Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
dalmatinka píše:DanielaŠ píše:ten metrik bezi sam.nemusis ho denne menitdalmatinka píše:
danielko jsi sikulka fakt.moc hezkej metrikNO kdyz jsi mi tak bajecne poradila
Jen mi jeste rekni, bude se ten metrik den po dni sam menit nebo si musim denne delat novy? Ja s tim nemam zkusenosti…kdyz jsem byla tehule pred 4 roky, tak to nefrcelojedine ze by jsi pak chtela jinej,ale klidne muzes mit dva jako ja a nebo si muzes dat pred metrik fotecku male.to je uplne stejny postup.metrik bude pocitat az do uplneho konce sam
Diky moc za radu, to je super ![]()
ja mam jeden tehu metrik a druhy mi pocita kolik dni mi schazi do kontroly u doktora.
snazilky tady maji skoro vsichni metrik z dc(z dnem ciklu) aby mely ostatni holky prehled a i majitelka kolik dni je po ovulaci a kolik dni je do menstruace ![]()
ja uz jsem tady od kvetna od potratu,tak kdyby jsi chtela z necim poradit a nebo nekdo odtud,tak se klidne ptejte.
ja jsem ze zivota po potratu.kazda diskuze tu ma i svoji fotogalerii
,tak kdyby jste ji taky chtely,tak staci napsat lesine soukromou zpravu.jinak si vsechny fotecky muzete prohlidnout.najdete je v pravo ve sloupci pod fotofalerie a diskuze ![]()
jakto ze jste se prestehovaly sem??dlouho uz jsem na zene nebyla,tak nejsem v obraze
dalmatinka píše:
ja mam jeden tehu metrik a druhy mi pocita kolik dni mi schazi do kontroly u doktora.snazilky tady maji skoro vsichni metrik z dc(z dnem ciklu) aby mely ostatni holky prehled a i majitelka kolik dni je po ovulaci a kolik dni je do menstruace
jakto ze jste se prestehovaly sem??dlouho uz jsem na zene nebyla,tak nejsem v obraze
ja uz jsem tady od kvetna od potratu,tak kdyby jsi chtela z necim poradit a nebo nekdo odtud,tak se klidne ptejte.
ja jsem ze zivota po potratu.kazda diskuze tu ma i svoji fotogalerii,tak kdyby jste ji taky chtely,tak staci napsat lesine soukromou zpravu.jinak si vsechny fotecky muzete prohlidnout.najdete je v pravo ve sloupci pod fotofalerie a diskuze
Diky, budu se ptat, kdyz budu neco potrebovat ![]()
Jsme tady, protoze na zena.cz je to plne spamu…treba 50 za den, je to hrozne…mrkni tam a uvidis…hruza
Ahoj Danielko, psala jsem Ti na předchozí diskuzi, nechtělo se mi to všechno číst, tak mi trvalo než jsem v těch spamech zjistila, že už jste někde jinde. Snad to už bude lepší, zatím žádný další krvácení, ale mám neschopenku a musím ležet, takže jsem z toho odvázaná… Jinak jsem v 9. tt, takže to jsme asi stejně, viď? No uvidíme jak to bude dál… přeju vám holky krásný Vánoce a hodně štěstí, zdraví a pohody do nového roku…
Zuzka1 píše:
Ahoj Danielko, psala jsem Ti na předchozí diskuzi, nechtělo se mi to všechno číst, tak mi trvalo než jsem v těch spamech zjistila, že už jste někde jinde. Snad to už bude lepší, zatím žádný další krvácení, ale mám neschopenku a musím ležet, takže jsem z toho odvázaná… Jinak jsem v 9. tt, takže to jsme asi stejně, viď? No uvidíme jak to bude dál… přeju vám holky krásný Vánoce a hodně štěstí, zdraví a pohody do nového roku…
Ahojky Zuzko???
Poznala jsem te spravne? Tak hlavne, ze je vse v poradku. A bude rada, ze muzes lezet doma, hlavne bud pecliva a dodrzuj to. Me si ten tyden enchali v nemocnici, pry bych to doma nedodrzela a sla tam a tam a to by mohlo byt spatne. A je to fakt: Nejdriv jsem chtela podespat revers, ale nakonec jsem zustala a nasla jsem si tam dokonce kamaradku, kterou mam dodnes.
Tak moc moc moc drzim palecky a opatruj se!!! Ja jsem zacala 10tt…
tak ja vas obcas na zene smirovala a ani jsem nekdy nepsala,jen cetla jak se mate a proto jsem porad mela tolik spamu
![]()
tak to je dobre ze jste se sem prestehovaly. ![]()
jinak vsem preji krasne vanoce a hlavne hodne pohody a zdravicka a tehulkam zdravicko do briska a snazilkam brzo // http://sirmi.ic.cz/vanoce/81.gif
danielko koukala jsem ze jsi tu zalozila novou diskuzy
.to jsi se asi spletla ne a misto odpoved jsi dala nove tema,ale to neva ![]()
dalmatinka píše:
danielko koukala jsem ze jsi tu zalozila novou diskuzy.to jsi se asi spletla ne a misto odpoved jsi dala nove tema,ale to neva
No presne tak, samozrejme, ze to byl omyl ![]()
Ahojky všem,tak jsem to konečně našla a navíc mi pár dní nefungoval net.Jsem ráda,že diskuse pokračuje.
Všem vám přeji krásné Vánoce a snažilkám brzy //.a tem kterym se to povedlo jen zdraví a štěstí.Hezky si to vánoční volno užívejte.
Petra Z.
A snad se mi povedlo i přihlášení,tak to zkusím. ![]()
Dik ![]()
Ale co mi dalo prace, nez jsem se naucila ho sem vkladat ![]()
Zdravím všechny snažilky i těhulky, přeji ty nejkrásnější vánoce a do nového roku splněná přáníčka, //, pěkná bříška a zdravá miminka.
Já jsem pilná snažilka 2 roky, mám za sebou laparku, clostil a uvidím co mě čeká v novém roce, dávám si ještě tak půl roku a potom snad jen umělé oplodnění, které snad vyjde.
AHOJ JANI,
TAKÉ SE SNAŽÍME O MIMI UŽ POMALU 3 ROKY…
V LEDNU BUDU MÍT PŘÍPRAVU NA IVF…NO JE NA CO SE TEŠTI…
TAK HODNĚ STESTÍ
SIMONA