Nemohu se zbavit vší

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78489
7.10.24 21:02
@Jeremi píše: Více

jo, bez tabletu to nejde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
7.10.24 21:03
@Janča6 píše: Více

Mně teda při vší úctě ke Stinze ten bezoplachový přijde suboptimální, a to ho jinak používám. Asi bude záležet i na typu vlasů, ale kdybych na svoje chmýří dala bezoplachového kondicionéru tolik, kolik bylo potřeba, budou pak ty vlasy vypadat totálně nechutně a mastně. Souhlasím se Stingou, že to fakt zabere fůru času. Ale tím pádem pak už ta minuta na konci, kdy ze sebe pod sprchou všechno smeju, prakticky nehraje roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14874
7.10.24 21:04

Diky za popis. To teda trva dlouho 8o Mame 4 male dlouhovlasky, tak doufam, ze vsivacek dlouho nebudeme muset pouzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
7.10.24 21:06
@holka0304 píše: Více

Odněkud si je musíš domů nosit. Jinak to snad ani není možné.

• Citovat
  • Upravit
4955
7.10.24 21:15
@Janča6 píše: Více

To bych Ti fakt přála, abys to nepotřebovala. Já mám jako první dítě kluka, tam hodně pomáhalo vzít ho mašinkou na 3mm. Holka to přinesla domů mockrát a vždycky jsem měla potom odrovnaná záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
7.10.24 21:47

Já jsem měla jako dítě, tenkrát cca 10 let a vlasy po zadek. Pomohl až petrolej. Tehdy mi s ním máma polila zoufalá celou hlavu a až to pomohlo.
Sama mám 4 děti, takže vši ze školy a školky jsme řešily každý měsíc. Základ je opravdu vše povléknout, vyprat včetně plyšáků, polštářků, čepic. Ty paranity jsou dle mě všechny stejné. Zabijou samici, ale pak to chce vážně člověka s dobrýma očima a velkou trpělivostí. Denně prohlížet hlavu a vyndat každou hnidu. Já to s všiváčkama asi neuměla, nebo jsem měla špatné, ale na dlouhé a jemné vlasy prostě nefungoval. Osvědčily se mi ruce a každou hnidu vytáhnout nehtama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
7.10.24 21:59
:* já jsem ten kondicionér bezoplachový používala na dceru, zajímavé bylo, že tím nijak vlasy zmaštěné neměla, ona má spoustu a spoustu jemných vlásků,
ale v roce 2022 beztak pomohlo až když jsem ji ostříhala na mikádo - anebo ze školky odešlo to dítě, které to tam roznášelo :nevim: to už se nikdy nedozvím,
já dceru vyčesávám po koupání, sedí na židličce v koupelně s tabletem, a ona by už nezvládla znovu do vany a opláchnout vlasy, stát nad vanou odmítá, to ji nedonutím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí