Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ještě se vás chci zeptat,jak se mám zaregistrovat,abych tady měla napsáno svoje jméno,místo toho „anonymní“ ????děkuji
peto je mi to moc lito ze mrcha dorazila
.tet uz to ale vyjde ![]()
anonymko v pravo nahore je registrace a napises jmeno a heslo a prijde ti meil a pak uz te to navede.aspon myslim ze to tak je.ja uz jsem zaregistrovana od kvetna,tak snad ti nedava spatny informace ![]()
celtica píše:
Peti já teda skušenost s utro nemám, jen jsem stimulovala clostilem, ale věřím že ti to brzo vyjde!
U mě to vypadá tak že ji asi do čtvrtku dostanu, klesla mi teplota a bolí ně břicho:(
Danielo kde v Brně jsi cvičila Mojžíšovou? Taky o tom přemýšlím. Děkuji
Ahojda!
Ja jezdila do Vyskova, mam tam i doktorku. Ale mam kontakt na jednu pani v Brne, kdybys pak chtela, muzu ti ho doma najit.
Janyska píše:
Zdravím všechny těhulky i netěhulky,docela často čtu vaše příspěvky,a chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s délkou vynechání antokoncepce před planovaným otěhotněním, ráda si nechám od vás poradit,děkuji moc a přeji hodně štěstícka do nového roku a hlavně v plození dětiček.
Ahojda!
Ja vy:,–(ila HA a 15 mesicu trvalo, nez se mi srovnalo telo a otehotnela jsem. Doporucuje se vy:,–(it HA 1 rok pred planovanym tehu, co tak vim. Ale bacha, ne vzdy vyjde vsechno podle planu
preju hodne stesti!!!
Janyska píše:
Zdravím všechny těhulky i netěhulky,docela často čtu vaše příspěvky,a chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s délkou vynechání antokoncepce před planovaným otěhotněním, ráda si nechám od vás poradit,děkuji moc a přeji hodně štěstícka do nového roku a hlavně v plození dětiček.
Ahoj, existují dle doporučení gynekologů 2 přístupy. První: snažit se otěhotnět okamžitě po vysazení antikoncepce. Druhý: počkat 6 měsíců, aby se tělo zbavilo pilulkami přijímaných hormonů a pak se začít snažit.
Z vlastní zkušenosti můžu napsat jen to, že jsem po dobrání HA zjistila, že můj organismus je totálně rozhozený. Neměla jsem několik let samovolně cyklus, vše jen po medikaci, tedy další braní hormonů a hormonů a hormonů (a podle toho, co jsem se na internetu dočetla, rozhodně nejsem sama).
ahojky tak ja slysela ze otehotnet se muze po vysazeni okamzite.vubec se cekat nemusi.
telo kdyz neni pripraveny na tehu,tak neotehotnis
.
jinak doporucuji i po potratu zacit brat na chvilku antikoncepci,proto ze pak rychleji otehotnis ![]()
Souhlasím s JanouK, že po vysazení HAK může být tělo pěkně rozhozené.
Já ji vy:,–(ila před 14 měs. a první MS, bez hormonu, jsem dostala až
teď. Předtím jsem nikdy žádné problémy neměla a MS byla od 13 let
pravidelná.
Už bych ji nikdy nebrala. Informace, že po vysazení mohou být problémy,
nikde v příbalovém letáku nenajdete. Proč asi?
Danielko, tak to je moc fajn, že jsi v pořádku. Já jdu do poradny 9.1. tak jsem na to zvědavá. Ani nevím co mě tam pořádně čeká.
To je fajn, že jsi tam mohla mít manžela i berušku. Jsem na to zvědavá, když jsem byla minule na UTZ tak si mimísek tancoval, bylo to legrační jak se tam vrtěl, vypadalo to že se mu v bříšku líbí…
Jen mám na Tebe jeden dotaz… nemáš zkušenosti s chřipkou v těhotenství? Jsem nastydlá, škrábě mě v krku, v lékárně mně doporučili Preventan, ale nedalo mi to a na stránkách výrobce je, že se nesmí v prvních 3 měsících těhu, což ještě nemám, tak to nechci riskovat. Je to jen sice týden, ale bojím se, aby to mimískovi neublížilo…
Ahoj těhulky i snažilky,tak mě pěkně bolí břicho-bohužel od MS
,ale věřím,že rok se 7 na konci přinese štěstí.Těhule porodí svoje mimísky a jen nám pište,jak vám rostou bříška,je to ohromná motivace a spousta naděje.Určitě se taky brzy zadaří
nám všem,které se zatím jen snažíme.
dalmatinka píše:
ahojky tak ja slysela ze otehotnet se muze po vysazeni okamzite.vubec se cekat nemusi.telo kdyz neni pripraveny na tehu,tak neotehotnis
.
jinak doporucuji i po potratu zacit brat na chvilku antikoncepci,proto ze pak rychleji otehotnis
Dalmatinko,
tohel bohuzel neni pravda pro vsechny. U vetsiny zen HA zpusobi totalni rozhozeni organismu. Ano, nekterym se poadri hned po vysazeni otehotnet, ale vetsine, myslim, ne, bohuzel.
Ja kdybych vedela, co se mnou HA udela, nikdy bych ji nebrala. Jenze to ti zadny doktor dopredu nerekne…
Zuzka1 píše:
Danielko, tak to je moc fajn, že jsi v pořádku. Já jdu do poradny 9.1. tak jsem na to zvědavá. Ani nevím co mě tam pořádně čeká.To je fajn, že jsi tam mohla mít manžela i berušku. Jsem na to zvědavá, když jsem byla minule na UTZ tak si mimísek tancoval, bylo to legrační jak se tam vrtěl, vypadalo to že se mu v bříšku líbí…
Jen mám na Tebe jeden dotaz… nemáš zkušenosti s chřipkou v těhotenství? Jsem nastydlá, škrábě mě v krku, v lékárně mně doporučili Preventan, ale nedalo mi to a na stránkách výrobce je, že se nesmí v prvních 3 měsících těhu, což ještě nemám, tak to nechci riskovat. Je to jen sice týden, ale bojím se, aby to mimískovi neublížilo…
Zuzko!!!
Dekuju:-) Nase mimi je v brisku asi taky spoky, nehodla byt ruseno nami ani nikym jinym ![]()
A chripku nemas, to je mylne oznaceni pro obycejne nachlazeni
Na nachlazeni pij teply caj s citronem a muzes brat paralen. Jine prasky jen po porade s doktorem. Ale neboj se, bude to v poho!!!! Ja byla s Klarkou taky nastydla a pohoda…
DanielaŠ píše:Zuzka1 píše:
Danielko, tak to je moc fajn, že jsi v pořádku. Já jdu do poradny 9.1. tak jsem na to zvědavá. Ani nevím co mě tam pořádně čeká.To je fajn, že jsi tam mohla mít manžela i berušku. Jsem na to zvědavá, když jsem byla minule na UTZ tak si mimísek tancoval, bylo to legrační jak se tam vrtěl, vypadalo to že se mu v bříšku líbí…
Zuzko!!!
Dekuju:-) Nase mimi je v brisku asi taky spoky, nehodla byt ruseno nami ani nikym jinym
A chripku nemas, to je mylne oznaceni pro obycejne nachlazeniNa nachlazeni pij teply caj s citronem a muzes brat paralen. Jine prasky jen po porade s doktorem. Ale neboj se, bude to v poho!!!! Ja byla s Klarkou taky nastydla a pohoda…
Ok
to jsi mě uklidnila…
tak čajem se pěkně prolívám, tak snad to bude brzo v poho… teď jsem ráda, že mám tu neschopenku, aspoň na mě lidi v práci neprskaj bacily…
jsem na to zvědavá, jestli mi ji ukončí nebo mě nechá ještě doma…
DanielaŠ píše:danielko ale ja jsem nenapsala ze hned otehotnis.to samozrejme jen ty stastnejsi.nekdo ma telo rozhozeny,ale napsala jsem ze kdyz je telo v poradku a nemas ho rozhozeny ,tak otehotnis a kdyz ne,tak neotehotnis.dalmatinka píše:
ahojky tak ja slysela ze otehotnet se muze po vysazeni okamzite.vubec se cekat nemusi.telo kdyz neni pripraveny na tehu,tak neotehotnis
.
jinak doporucuji i po potratu zacit brat na chvilku antikoncepci,proto ze pak rychleji otehotnisDalmatinko,
tohel bohuzel neni pravda pro vsechny. U vetsiny zen HA zpusobi totalni rozhozeni organismu. Ano, nekterym se poadri hned po vysazeni otehotnet, ale vetsine, myslim, ne, bohuzel.
Ja kdybych vedela, co se mnou HA udela, nikdy bych ji nebrala. Jenze to ti zadny doktor dopredu nerekne…
myslela jsem to tak,ze se nemusi rok cekat,ale muze se zacit snazit hned. ![]()
Zdravím všechny těhulky i netěhulky,docela často čtu vaše příspěvky,a chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s délkou vynechání antokoncepce před planovaným otěhotněním
, ráda si nechám od vás poradit,děkuji moc a přeji hodně štěstícka do nového roku a hlavně v plození dětiček.