Nemůžu otěhotnět – pojďme se podpořit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
26.12.06 09:40

Danielko, snad to bude dobrý… akorát mě to doma už nebaví, ale co se dá dělat… :) Jinak svatba byla super, byli jsme tam asi do dvou do rána a myslím, že se to povedlo, alespoň každej si to chválil… :)

• Citovat
  • Upravit
2225
26.12.06 10:19

Zkoušela jsem udělat registraci, tak doufám, že se mi povedla… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.12.06 11:27

Ahoj holky, marně se už několik dní pokouším zaregistrovat, ale pořád nic. Všechno vyplním a pak mi napíšou, že mi do mailu zašlou další info, ale žádný mail jsem dosud nedostala. A to už to zkouším čtvrtý den! :-( Jinak u mě přesně na Štědrý den přišla MS, tak si dovedete představit, jak jsem byla nadšená! No nic, jdu se ještě pokusit o registraci, ať tu nejsem anonymní. Všechny vás moc zdravim a do nového roku přeji //.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.12.06 12:23

Cauki, taky se snazim stejne o registraci, vyplnim vsechno a na mail nic neprijde, uz se ti to povedlo?
ja MS cekam 2.1.07, takze jeste chvili doufam, ale bude to jako vzdycky…Ty nesmutni, uzivejte si volna a za chvili je ovulace a zkusite to znova! Pa Zuzka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.12.06 12:23

Cauki, taky se snazim stejne o registraci, vyplnim vsechno a na mail nic neprijde, uz se ti to povedlo?
ja MS cekam 2.1.07, takze jeste chvili doufam, ale bude to jako vzdycky…Ty nesmutni, uzivejte si volna a za chvili je ovulace a zkusite to znova! Pa Zuzka

• Citovat
  • Upravit
65393
26.12.06 12:34

registrace

Ahoj holky,ja hned po registraci měla mejlika,tak to zkoušejte dál,ono se to povede.jinak já očekávám MS každým dnem,takže zase nic.Jsem měsíc na urtogestanu,ještě 2 měsíce přede mnou a pak zase k doktorce.Pak by byla laparka.Hodně štěstí všem a v tom novém roce at se nám snažikám splní přání. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
26.12.06 12:35

Pardon překlep-Utrogestanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.12.06 16:37

Tak registrace se pořád nevede. Tenhle měsíc jsem si opravdu věřila, že to konečně vyšlo. MS mám totiž přesně na den a tentokrát jsem to měla dostat ve čtvrtek a nic. Už jsem si plánovala, jak si v neděli udělám test a dám manželovi ten nejkrásnější dárek k Vánocům! Ale bohužel…! :( Takže vzhůru do dalšího snažení. Nám to trvá už 7 měsíců a připadá mi to nekonečné! Ode dneška beru třetí dávku Clostilbegytu, tak uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
65393
26.12.06 17:13

Ahoj tak nám to trvá 16 měsícu a je to nekonečný.Ale neztrácím naději,musí to přece jednou vyjít :D Hodně stěstíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.12.06 17:41

Ahoj.Mně se registrace taky nevede.Email mi sice prijde je tam nejaky odkaz, ktery musim pracně vypsat do adresy a pak mi to ukaze, ze se vyskytla chyba… Nevite co delám špatně? :roll:

• Citovat
  • Upravit
10480
26.12.06 17:51

registrace

Ahoj tak zkus tu adresu zkopírovat, je hrozně dlouhá aq stačí udělat chybičku a je to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
26.12.06 18:41

Jasně, nač to složitě opisovat, v tom uděláš chybu jedna dvě, zkopíruj to a je to… já jsem dělala registraci dneska ráno a během hodinky mi přišel mail a v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
26.12.06 18:51

Jupí, konečně se mi podařilo taky zaregistrovat:)))Pro ty kterym se to nedaří - zkuste vložit jinou e-mailovou adresu, me to tak vyšlo a potvrzení přišlo fakt snad během minutky.
Zítra jedu na hory, takl snad čekání a napětí jestli MS dorazí uteče víc, ale bude tam kamarádka s mimčem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
26.12.06 19:17

Zkoušela jsem zaregistrovat metřík, dalo mi to zabrat, ale doufám, že se to povedlo…zkouška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
26.12.06 19:24

No konečně!!!!! :) Musela jsem to udelat celý znova a musela jsem to zas cely vypsat, zkopirovat mi to proste neslo.Ale hlavně ze už se to povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí