Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
DanielaŠ píše:dalmatinka píše:Dalmatinko,DanielaŠ píše:danielko a co je malicky??pamatuju si ji z fotek ze svadby co si nam ukazovala.snad to neni nic vazneho.:-((
Ahoj Dalmatinko!!!Tak to moc gratuluju a preju jen to nej nej nej! Ja jsem v 9tt, 2.1. me ceka dalsi UTZ, tak jen doufam, ze bude vse ok. Ale nase beruska je nemocna a to me ted trapi vic, nejradsi bych to vzala na sebe, aby ji bylo dobre…
tak to jeste jednou gratuluji.ja jsem tet podle metriku 7+2.uz mam za sebou dva ultrazvuky a zatim vse o.k.srdicko uz biije.snad to tentokrat dopadne dobre.o prvni mimi jsme prisly ve 12 tydnu,tak po tom 12 si teprve oddychnu.hned jsem vedela ze jsi to ty:-)).
beruska je od pondeli doma se zanetem spojivek a nachlazenim a vcera jsme byli na pohotovosti - bolelo ji ousko. Tak dostala dalsi kapky a dnes dobry. Ovsem vecer si zacala stezovat na druhe ousko a plakala a mela zvysenoiu teplotu. Ted se probudila a dobry, modeluje si z modeliny. Tak snad uz ji bude lepe. Mne uz to ubiji a trapi…
Neboj se, budete v poradku. Ja mam za sebou taky dva UTZ - prvni cca v 3tt, to jeste nebylo skoro nic videt a druhy v 7tt, to uz tlouklo srdicko. Ted jsem v 9tt, pozitri uz to bude 10tt…ale taky se porad bojim. Uz aby byl prvni trimestr za nami, co? Ja minule v 1tt krvacela, ale dobre to dopadlo…
Tohle je jen pokus ![]()
DanielaŠ píše:dalmatinka píše:Dalmatinko,DanielaŠ píše:danielko a co je malicky??pamatuju si ji z fotek ze svadby co si nam ukazovala.snad to neni nic vazneho.:-((
Ahoj Dalmatinko!!!Tak to moc gratuluju a preju jen to nej nej nej! Ja jsem v 9tt, 2.1. me ceka dalsi UTZ, tak jen doufam, ze bude vse ok. Ale nase beruska je nemocna a to me ted trapi vic, nejradsi bych to vzala na sebe, aby ji bylo dobre…
tak to jeste jednou gratuluji.ja jsem tet podle metriku 7+2.uz mam za sebou dva ultrazvuky a zatim vse o.k.srdicko uz biije.snad to tentokrat dopadne dobre.o prvni mimi jsme prisly ve 12 tydnu,tak po tom 12 si teprve oddychnu.hned jsem vedela ze jsi to ty:-)).
beruska je od pondeli doma se zanetem spojivek a nachlazenim a vcera jsme byli na pohotovosti - bolelo ji ousko. Tak dostala dalsi kapky a dnes dobry. Ovsem vecer si zacala stezovat na druhe ousko a plakala a mela zvysenoiu teplotu. Ted se probudila a dobry, modeluje si z modeliny. Tak snad uz ji bude lepe. Mne uz to ubiji a trapi…
Neboj se, budete v poradku. Ja mam za sebou taky dva UTZ - prvni cca v 3tt, to jeste nebylo skoro nic videt a druhy v 7tt, to uz tlouklo srdicko. Ted jsem v 9tt, pozitri uz to bude 10tt…ale taky se porad bojim. Uz aby byl prvni trimestr za nami, co? Ja minule v 1tt krvacela, ale dobre to dopadlo…
V 11tt, ne v 1tt, ja uz neumim ani psat ![]()
danielko snad se malicky udela do vanoc lepe.je to smutny ze marodi zrovna tet.ty ouska jeste moc boli.taky si to jeste pamatuju.tak drzim palecky at se to zlepsi. ![]()
chapu ze jsi z toho smutna a radsi by jsi tu bolest vzala na sebe,ale malicka to zvladne neboj ![]()
to mas pravdu uz aby ten prvni trimestr byl za nami.ja si tak oddychnu
.vim ze se muze stat cokoliv i dele,ale budu trosku klidnejsi.zatim beru duphaston na udrzeni,ale tet uz beru jen jeden
a zatim je vse o.k,tak snad to vydrzi.musi.jinak se uz zblaznime.
delas si metrik?? ![]()
Ahoj holky, taky se hlasim do vasi diskuze a sedi to na me, snazim se uz 4 mesice a nic.Ze zacatku pohoda, rikala jsem si jaka by to byla nahoda po tolika letech brani antikoncepce, ale ted nejak zacinam mit strach.....
Jeste bych vas poprosila o radu, cetla jsem ze uz tu jsou i mamci ktere se budou snazit podruhe, tak by mimohly poradit, v nedeli cca jsem mela ovulaci a od pondeli me boli bricho - podbrisek jako pred menstuaci, myslela jsem na nejake nachlazeni, ale teplotu nemam, tak nevim.tehotenstvi ted jeste asi citit nemuzu, ze?Moc diky za odpoved a jeste se omlouvam ze nejsem zaregistrovana, zkousela jsem to uz 2×, ale nikdy mi nic neprislo na mail:(((
Mejte se krasne a tehulkam strasne moic gratuluju, to budou krasne Vanoce! Zuzka
Jani, díky, že jsi založila diskuzi na emimino. Ráda jsem chodila číst Vaší diskuzi, ale poslední dobou těch spamů bylo neurekom.
Holky, krásné Vánoce. Martina
dalmatinka píše:
danielko snad se malicky udela do vanoc lepe.je to smutny ze marodi zrovna tet.ty ouska jeste moc boli.taky si to jeste pamatuju.tak drzim palecky at se to zlepsi.
chapu ze jsi z toho smutna a radsi by jsi tu bolest vzala na sebe,ale malicka to zvladne neboj![]()
to mas pravdu uz aby ten prvni trimestr byl za nami.ja si tak oddychnu
delas si metrik??.vim ze se muze stat cokoliv i dele,ale budu trosku klidnejsi.zatim beru duphaston na udrzeni,ale tet uz beru jen jeden
a zatim je vse o.k,tak snad to vydrzi.musi.jinak se uz zblaznime.
Ahojky!
Dnes jsme byly na usnim, zanet to nasteti neni, jen vpacene bubinky tou rymou a bude to pry brzy v poradku, tak jsem rada.
A tehu se nam jiste vydari, uvidis. Ja zacala 10tt, tak uz je to lepsi ![]()
A metrik jsem si udelala, ale nejde mi sem vlozit, neumim to ![]()
danielko to je super ze uz je malicky lepe.stim metrikem ti rada pomuzu jestly chces.metrik teda zvladne,tak to nejtessi mas za sebou.
tet uz jen staci zkopirovat adresu metriku a pred adresu das
takze to vypada takle a pak to opet zkopirujes ctrl C a das si nastaveni a do podpisu vlozis tu zkopirovanou adresu ctrl v a das v podpisu v nastaveni potvrdit.pak uz je to ulozeny a je to o.k
stejny je to i z vkladanim obrazku jsem najdes adresu(das pravou mysi vlastnosti a zkopirujes) napriklad http://sirmi.ic.cz/vanoce/69.gif a kdyz das pred to tak uz to funguje jako tohle""http://sirmi.ic.cz/vanoce/69.gif:http://sirmi.ic.cz/vanoce/69.gif
jestly to neni srozumitelne,tak s tebou pojedu krok po kroku
.klidne napis ![]()
Ahojda holky! Přeju pěknou předvánoční pohodičku. Jsem ráda, ře se tady postupně schází celá naše parta z diskuse na žena.cz, občas je prima si postěžovat a vědět, že v tom nejste samy, co?Já vám chtěla popřát krásné Vánoce, užívejte si je se vším všudy, ať jsme všechny brozo //..
Krtek
dalmatinka píše:
jestly to neni srozumitelne,tak s tebou pojedu krok po kroku.klidne napis
Dalmatinko,
diky moc za radu, je to srozumitelne a doufam, ze se to podari ![]()
DanielaŠ píše:dalmatinka píše:
Dalmatinko,
diky moc za radu, je to srozumitelne a doufam, ze se to podari
DanielaŠ píše:DanielaŠ píše:dalmatinka píše:
Dalmatinko,
diky moc za radu, je to srozumitelne a doufam, ze se to podari
http://tickers.TickerFactory.com/…0f6/preg.png
A jeste jednou, jestli jsem to ulozila spravne
dalmatinka píše:
danielko jsi sikulka fakt.moc hezkej metrik
NO kdyz jsi mi tak bajecne poradila ![]()
Jen mi jeste rekni, bude se ten metrik den po dni sam menit nebo si musim denne delat novy? Ja s tim nemam zkusenosti…kdyz jsem byla tehule pred 4 roky, tak to nefrcelo ![]()
DanielaŠ píše:ten metrik bezi sam.nemusis ho denne menitdalmatinka píše:
danielko jsi sikulka fakt.moc hezkej metrikNO kdyz jsi mi tak bajecne poradila
Jen mi jeste rekni, bude se ten metrik den po dni sam menit nebo si musim denne delat novy? Ja s tim nemam zkusenosti…kdyz jsem byla tehule pred 4 roky, tak to nefrcelo