Nemocná v druhém týdnu těhotenství

45
24.4.16 09:17

Nemocna v druhem tydnu tehotenstvi

Ahoj holky jsem cca 2 max 3 tyden tehotenstvi a zkolila me silena nemoc. Mam horecky v noci nemuzu spat protoze me budi zima kasel a bolest celeho tela. Mam taky kasel a rymu
Teplotu mam rano 38 a odpoledne uz ne.. bojim se ze miminku to muze ublizit a muze to mit fatalni nasledky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.4.16 09:20

Nejhorší, co můžeš udělat, tak se nervovat. Mysli pozitivně a neboj, já měla v těhotenství 5 antibiotik.

• Citovat
  • Upravit
4147
24.4.16 09:25

Ve 2 a 3 týdnu ani nemůžeš vědět že jsi těhotná :nevim:
Jinak k tématu - ublížit to nemůže. Pokud je to tedy obyč nachlazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
24.4.16 09:26

@Deniskaxx druhy tyden tehotenstvi je max ovulace a oplodnění. Muzes byt klidna ;) fatální následky to urcite mit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6113
24.4.16 09:26

Ono takhle na zacatku je to bohuzel cele na prirode, proste „bud a nebo“, nemas dle me zadnou sanci to sama nijak ovlivnit. Ale cetla jsem tu spoustu pribehu o tom, ze holky skolila chripka nebo braly i antibiotika a deti donosily a maji je uplne zdrave :hug: Tak se zkus nenervovat a odpocivej!

Jestli jsem to dobre pochopila, tim „2-3 tyden tehotenstvi“ mas na mysli od ovulace/poceti? Pokud ano, tak to uz jsi ve 4-5tt… tehotenstvi se pocita od prvniho dne posledni menstruace :kytka:

Příspěvek upraven 24.04.16 v 09:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
24.4.16 09:27

Jsi ve 2tt? Vzdyt to jeste ani tehotna nejsi a ve 3tt to jeste nemuzes vedet, na test je brzo. Kazdopadne se nestresuj a kdztk si vem paralen, ten se muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
24.4.16 09:29

Tak ona zakldatelka myslí 2-3 týdny od početí tedy asi 5 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
24.4.16 09:55

Těhotenské týdny se počítají od prvního dne poslední menstruace. takže v den, kdy by ti měla přijít ms, tak jsi už ve 4tt. teda pokud máš cykly po těch 28dnech.

jinak k nemoci, klid, odpočívej, když bys měla vysokou horečku, klidně si vezmi klasický paralen, nebo panadol novum.

• Citovat
  • Upravit
30971
24.4.16 09:59

@Deniskaxx Teplotu drz pod tou 38, a snaz se co nejdriv uzdravit. Fataln nasledky to samozrejme mit muze, ne ze ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
24.4.16 10:53

Vysoke horecky jsou nebezpecne, radsi ji srazet Paralenem. V cca 6-7tt jsem i pres Paraleny a zabaly mela horecky k 39,5, lekari to davaji do souvislosti (moznou) s vadousrdce ditete.

Takze nepodcenovat, ale ani se nestresovat. A horecku radsi srazet.

• Citovat
  • Upravit
45
24.4.16 11:14

Omlouvam se

Tak to se vam holky omlouvam sem poprve tehotna a vazne nevim jak se to pocita MS mi mela zacit 18.4 a kdyz jsem si delala vcera tehotensky test clear blue ukazalo mi to 1-2 tak jsem myslela ze je to na tydny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
24.4.16 11:31

Tak si najdi nějakou těhotenskou kalkulačku a vypočítej si to :roll: Jinak já byla nemocná hned na začátku, kdy jsem ještě nevěděla že jsem těhotná, ale zrovna jsme se přestali chránit tak jsem radši předpokládala že jsem a užívala jen Paralen a srážela teplotu obklady, telotu bys měla každopádně držet pod 38, více je už nebezpečné. To samé jsem měla o dva měsíce později a taky tak. Vše prcek zatím ustál tak buď v klidu. Pokud je to silný plod tak to vydrží, pokud ne bohužel s tím nic neudeláš :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
24.4.16 12:42

@Deniskaxx Následky to mít může a nemusí. Teplotu drž nejlépe pod těch 38, určitě užívej kyselinu listovou.
A na screeningy jdi na pořádné pracoviště se zkušenými diagnostiky a dobrými ultrazvuky, ne k obvodnímu gynekologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
24.4.16 14:42

Dekuji vsem moc pres den jsem v pohode ale v noci to na me ty horecky zase vlezou snazim se to srazet jak mi bylo oporuceno deuji vsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí