Nemoc, neschopenka, nevolnosti

Anonymní
10.12.21 18:29

Nemoc, neschopenka, nevolnosti

Ahoj holky,
Jsem na začátku těhu (asi 8+2) v pátek mi začali mé první nevolnosti a v noci z neděle na pondělí jsem už jenom objimala mísu. Vím ze tyhle problémy vyřeší až čas. Teď už ty nevolnosti nejsou strašné (i když se pořád nemůžu najíst) ale v pondělí rano mě začalo bolet v krku a tvořit se zadní rýma se zvýšenou teplotou- pracuji v MŠ, tak jsem si to nejspíš odnesla odtud. Neváhala jsem a domluvila jsem se s obvoďačkou na neschopenku do konce roku. Já doufám, ze příští týden mi bude líp a budu se moci vrátit :mrgreen: ale pár kolegyň mi říká, ať už jsem doma do vánoc, kvůli všem nemocem (dokonce i střevní chřipka se tam rozjela). Jenomže nám dost kolegyň taky odpadlo a mě je docela blbý, aby tam valčili v tak malém počtu, na to je mám moc ráda :srdce: co by jste dělali v mé situaci? Myslíte, že mam jít příští týden do práce (pokud už budu zdravá), a nebo být trochu sobecká, myslet na sebe a na mimčo a jít do práce až po novém roce? :think: všem děkuji za rady :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
10.12.21 18:35

Teď bych se spíš bála covidu, než něčeho dalšího.. jinak buď sobec, týden se to nezblázni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
10.12.21 18:50

Jsem pro sobce, ony to dají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31286
10.12.21 19:39

Taky si myslím, že ten týden, možná necelý, už se nezblazní. tuplem když ti to kolegyně samy nabízí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
10.12.21 19:44

Koupila bych jim chlebicky a kafe jako velke dik a zustala doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
10.12.21 19:54

Zůstala bych doma, ty nevolnosti nemusí hned přejít a objímající mísu tam dětem stejně budes prd platna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
10.12.21 20:00

Ać jsem obecně ten, kdo spíše brojí proti neschopenkám, tak v tomhle případě mi přijde hloupost se ještě před vánoci na pár dnů vracet. Zůstaň v klidu doma a uvidíš jak ti bude, že bys šla v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
10.12.21 20:23

Zůstala bych doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
10.12.21 20:49

To bych se ani nerozmýšlela, jak slyším ještě tu střevní chřipku. Já jí teď chytla od dětí, když mám konec prvního trimestru a bylo mi trošku líp od teh. nevolností. A je to teda peklo, fakt, tělo totálně vyčerpaný. A když si představím mít to k těm nejhorsim těhotenským nevolnostem v 9. týdnu…no ani na to nechci myslet. Teď není čas na hrdinství. A navíc covid, že ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
10.12.21 21:34

Zůstat doma, a není to sobectví, to je stanovení priorit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.21 22:34

Holky, všem moc děkuji za rady a podporu. :srdce: Dám na vás a radši se tam vrátím až v lednu v plne síle :palec:

@Rrody abych pravdu řekla, ta střevní chřipka mě taky nahání strach, ale nejspíše tam řádila jenom začátkem týdne. Jinak o hrdinství se nejedná, spíše mi je blbé hned na začátku vypadnout, když za nedlouho vypadnu úplně :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.12.21 22:38

@Rrody jinak přeji ať jste brzy zdravá :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení