý den pár hrnečků a pár talířků tak asi budiž, ale u nás se vyskytují ještě příbory, naběračky, hrnce, mísy, misky, sklenice, nože..atd.

No a já tedy nečekám, až to myčka umyje..mám i jiné nádobí, které mezi tím používám..Rozhodně nestojím před myčkou se stopkami, abych si zamíchala čaj, páč nemám lžičku :lol:

Takže spíš bych to u tebe viděla na : nemám kam myčku dát, nemám dost nádobí a nevařím..
Tak to jsi těžce na omylu, vařím každý den, každý den peču chleba,.....nádobí máme horu, jsme teda zatím jen 3, srovnání mám-myčku nádobí jsme měli u rodičů, takže vím jaký to je mýt nádobí v myčce :roll: cca 7let jsem ji denodenně zapínala a vyklízela. Komplet sežraný obrázky z talířů a skleniček, skleničky jakoby podrápaný od těch sajrajtů co se dává do myčky na mytí, třikrát vytopená kuchyně,......

to není možný, ale jediný, co dokážu pochopit, proč někdo nechce myčku je to, že mytí nádobí má hodně rád. baví ho to, odreaguje se, ohřeje ruce, potom to chápu i na úkor větší spotřeby :-)

• Upravit
8707
1.2.12 17:12
goldenka píše:
Lizbeth píše:

sežraný obrázky nemám skleničky jen některé jsou bílé ,ale určite ne poškrábané,ale je i program na sklo ;) tak od pečení chleba toho moc špinavého není ne? předpokládám že pečeš v pekárně a pokud ne jedna mísa stačí ;) …ad vytopená kuchyně myčky mají pojistky tzv aquastop ;)
  • načítám...
1325
1.2.12 17:20
marketm píše:
goldenka píše:
Lizbeth píše:

sežraný obrázky nemám skleničky jen některé jsou bílé ,ale určite ne poškrábané,ale je i program na sklo ;) tak od pečení chleba toho moc špinavého není ne? předpokládám že pečeš v pekárně a pokud ne jedna mísa stačí ;) …ad vytopená kuchyně myčky mají pojistky tzv aquastop ;)

moje řeč :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec:

• načítám...
12681
1.2.12 17:25

tak dnešní myčky asi mají ledasco, tenkrát to nebylo
diskuze zněla jestli taky někdo nemá myčku a ne udělejte ze mě debila, že ještě nemám myčku, takže kdo myčku má ať se pakuje a nekecá do diskuze

• načítám...
8707
1.2.12 17:30
goldenka píše:
tak dnešní myčky asi mají ledasco, tenkrát to nebylo
diskuze zněla jestli taky někdo nemá myčku a ne udělejte ze mě debila, že ještě nemám myčku, takže kdo myčku má ať se pakuje a nekecá do diskuze
:lol: :lol:
nikdo z tebe debila nedělá přece..hele chlap má myčku 15let a nedá na ní dopustit taky( nikdy nevytopil kuchyn,nádobí nic není)to jen aby řeč nestála :mavam:
  • načítám...
446
1.2.12 17:32
nakukovatelka píše:
goldenka píše:
Popravdě ji nemáma ani kam dát, ale nechybí mě. Jediný co by jsem ocenila je to, že si do ní narovnám nádobí a neválí se mě pořád na lince pár hrnků nebo dva špinavý talíře, prostě by bylo na lince pořád čisto. Zatím jsme doma 3 tak to zvládám dvakrát denně umýt a nedovedu si představit čekat až mě to umyje myčka.

Ahoj, tak predpokladam, ze mate vic nadobi, nez ty 2 talire a par hrnecku :mrgreen: Nevim no, proste nadobi se pres den do mycky sklada (myslim, ze tech par hodin neni zadny eklhaft) a vecer se zapne. Nevim, proc jako na neco cekat ? To se mi snad stalo jednou dvakrat, ze neco bylo v mycce, co jsem zrovna potrebovala, a to ji mam uz 10 let :mrgreen:
Jsme doma 4. Pres vikend neni problem naplnit ji i 2× denne, myje po obede a vecer. Mycka si chrousta v kuchyni a ja delam neco jinyho nebo se povaluju :)

Ja to nikomu necpu - nechces, tak nechces - ale zrovna ten argument cekani na nadobi je divnej :mavam:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
27010
1.2.12 17:33

já myslímž e nikdo z nikoho debila nedělá jen ty které myčku se snaží ukázat na řpednosti co to má a stím souhlasím protože než jsem myčku měla tak jsem rpavidelně o víkendu stála aspon dvě hoky u nádobí a drhnput hromadu hrnců a podobně ale ted …tohle je minulost díky bohu a jeslti se myčka někdy rozbije tka kupuju nádobí na jedno použití a nazdar :lol: :lol: :lol:

• načítám...
12978
1.2.12 17:41

Goldenko, nedělám z tebe debila..
Ale nejdříve napíšeš, že těch pár talířků a hrníčků ošplouneš - tak jsem myslela že nevaříš - to snad ode mě není žádná nelogická dedukce.. :nevim:
To ,že na ní stejně nemáte místo - to jsi napsala sama.
A tvá špatná zkušenost s myčkou má stejnou hodnotu, jako ty dobré zkušenosti..
To že někomu špatně slouží, neznamená, že špatně myje všem a vždy..A stejně tak se opravdu může stát to co tvým rodičům..
Počítám že barvu a obrázky to vyžralo u nádobí „nevhodného do myčky“. Poškrábané nádobí a vytopená kuchyně - evidentně to nebyla zrovna nejlepší myčka. To je mi líto..
Nechtěla jsem tě urazit, ale vycházela jsem z tvých příspěvků :think:

Takže už se pakuju z diskuze na tvé doporučení..
Jistě tě potěší jen příspěvky.
ANO NEMÁM MYČKU.

• načítám...
25324
1.2.12 17:51
Petrajan píše:
marketm píše:
goldenka píše:
Lizbeth píše:

sežraný obrázky nemám skleničky jen některé jsou bílé ,ale určite ne poškrábané,ale je i program na sklo ;) tak od pečení chleba toho moc špinavého není ne? předpokládám že pečeš v pekárně a pokud ne jedna mísa stačí ;) …ad vytopená kuchyně myčky mají pojistky tzv aquastop ;)
moje řeč :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec:

jj,mě to taky dekor nežere,a vytopená kuchyň? 8o 8o :lol: :lol: :lol:
vytopili nás sousedi,co myčku nemají,snad každá-a i ta naše 8 let stará myčka má aquastop.

• načítám...
Hanka1
1.2.12 18:00

Mame mycku snad od roku 1998 a nedovedu si predstavit, ze bych ji nemela…

Myslim, ze mycka by mela byt standard kazde moderni kuchyne, navic ted stoji par korun…

Srovnavat myti v ruce a v mycce je jako srovnavat prani pradla v pracce a na valse…

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max

• (5) + 1 recenze