Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zkoušela jsem udělat registraci, tak doufám, že se mi povedla… ![]()
Ahoj holky, marně se už několik dní pokouším zaregistrovat, ale pořád nic. Všechno vyplním a pak mi napíšou, že mi do mailu zašlou další info, ale žádný mail jsem dosud nedostala. A to už to zkouším čtvrtý den!
Jinak u mě přesně na Štědrý den přišla MS, tak si dovedete představit, jak jsem byla nadšená! No nic, jdu se ještě pokusit o registraci, ať tu nejsem anonymní. Všechny vás moc zdravim a do nového roku přeji //.
Cauki, taky se snazim stejne o registraci, vyplnim vsechno a na mail nic neprijde, uz se ti to povedlo?
ja MS cekam 2.1.07, takze jeste chvili doufam, ale bude to jako vzdycky…Ty nesmutni, uzivejte si volna a za chvili je ovulace a zkusite to znova! Pa Zuzka
Cauki, taky se snazim stejne o registraci, vyplnim vsechno a na mail nic neprijde, uz se ti to povedlo?
ja MS cekam 2.1.07, takze jeste chvili doufam, ale bude to jako vzdycky…Ty nesmutni, uzivejte si volna a za chvili je ovulace a zkusite to znova! Pa Zuzka
Ahoj holky,ja hned po registraci měla mejlika,tak to zkoušejte dál,ono se to povede.jinak já očekávám MS každým dnem,takže zase nic.Jsem měsíc na urtogestanu,ještě 2 měsíce přede mnou a pak zase k doktorce.Pak by byla laparka.Hodně štěstí všem a v tom novém roce at se nám snažikám splní přání. ![]()
Tak registrace se pořád nevede. Tenhle měsíc jsem si opravdu věřila, že to konečně vyšlo. MS mám totiž přesně na den a tentokrát jsem to měla dostat ve čtvrtek a nic. Už jsem si plánovala, jak si v neděli udělám test a dám manželovi ten nejkrásnější dárek k Vánocům! Ale bohužel…!
Takže vzhůru do dalšího snažení. Nám to trvá už 7 měsíců a připadá mi to nekonečné! Ode dneška beru třetí dávku Clostilbegytu, tak uvidíme.
Ahoj tak nám to trvá 16 měsícu a je to nekonečný.Ale neztrácím naději,musí to přece jednou vyjít
Hodně stěstíčka.
Ahoj.Mně se registrace taky nevede.Email mi sice prijde je tam nejaky odkaz, ktery musim pracně vypsat do adresy a pak mi to ukaze, ze se vyskytla chyba… Nevite co delám špatně? ![]()
Ahoj tak zkus tu adresu zkopírovat, je hrozně dlouhá aq stačí udělat chybičku a je to…
Jasně, nač to složitě opisovat, v tom uděláš chybu jedna dvě, zkopíruj to a je to… já jsem dělala registraci dneska ráno a během hodinky mi přišel mail a v poho…
Jupí, konečně se mi podařilo taky zaregistrovat:)))Pro ty kterym se to nedaří - zkuste vložit jinou e-mailovou adresu, me to tak vyšlo a potvrzení přišlo fakt snad během minutky.
Zítra jedu na hory, takl snad čekání a napětí jestli MS dorazí uteče víc, ale bude tam kamarádka s mimčem…
Zkoušela jsem zaregistrovat metřík, dalo mi to zabrat, ale doufám, že se to povedlo…zkouška…
No konečně!!!!!
Musela jsem to udelat celý znova a musela jsem to zas cely vypsat, zkopirovat mi to proste neslo.Ale hlavně ze už se to povedlo.
Danielko, snad to bude dobrý… akorát mě to doma už nebaví, ale co se dá dělat…
Jinak svatba byla super, byli jsme tam asi do dvou do rána a myslím, že se to povedlo, alespoň každej si to chválil…