Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Janča6 píše: Více
Mně teda při vší úctě ke Stinze ten bezoplachový přijde suboptimální, a to ho jinak používám. Asi bude záležet i na typu vlasů, ale kdybych na svoje chmýří dala bezoplachového kondicionéru tolik, kolik bylo potřeba, budou pak ty vlasy vypadat totálně nechutně a mastně. Souhlasím se Stingou, že to fakt zabere fůru času. Ale tím pádem pak už ta minuta na konci, kdy ze sebe pod sprchou všechno smeju, prakticky nehraje roli.
@Jeremi píše: Více
Diky za popis. To teda trva dlouho
Mame 4 male dlouhovlasky, tak doufam, ze vsivacek dlouho nebudeme muset pouzit.
@holka0304 píše: Více
Odněkud si je musíš domů nosit. Jinak to snad ani není možné.
@Janča6 píše: Více
To bych Ti fakt přála, abys to nepotřebovala. Já mám jako první dítě kluka, tam hodně pomáhalo vzít ho mašinkou na 3mm. Holka to přinesla domů mockrát a vždycky jsem měla potom odrovnaná záda.
Já jsem měla jako dítě, tenkrát cca 10 let a vlasy po zadek. Pomohl až petrolej. Tehdy mi s ním máma polila zoufalá celou hlavu a až to pomohlo.
Sama mám 4 děti, takže vši ze školy a školky jsme řešily každý měsíc. Základ je opravdu vše povléknout, vyprat včetně plyšáků, polštářků, čepic. Ty paranity jsou dle mě všechny stejné. Zabijou samici, ale pak to chce vážně člověka s dobrýma očima a velkou trpělivostí. Denně prohlížet hlavu a vyndat každou hnidu. Já to s všiváčkama asi neuměla, nebo jsem měla špatné, ale na dlouhé a jemné vlasy prostě nefungoval. Osvědčily se mi ruce a každou hnidu vytáhnout nehtama
@Jeremi píše: Více