Nemocenská listopad 2019
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak nemocenska se počítá z hrubé mzdy za poslední rok, takže když ti přidá posledni měsíc, tak si asi moc nepomůžeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebude to prakticky zadny rozdil. Ted uz si nepomuzete nijak. Priste rovnou vsechno do smlouvy a zadny penize bokem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
Tak nemocenska se počítá z hrubé mzdy za poslední rok, takže když ti přidá posledni měsíc, tak si asi moc nepomůžeš
Fakt? Ty není jako u dovolené za poslední tři měsíce, případně poslední čtvrtletí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Fakt? Ty není jako u dovolené za poslední tři měsíce, případně poslední čtvrtletí?
Fakt počítá se to za 12 měsíců, takze ten jeden už to nevytrhne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A mně šéfka mi tvrdila že se to počítá z posledních 3 měsících.
No takže když jsem od listopadu 2018 do května pracovala jako prodavačka kde bylo 16 hrubého. A z toho jsem dva měsíce marodila díky operaci. A pak jsem od 1 května nastoupila na smlouvu Teda kde jsem teď a měla v hrubém 3 měsíce 13 tisíc a pak tedy poslední 3 měsíce 15 hrubém. 🙄 🤔 Jak se to dá vypočítat 🙊
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No takže když jsem od listopadu 2018 do května pracovala jako prodavačka kde bylo 16 hrubého. A z toho jsem dva měsíce marodila díky operaci. A pak jsem od 1 května nastoupila na smlouvu Teda kde jsem teď a měla v hrubém 3 měsíce 13 tisíc a pak tedy poslední 3 měsíce 15 hrubém. 🙄 🤔 Jak se to dá vypočítat 🙊
Prumer se uci nekde na zakladni skole. Nerikejte ani ze srandy ze neumite scitat a delit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
- náhrada mzdy za nemoc se počítá z průměrné hod. mzdy za předcházející kal. čtvrtletí a vyplácí jí zam. za prvních 14 dnů nemoci za pracovní dny
- nemocenská se počítá z průměrné hod. mzdy za posledních 12 měsíců, v tvém případě od 1.5. a vyplácí se za kalendářní dny nemoci.
Takže když ti zvýší hr. mzdu ovlivní to spíš výši náhrady mzdy, protože se bude počítat z výdělku za 7-9/2019. U nemocenské to bude sice také vyšší ale nepatně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všechny..
Poprosila bych o radu.
Momentálně jsem zaměstnaná na zkrácený. Smlouvu mám do 31.rijna.
V hrubém mám 15.tisic.
A teď k mojí otázce tento měsíc za srpen budu mít těch 15 v hrubém. Ale můžu se domluvit že sefkou že by mi vzala peníze na ruku a přidala do hrubé na 17.tisi.
Nevím jak to mám udělat. Abych si svým způsobem pomohla.
Pro rypandy postupuji ivf takže na konci října mě čeká transfer na neschopenku půjdu tak ci onak.
Pracuji v cukrárně v lázních.
Děkuji za odpovědi ❤️