Nemůžu otěhotnět – pojďme se podpořit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.12.06 20:09
DanielaŠ píše:
dalmatinka píše:
DanielaŠ píše:
Ahoj Dalmatinko!!!Tak to moc gratuluju a preju jen to nej nej nej! Ja jsem v 9tt, 2.1. me ceka dalsi UTZ, tak jen doufam, ze bude vse ok. Ale nase beruska je nemocna a to me ted trapi vic, nejradsi bych to vzala na sebe, aby ji bylo dobre…
danielko a co je malicky??pamatuju si ji z fotek ze svadby co si nam ukazovala.snad to neni nic vazneho.:-((
tak to jeste jednou gratuluji.ja jsem tet podle metriku 7+2.uz mam za sebou dva ultrazvuky a zatim vse o.k.srdicko uz biije.snad to tentokrat dopadne dobre.o prvni mimi jsme prisly ve 12 tydnu,tak po tom 12 si teprve oddychnu.hned jsem vedela ze jsi to ty:-)).
Dalmatinko,
beruska je od pondeli doma se zanetem spojivek a nachlazenim a vcera jsme byli na pohotovosti - bolelo ji ousko. Tak dostala dalsi kapky a dnes dobry. Ovsem vecer si zacala stezovat na druhe ousko a plakala a mela zvysenoiu teplotu. Ted se probudila a dobry, modeluje si z modeliny. Tak snad uz ji bude lepe. Mne uz to ubiji a trapi…
Neboj se, budete v poradku. Ja mam za sebou taky dva UTZ - prvni cca v 3tt, to jeste nebylo skoro nic videt a druhy v 7tt, to uz tlouklo srdicko. Ted jsem v 9tt, pozitri uz to bude 10tt…ale taky se porad bojim. Uz aby byl prvni trimestr za nami, co? Ja minule v 1tt krvacela, ale dobre to dopadlo…

Tohle je jen pokus :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.06 20:11
DanielaŠ píše:
dalmatinka píše:
DanielaŠ píše:
Ahoj Dalmatinko!!!Tak to moc gratuluju a preju jen to nej nej nej! Ja jsem v 9tt, 2.1. me ceka dalsi UTZ, tak jen doufam, ze bude vse ok. Ale nase beruska je nemocna a to me ted trapi vic, nejradsi bych to vzala na sebe, aby ji bylo dobre…
danielko a co je malicky??pamatuju si ji z fotek ze svadby co si nam ukazovala.snad to neni nic vazneho.:-((
tak to jeste jednou gratuluji.ja jsem tet podle metriku 7+2.uz mam za sebou dva ultrazvuky a zatim vse o.k.srdicko uz biije.snad to tentokrat dopadne dobre.o prvni mimi jsme prisly ve 12 tydnu,tak po tom 12 si teprve oddychnu.hned jsem vedela ze jsi to ty:-)).
Dalmatinko,
beruska je od pondeli doma se zanetem spojivek a nachlazenim a vcera jsme byli na pohotovosti - bolelo ji ousko. Tak dostala dalsi kapky a dnes dobry. Ovsem vecer si zacala stezovat na druhe ousko a plakala a mela zvysenoiu teplotu. Ted se probudila a dobry, modeluje si z modeliny. Tak snad uz ji bude lepe. Mne uz to ubiji a trapi…
Neboj se, budete v poradku. Ja mam za sebou taky dva UTZ - prvni cca v 3tt, to jeste nebylo skoro nic videt a druhy v 7tt, to uz tlouklo srdicko. Ted jsem v 9tt, pozitri uz to bude 10tt…ale taky se porad bojim. Uz aby byl prvni trimestr za nami, co? Ja minule v 1tt krvacela, ale dobre to dopadlo…

V 11tt, ne v 1tt, ja uz neumim ani psat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.12.06 20:14

danielko snad se malicky udela do vanoc lepe.je to smutny ze marodi zrovna tet.ty ouska jeste moc boli.taky si to jeste pamatuju.tak drzim palecky at se to zlepsi. :wink:
chapu ze jsi z toho smutna a radsi by jsi tu bolest vzala na sebe,ale malicka to zvladne neboj :wink:

to mas pravdu uz aby ten prvni trimestr byl za nami.ja si tak oddychnu :wink: .vim ze se muze stat cokoliv i dele,ale budu trosku klidnejsi.zatim beru duphaston na udrzeni,ale tet uz beru jen jeden :wink: a zatim je vse o.k,tak snad to vydrzi.musi.jinak se uz zblaznime.

delas si metrik?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.12.06 06:58

Ahoj holky, taky se hlasim do vasi diskuze a sedi to na me, snazim se uz 4 mesice a nic.Ze zacatku pohoda, rikala jsem si jaka by to byla nahoda po tolika letech brani antikoncepce, ale ted nejak zacinam mit strach.....
Jeste bych vas poprosila o radu, cetla jsem ze uz tu jsou i mamci ktere se budou snazit podruhe, tak by mimohly poradit, v nedeli cca jsem mela ovulaci a od pondeli me boli bricho - podbrisek jako pred menstuaci, myslela jsem na nejake nachlazeni, ale teplotu nemam, tak nevim.tehotenstvi ted jeste asi citit nemuzu, ze?Moc diky za odpoved a jeste se omlouvam ze nejsem zaregistrovana, zkousela jsem to uz 2×, ale nikdy mi nic neprislo na mail:(((
Mejte se krasne a tehulkam strasne moic gratuluju, to budou krasne Vanoce! Zuzka

• Citovat
  • Upravit
2
22.12.06 07:38

díky Jani

Jani, díky, že jsi založila diskuzi na emimino. Ráda jsem chodila číst Vaší diskuzi, ale poslední dobou těch spamů bylo neurekom.
Holky, krásné Vánoce. Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.06 11:47
dalmatinka píše:
danielko snad se malicky udela do vanoc lepe.je to smutny ze marodi zrovna tet.ty ouska jeste moc boli.taky si to jeste pamatuju.tak drzim palecky at se to zlepsi. :wink:
chapu ze jsi z toho smutna a radsi by jsi tu bolest vzala na sebe,ale malicka to zvladne neboj :wink:

to mas pravdu uz aby ten prvni trimestr byl za nami.ja si tak oddychnu :wink: .vim ze se muze stat cokoliv i dele,ale budu trosku klidnejsi.zatim beru duphaston na udrzeni,ale tet uz beru jen jeden :wink: a zatim je vse o.k,tak snad to vydrzi.musi.jinak se uz zblaznime.

delas si metrik?? :lol:

Ahojky!

Dnes jsme byly na usnim, zanet to nasteti neni, jen vpacene bubinky tou rymou a bude to pry brzy v poradku, tak jsem rada.
A tehu se nam jiste vydari, uvidis. Ja zacala 10tt, tak uz je to lepsi :-)))

A metrik jsem si udelala, ale nejde mi sem vlozit, neumim to :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.12.06 13:51

danielko to je super ze uz je malicky lepe.stim metrikem ti rada pomuzu jestly chces.metrik teda zvladne,tak to nejtessi mas za sebou.
tet uz jen staci zkopirovat adresu metriku a pred adresu das

takze to vypada takle a pak to opet zkopirujes ctrl C a das si nastaveni a do podpisu vlozis tu zkopirovanou adresu ctrl v a das v podpisu v nastaveni potvrdit.pak uz je to ulozeny a je to o.k

stejny je to i z vkladanim obrazku jsem najdes adresu(das pravou mysi vlastnosti a zkopirujes) napriklad http://sirmi.ic.cz/vanoce/69.gif a kdyz das pred to tak uz to funguje jako tohle""http://sirmi.ic.cz/vanoce/69.gif:http://sirmi.ic.cz/vanoce/69.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.12.06 13:52

jestly to neni srozumitelne,tak s tebou pojedu krok po kroku :wink:.klidne napis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.12.06 15:10

Ahojda holky! Přeju pěknou předvánoční pohodičku. Jsem ráda, ře se tady postupně schází celá naše parta z diskuse na žena.cz, občas je prima si postěžovat a vědět, že v tom nejste samy, co?Já vám chtěla popřát krásné Vánoce, užívejte si je se vším všudy, ať jsme všechny brozo //.. :D Krtek

• Citovat
  • Upravit
22.12.06 18:42
dalmatinka píše:
jestly to neni srozumitelne,tak s tebou pojedu krok po kroku :wink:.klidne napis :wink:

Dalmatinko,

diky moc za radu, je to srozumitelne a doufam, ze se to podari :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.06 18:43
DanielaŠ píše:
dalmatinka píše:

Dalmatinko,

http://tickers.TickerFactory.com/…0f6/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.06 18:50
DanielaŠ píše:
DanielaŠ píše:
dalmatinka píše:

Dalmatinko,

http://tickers.TickerFactory.com/…0f6/preg.png

A jeste jednou, jestli jsem to ulozila spravne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.12.06 19:12

danielko jsi sikulka fakt.moc hezkej metrik :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.06 19:21
dalmatinka píše:
danielko jsi sikulka fakt.moc hezkej metrik :wink:

NO kdyz jsi mi tak bajecne poradila :wink:

Jen mi jeste rekni, bude se ten metrik den po dni sam menit nebo si musim denne delat novy? Ja s tim nemam zkusenosti…kdyz jsem byla tehule pred 4 roky, tak to nefrcelo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.12.06 19:34
DanielaŠ píše:
dalmatinka píše:
danielko jsi sikulka fakt.moc hezkej metrik :wink:

NO kdyz jsi mi tak bajecne poradila :wink:

Jen mi jeste rekni, bude se ten metrik den po dni sam menit nebo si musim denne delat novy? Ja s tim nemam zkusenosti…kdyz jsem byla tehule pred 4 roky, tak to nefrcelo :D
ten metrik bezi sam.nemusis ho denne menit :lol: jedine ze by jsi pak chtela jinej,ale klidne muzes mit dva jako ja a nebo si muzes dat pred metrik fotecku male.to je uplne stejny postup.metrik bude pocitat az do uplneho konce sam :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí