Nemohu usnout po nočním kojení

1468
28.3.17 10:08

A spíte spolu, či vstávaš k postielke? Mne pomohlo, keď som len vytiahla v leže prso a spala som ďalej, malý potom nacucaný odpadol sám :mrgreen:. Kým som kojila v sede a miminko potom odkladala, tiež som nevedela zabrať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
28.3.17 10:09

@SáraW Kojis v leze? Člověk tak neprocitne a snadneji zase usne (tedy s miminem v posteli).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
28.3.17 10:23

Taky jsem to tak měla a přes den mi to pak nešlo, i když normálně se spaním přes den problém nemám… nevymyslela jsem nic. Zkoušela jsem v noci pít teplý mlíko s medem nebo si jít číst, ale stejně jsem do toho dalšího kojení neusnula. To se mi povedlo jednou za pár dní, když už jsem byla fakt vyřízená…
pak to nějak přešlo samo… to jsi ale asi nechtěla číst :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
28.3.17 10:23

@SáraW Ani, kojila jsem náboků, dite taky na boku, břicho na břicho. Když se dokojilo, tak odpadlo. Kdyz jsem se pak probudila, supla jsem ho zpatky do pistylky a spala dal. Nebo to udelal manzel, kdyz sel treba v noci na zachod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
28.3.17 10:24

@SáraW Normálně jsem i s blijícím dítětem spala v posteli. Existují takové klínky, takže je ve zvýšené poloze. Prostě spíš a u toho kojíš :lol: Pokud v sobě nemáš alkohol, léky a nejsi nemocná, tak dítě nezalehneš, protože máš dobré reflexy, neboj. Já vždy spala na boku, dítě u mně někdy na boku, někdy na zádech jen s otočenou hlavičkou. Pak jsem se i s dítětem přetočila na druhý bok (případně i s tím klínkem, když jsme ho používali).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
28.3.17 10:25
@Svistice píše:
@SáraW Ani, kojila jsem náboků, dite taky na boku, břicho na břicho. Když se dokojilo, tak odpadlo. Kdyz jsem se pak probudila, supla jsem ho zpatky do pistylky a spala dal. Nebo to udelal manzel, kdyz sel treba v noci na zachod.

Dělala jsem to stejně. Když jsem se vzbudila, tak jsem spící dítě přendala. Když ne, tak jsme prostě spali spolu do dalšího kojení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
28.3.17 10:35

@SáraW Ahoj, asi Tě moc neuklidním ale mela jsem to stejne a v podstatě to trvalo 2 roky ( kojila jsem tak dlouho) přibrala jsem tak po porodu během roku asi 5 kg protože jsem neměla energii na sport a přesne jak píšeš jsem chybejici energii zajídala sladkostma… nyní jsou klukovi 4 roky a zas v noci mu padá pěřina pořád anebo je často nemocný takže abych to shrnula - poslední noc kterou jsem prospala jakože vkuse byla někdy před 5 lety :mrgreen: ale zvykla jsem si a už i sportuju, tělo si zvykne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
28.3.17 10:36

Jo ale jinak jsem taky spala s malým v posteli a on se obsluhoval pak už sám a ja u kojení spala… ale stejne jsem se moc nevyspala protože jsem se zas bala že ho zalehnu apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
28.3.17 10:38
@SáraW píše:
@Jarka K Tak to taky zkousim pit teply mliko, medunku, cist si, jit spat do obyvaku, najist se a nic a prijde mi jak jsem pak uz uplne nastvana, ze spat nemuzu a soustredim se na to, tak to pak nejde jeste vic… Po jaky dobe to u tebe preslo?

jj, taky jsem to pak už měla psychický. Čekala jsem, že nebudu moct usnout a tak jsem neusnula. Byla jsem kolikrát tak vzteklá, že jsem i brečela… bylo to hrozně ubíjející…
jo měla jsem pak od Justu levandulový olej. Mazala jsem si ho na zápěstí a přišlo mi to lepší…
já ani nevím už, za jak dlouho to přešlo… ale už jsem nekojila. Pak jsem brala nějaký přírodní tablety na spaní a ty pomáhaly a pak už jsem to zvládla i bez nich. Ale co vím, tak už se do ČR nedováží :think:
ale třeba tyhle problémy jsem měla jen doma. Jakmile jsme spali někde jinde, neměla jsem nejmenší problém… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
28.3.17 10:45

@SáraW Znám to, ale trvalo to tak dva tři měsíce, teď prostě nakojím a odpadnu (dítě je v posteli). Už mě za celý den tak unaví, že prostě usnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85476
28.3.17 10:46

Mela jsem to stejne, za par mesicu se to zlepsilo. Pozdeji jsem ji mela v posteli, od 10 mesicu. Driv mi neslo kojit vleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
28.3.17 10:50

Asi nejlepší je vůbec se nebudit a dát prso jen v polospánku a spát dál. Odkrkávat jsem nikdy v noci nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
28.3.17 10:50

Ja toto jako chlap nechapu jak se nemuzete bat ze si na to dite nelehnete ja teda nevimja kolikrat v noci se ocotim i cely v postely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101928
28.3.17 11:04

@SáraW No, upřímně, já jít spát mezi 8-9, tak po kojení mezi 1-3 čumákuju taky, mě pomohlo chodit spát později, vůbec jsem měla po porodu sníženou potřebu spánku, takže jsem většinou do půlnoci něco dělala a šla spát až pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101928
28.3.17 11:06
@B4RC3LON4 píše:
Ja toto jako chlap nechapu jak se nemuzete bat ze si na to dite nelehnete ja teda nevimja kolikrat v noci se ocotim i cely v postely

Nelehneš si na něj, podvědomě ti to mozek nedovolí… na druhou stranu se prostě člověk pořádně nevyspí, právě protože to podvědomí pracuje, takže ne, raději si na kojení vstanu a pak zas dítko odložím, než spát blbě celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí