Nemůžu najít práci v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:Kolik je Ti let? A cos dělala dosud?
@terien Vim, ze kdyz chci lepsi praci musim pro to neco udelat. Nechapu proc utocis. Ne, nechci pracovat u pasu, ale taky vim, ze nejdriv musim na sobe makat abych tu lepsi praci dostala.
@Anonymní píše:
@terien Nenaplnuje me to, ale vezmu cokoliv. Popritom bych rada delala kurzy, jazyk, abych se nekam posunula. Me jen prekvapilo, ze je tu malo prace pro nekoho jako ja. Neni to muj styl sedet doma, jen jsem trochu rozhozena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Svistice Ja dosud pracovala ve fabrice a delala jsem pecovatelku. Taky jsem byla v Anglii jako pecovatelka. Ted kdyz mam muze uz nechci odchazet na dlouho pryc.
Moment, takže bylas v Anglii, přitom neumíš jazyk, údajně je málo inzerátu nejen na pečovatelky, zejména v Praze atd. Cíli za hranicemi by ses uživila, ale chces do Pr., přičemž je Ti jedno, co budeš dělat, ale. v podstatě nechces dělat nic. Jak to mám chápat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
...
Když jsme u té práce v Praze… Je možné najít nějakou práci na doma na pár hod., pro člověka v ID?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Praha jako každé hlavní město. Je finančním a ekonomickým srdcem země. Je tam draho a je to město pro vzdělané a pracovité. Pokud neumíš jazyk nemáš dostatečně vzdělání tak vlastně co chceš dělat v Praze?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaroslav123 píše:
Praha jako každé hlavní město. Je finančním a ekonomickým srdcem země. Je tam draho a je to město pro vzdělané a pracovité. Pokud neumíš jazyk nemáš dostatečně vzdělání tak vlastně co chceš dělat v Praze?
Co to je za kecy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xkoup21 píše:
Co to je za kecy?
to nevis, ze v praze maji i holky za kasou alespon karlovku a fse testy na urovni C1?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hotely, pokojské, servírky - velký nedostatek lidí. Tomto odvětví bys urcite neco sehnala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takco píše:
Moment, takže bylas v Anglii, přitom neumíš jazyk, údajně je málo inzerátu nejen na pečovatelky, zejména v Praze atd. Cíli za hranicemi by ses uživila, ale chces do Pr., přičemž je Ti jedno, co budeš dělat, ale. v podstatě nechces dělat nic. Jak to mám chápat?
Přesně takhle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Svistice Ja dosud pracovala ve fabrice a delala jsem pecovatelku. Taky jsem byla v Anglii jako pecovatelka. Ted kdyz mam muze uz nechci odchazet na dlouho pryc.
Hele a jak se stane, že někdo kdo pracuje v Anglii jako pečovatelka, neumí jazyk?
V té výrobě a podobně - zkusila bych třeba Zentivu, Coca Colu, Pepsi Colu. čokoládovny atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karamba2020 píše:
Hele a jak se stane, že někdo kdo pracuje v Anglii jako pečovatelka, neumí jazyk?
V té výrobě a podobně - zkusila bych třeba Zentivu, Coca Colu, Pepsi Colu. čokoládovny atd.
To bude tím, že kecá, protože je to další účelově založená diskuse
.
Nic neumí, nic nejde. Práce pro ni není. Teď tu o Karkulce. Kdo chce, tak práci najde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karamba2020 Ja se umim zeptat, jestli neco nepotrebujee, co by chtela k jidlu, jestli pujdeme na prochazku…ja maturovala s anglictiny, ale neumim ji proste dokonale.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Karamba2020 Ja se umim zeptat, jestli neco nepotrebujee, co by chtela k jidlu, jestli pujdeme na prochazku…ja maturovala s anglictiny, ale neumim ji proste dokonale.
Koukám, že i čeština pokulhává… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Jaroslav123 píše:
já bych ti oponovala, jasně fabrik v Praze moc nenajdeš, ale té nekvalifikované práce je tu hodně, od uklízeček, myček nádobí, prací v mekáči nebo kfc, přes různé asistentky prodavaček, doplňování zboží, expedice zásilek, pracovníku ve skladu, různých manipulantů s bůhví čím, řidič uberu, liftaga, dovoz jídla, operátoru telefonických linek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
no angličtinu dokonale po tobě nikdo vesměs chtít nebude, klidně si do životopisu napiš, že máš AJ na úrovni A2..jako na recepci hotelu se nehlaš, ale jinak jí málokde využiješ denně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit