Nemůžeme vybrat jméno pro holčičku

3491
24.1.12 19:30

Nemůžeme vybrat jméno pro holčičk

Ahoj holky,
já vím, že jména se tu řeší v několika diskuzích. Ale i tak si neodpustím taky se zeptat na Vaše názory. :oops:
Už několik let jsem měla vybraný jméno pro holčičku, a to Natálie. Jenže teď je všude jaksi přenatálkováno. Další takový oblíbený jméno bylo Aneta, taky hodně dlouho. Jenže teď jsem v 19tt a jméno Aneta se mi jaksi zprotivilo. A teď si vůbec nevím rady, jaké jméno dát. :nevim: Příjmení bude Švecová. Máme tu návrhy jako Kristýna, Tina, Karolína, Nikol, Anna… Všechno v různých obměnách… Chtěla bych jméno, které nepotkám na každém rohu, které bude aspoň trochu mezinárodní a bude se hodit k našemu přijmení. Taky je pro nás důležitý, aby to jméno nebylo moc tvrdý a mělo hezký zdrobněliny :kytka: Já vím, nejsem moc nenáročná, ale já už fakt nevím… :zed: Poradíte? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
24.1.12 19:36

Přece Magdalenka :srdce:

Ale jinak bych řekla, že krom vyloženě cizích jmen typu Jennifer, Jessica a tak… můžete cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
24.1.12 19:37

ahojky no my měli stejnej problém chtěli jsme taky Natálku,ale jak říkáš všude plno přítel chtěl Terezu,ale to jsem já a to nechci stejný jméno.. Mě se líbí Barborka, Karolína,nela,Nicol. My dáváme Sofie chtěli jsme něco co moc lidí nemá.. je to težký je plno pěkných jmen. Viktorka je taky pěkný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
24.1.12 19:37

Já jsem Kristýna a jsem spokojená moc, myslím že lepší jméno jsem si nemohla přát. Má moc hezké obměny, zdrobněliny a všechno.. Takže až lituju, že ho mám já a nechci, aby se děti jemnovali po rodičích a tak je vybráno :D Taky nemůžeme vybrat.
Jsem ráda, že konečně někdo se rozhoduje mezi normálími jmény, úplně mě děsí ta móda, co teď je všude kolem s těmi vymoženostmi, cizími jmény a různými zdvojenými písmeny (Anna je samozřejmě výjimka, ne jako Ninna nebo Emma).
Takže mi dnes konečně někdo udělal radost a ne jako všechny ty Melindy a Abigail a podobně.. :zed:
Za mě všechny ve výběru krásná a k přjmení se hodí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.1.12 19:39

Michaelka Švecová … co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
24.1.12 19:40

Já jsem si vybírala jméno celý těhotenství a teprve 2 dny před porodem jsem byla definitivně rozhodnutá, takže máš času dost a ještě to můžeš tisíckrát změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
24.1.12 19:41

My máme Natálku a u nás žádnou jinou neznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
24.1.12 19:41
Libza píše:

Myslím v širokém okolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
24.1.12 19:43
tyynka píše:
Já jsem Kristýna a jsem spokojená moc, myslím že lepší jméno jsem si nemohla přát. Má moc hezké obměny, zdrobněliny a všechno.. Takže až lituju, že ho mám já a nechci, aby se děti jemnovali po rodičích a tak je vybráno :D Taky nemůžeme vybrat.
Jsem ráda, že konečně někdo se rozhoduje mezi normálími jmény, úplně mě děsí ta móda, co teď je všude kolem s těmi vymoženostmi, cizími jmény a různými zdvojenými písmeny (Anna je samozřejmě výjimka, ne jako Ninna nebo Emma).
Takže mi dnes konečně někdo udělal radost a ne jako všechny ty Melindy a Abigail a podobně.. :zed:
Za mě všechny ve výběru krásná a k přjmení se hodí :palec:

Já to pochopila tak, že hlavně nechce dát jména, která napsala, že jich má v okolí spousta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
24.1.12 19:44
Libza píše:
Libza píše:
Myslím v širokém okolí…

My chtěli taky natálku ale neteř od přítele má natálku a tak je blbé mít taky natálku.. ale jinak moc pěkný jméno máte závidím :palec: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
24.1.12 19:45

Tak pokud teda z těch jmen, které si napsala vybrala bych Tinu nebo Karolínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
24.1.12 19:46

Dej Kristýnu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
24.1.12 19:47

jj kristýna taky se přikláním :palec: