Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teď bych se spíš bála covidu, než něčeho dalšího.. jinak buď sobec, týden se to nezblázni
Taky si myslím, že ten týden, možná necelý, už se nezblazní. tuplem když ti to kolegyně samy nabízí ![]()
Koupila bych jim chlebicky a kafe jako velke dik a zustala doma.
Zůstala bych doma, ty nevolnosti nemusí hned přejít a objímající mísu tam dětem stejně budes prd platna.
Ać jsem obecně ten, kdo spíše brojí proti neschopenkám, tak v tomhle případě mi přijde hloupost se ještě před vánoci na pár dnů vracet. Zůstaň v klidu doma a uvidíš jak ti bude, že bys šla v lednu.
To bych se ani nerozmýšlela, jak slyším ještě tu střevní chřipku. Já jí teď chytla od dětí, když mám konec prvního trimestru a bylo mi trošku líp od teh. nevolností. A je to teda peklo, fakt, tělo totálně vyčerpaný. A když si představím mít to k těm nejhorsim těhotenským nevolnostem v 9. týdnu…no ani na to nechci myslet. Teď není čas na hrdinství. A navíc covid, že ano.
Holky, všem moc děkuji za rady a podporu.
Dám na vás a radši se tam vrátím až v lednu v plne síle ![]()
@Rrody abych pravdu řekla, ta střevní chřipka mě taky nahání strach, ale nejspíše tam řádila jenom začátkem týdne. Jinak o hrdinství se nejedná, spíše mi je blbé hned na začátku vypadnout, když za nedlouho vypadnu úplně ![]()
Ahoj holky,
ale pár kolegyň mi říká, ať už jsem doma do vánoc, kvůli všem nemocem (dokonce i střevní chřipka se tam rozjela). Jenomže nám dost kolegyň taky odpadlo a mě je docela blbý, aby tam valčili v tak malém počtu, na to je mám moc ráda
co by jste dělali v mé situaci? Myslíte, že mam jít příští týden do práce (pokud už budu zdravá), a nebo být trochu sobecká, myslet na sebe a na mimčo a jít do práce až po novém roce?
všem děkuji za rady 
Jsem na začátku těhu (asi 8+2) v pátek mi začali mé první nevolnosti a v noci z neděle na pondělí jsem už jenom objimala mísu. Vím ze tyhle problémy vyřeší až čas. Teď už ty nevolnosti nejsou strašné (i když se pořád nemůžu najíst) ale v pondělí rano mě začalo bolet v krku a tvořit se zadní rýma se zvýšenou teplotou- pracuji v MŠ, tak jsem si to nejspíš odnesla odtud. Neváhala jsem a domluvila jsem se s obvoďačkou na neschopenku do konce roku. Já doufám, ze příští týden mi bude líp a budu se moci vrátit