Nemůžu otěhotnět – pojďme se podpořit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.12.06 19:35
dalmatinka píše:
DanielaŠ píše:
dalmatinka píše:
danielko jsi sikulka fakt.moc hezkej metrik :wink:

NO kdyz jsi mi tak bajecne poradila :wink:

Jen mi jeste rekni, bude se ten metrik den po dni sam menit nebo si musim denne delat novy? Ja s tim nemam zkusenosti…kdyz jsem byla tehule pred 4 roky, tak to nefrcelo :D
ten metrik bezi sam.nemusis ho denne menit :lol: jedine ze by jsi pak chtela jinej,ale klidne muzes mit dva jako ja a nebo si muzes dat pred metrik fotecku male.to je uplne stejny postup.metrik bude pocitat az do uplneho konce sam :wink:

Diky moc za radu, to je super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.12.06 19:39

ja mam jeden tehu metrik a druhy mi pocita kolik dni mi schazi do kontroly u doktora.

snazilky tady maji skoro vsichni metrik z dc(z dnem ciklu) aby mely ostatni holky prehled a i majitelka kolik dni je po ovulaci a kolik dni je do menstruace :wink:
ja uz jsem tady od kvetna od potratu,tak kdyby jsi chtela z necim poradit a nebo nekdo odtud,tak se klidne ptejte.
ja jsem ze zivota po potratu.kazda diskuze tu ma i svoji fotogalerii :wink: ,tak kdyby jste ji taky chtely,tak staci napsat lesine soukromou zpravu.jinak si vsechny fotecky muzete prohlidnout.najdete je v pravo ve sloupci pod fotofalerie a diskuze :wink:

jakto ze jste se prestehovaly sem??dlouho uz jsem na zene nebyla,tak nejsem v obraze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.06 19:47
dalmatinka píše:
ja mam jeden tehu metrik a druhy mi pocita kolik dni mi schazi do kontroly u doktora.

snazilky tady maji skoro vsichni metrik z dc(z dnem ciklu) aby mely ostatni holky prehled a i majitelka kolik dni je po ovulaci a kolik dni je do menstruace :wink:
ja uz jsem tady od kvetna od potratu,tak kdyby jsi chtela z necim poradit a nebo nekdo odtud,tak se klidne ptejte.
ja jsem ze zivota po potratu.kazda diskuze tu ma i svoji fotogalerii :wink: ,tak kdyby jste ji taky chtely,tak staci napsat lesine soukromou zpravu.jinak si vsechny fotecky muzete prohlidnout.najdete je v pravo ve sloupci pod fotofalerie a diskuze :wink:

jakto ze jste se prestehovaly sem??dlouho uz jsem na zene nebyla,tak nejsem v obraze

Diky, budu se ptat, kdyz budu neco potrebovat :-)

Jsme tady, protoze na zena.cz je to plne spamu…treba 50 za den, je to hrozne…mrkni tam a uvidis…hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.12.06 20:04

pro Danielku

Ahoj Danielko, psala jsem Ti na předchozí diskuzi, nechtělo se mi to všechno číst, tak mi trvalo než jsem v těch spamech zjistila, že už jste někde jinde. Snad to už bude lepší, zatím žádný další krvácení, ale mám neschopenku a musím ležet, takže jsem z toho odvázaná… Jinak jsem v 9. tt, takže to jsme asi stejně, viď? No uvidíme jak to bude dál… přeju vám holky krásný Vánoce a hodně štěstí, zdraví a pohody do nového roku…

• Citovat
  • Upravit
22.12.06 20:22

Re: pro Danielku

Zuzka1 píše:
Ahoj Danielko, psala jsem Ti na předchozí diskuzi, nechtělo se mi to všechno číst, tak mi trvalo než jsem v těch spamech zjistila, že už jste někde jinde. Snad to už bude lepší, zatím žádný další krvácení, ale mám neschopenku a musím ležet, takže jsem z toho odvázaná… Jinak jsem v 9. tt, takže to jsme asi stejně, viď? No uvidíme jak to bude dál… přeju vám holky krásný Vánoce a hodně štěstí, zdraví a pohody do nového roku…

Ahojky Zuzko???
Poznala jsem te spravne? Tak hlavne, ze je vse v poradku. A bude rada, ze muzes lezet doma, hlavne bud pecliva a dodrzuj to. Me si ten tyden enchali v nemocnici, pry bych to doma nedodrzela a sla tam a tam a to by mohlo byt spatne. A je to fakt: Nejdriv jsem chtela podespat revers, ale nakonec jsem zustala a nasla jsem si tam dokonce kamaradku, kterou mam dodnes.
Tak moc moc moc drzim palecky a opatruj se!!! Ja jsem zacala 10tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.12.06 20:23

tak ja vas obcas na zene smirovala a ani jsem nekdy nepsala,jen cetla jak se mate a proto jsem porad mela tolik spamu 8O :twisted: :twisted:
tak to je dobre ze jste se sem prestehovaly. :wink:

jinak vsem preji krasne vanoce a hlavne hodne pohody a zdravicka a tehulkam zdravicko do briska a snazilkam brzo // http://sirmi.ic.cz/vanoce/81.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.12.06 20:25

danielko koukala jsem ze jsi tu zalozila novou diskuzy :lol: .to jsi se asi spletla ne a misto odpoved jsi dala nove tema,ale to neva :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.06 21:17
dalmatinka píše:
danielko koukala jsem ze jsi tu zalozila novou diskuzy :lol: .to jsi se asi spletla ne a misto odpoved jsi dala nove tema,ale to neva :wink:

No presne tak, samozrejme, ze to byl omyl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.12.06 14:19

nová diskuse

Ahojky všem,tak jsem to konečně našla a navíc mi pár dní nefungoval net.Jsem ráda,že diskuse pokračuje.
Všem vám přeji krásné Vánoce a snažilkám brzy //.a tem kterym se to povedlo jen zdraví a štěstí.Hezky si to vánoční volno užívejte.
Petra Z.

• Citovat
  • Upravit
65395
23.12.06 14:55

Nová diskuse

A snad se mi povedlo i přihlášení,tak to zkusím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.06 15:25

Peti,

gratuluju, sikulka!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65395
23.12.06 16:23

Danielce

Díky danielko,máš krásný metřík :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.06 17:10

Dik :-)

Ale co mi dalo prace, nez jsem se naucila ho sem vkladat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
24.12.06 18:18

Zdravím všechny snažilky i těhulky, přeji ty nejkrásnější vánoce a do nového roku splněná přáníčka, //, pěkná bříška a zdravá miminka.

Já jsem pilná snažilka 2 roky, mám za sebou laparku, clostil a uvidím co mě čeká v novém roce, dávám si ještě tak půl roku a potom snad jen umělé oplodnění, které snad vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.12.06 16:39

Re: Nemůžu otěhotnět

AHOJ JANI,
TAKÉ SE SNAŽÍME O MIMI UŽ POMALU 3 ROKY…
V LEDNU BUDU MÍT PŘÍPRAVU NA IVF…NO JE NA CO SE TEŠTI…
TAK HODNĚ STESTÍ
 SIMONA

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital