Nemůžu otěhotnět – pojďme se podpořit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65400
5.1.07 17:16

Pro Dalmatinku

Dalmatinko,ahoj tak dnes mi přisly ty čaje na které jsi tady nechala odkaz.Uvidíme,každopádně když nepomohou,tak neublíží :lol: takže budeme mít čajíčkové dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.1.07 10:26

Ahoj holky, vím že to bude znít hloupě, ale já už opravdu nevím. Měřím BT, takže poznám kdy proběhla ovulace, ale nejsem si jistá, jestli se tulíme ty správné dny. :D Včera ráno jsem si naměřila první vyšší teplotu (14. den) a večer jsme se tulili. Myslíte že to stačí k oplodnění nebo že musíme před tou ovulací? Děkuji .

• Citovat
  • Upravit
7.1.07 18:34
Anonymní píše:
Ahoj holky, vím že to bude znít hloupě, ale já už opravdu nevím. Měřím BT, takže poznám kdy proběhla ovulace, ale nejsem si jistá, jestli se tulíme ty správné dny. :D Včera ráno jsem si naměřila první vyšší teplotu (14. den) a večer jsme se tulili. Myslíte že to stačí k oplodnění nebo že musíme před tou ovulací? Děkuji .

Ahojda!
Ovulace probiha posledni den nizkych teplot. Kdyz teplota stoupne, ovu uz byla. Ale i tak se to muze povest…Drzim palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
8.1.07 06:50

To anonymní: taky myslím že se to může povést, někde jsem četla že 2 dny před a 2dny po je největší šance.
Jinak já chci oznámit , že jsem blbá, asi na mě něco fakt lezlo :oops: , teď mám teplotky 36,6 a dnes 36,4.Jinak už teď vím, že šance na mimi je až příští měsíc, ovu bych měla mít tenhle týden, ale manža odjíždí na celý týden pryč, ach jo 8)
Jinak vás při pondělku všechny zdravím a co je nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65400
8.1.07 15:59

Ahoj holky,tak zase pondělí,příští zase začínam s utrogestanem a pak ještě 1 měsíc a pak na kontrolu a domluvit se co dál.Jsem ze všeho taková unavená,počasí taky takový divný a nejhorší je to čekání,už je moc dlouhy.A když se nedaří,tak zase čekání na další měsíc a tak pořád dokola. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
8.1.07 17:11

Petro, neboj, nejsi sama, já si myslela, že vydržím až po lednové ms a vyrazím k dr, ať se už začne něco dít… jsem pořád šíleně utahaná, počasí k ničemu…fůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
9.1.07 11:08

Tak jsem se právě vrátila z poradny… je všechno v pořádku… předpokládaný datum porodu je 24.7. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.07 13:19
Zuzka1 píše:
Tak jsem se právě vrátila z poradny… je všechno v pořádku… předpokládaný datum porodu je 24.7. :wink:

Super, Zuzi!!! Gratuluju! Ja mam zatim TP 20.7.2007 a taky je zatim vse ok. Dnes jsem objednala k obvodacce a zubarce a musim se zeptat, kam na plicni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
9.1.07 16:17

Ahoj Petro, ja to cekani s utrosem vzdala a jdu to ocihnout kjinemu dr. Mas OVU??? Beres je utro? A jak dlouho, co ma tvuj dr.dal v planu? Ja ovu nemam a beru jen utro a je to furt dokola - anovu cyklus :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65400
9.1.07 16:51

Petra pro Mmarky

Mmarky píše:
Ahoj Petro, ja to cekani s utrosem vzdala a jdu to ocihnout kjinemu dr. Mas OVU??? Beres je utro? A jak dlouho, co ma tvuj dr.dal v planu? Ja ovu nemam a beru jen utro a je to furt dokola - anovu cyklus :?

Ahoj Mmarky,utro budu ted od pondělí brat druhy měsíc.Pak ještě jeden a kontrola.Ovu mám,byla i podle ovu testu.ja taky loni v létě změnila dr.Ta bývalá nedělala nic,jen řekla že jsem zdravá a at se snažíme.Ta kde jsem ted dělala znova horm.profil,na:,–(ila utro a po dobrání mám jít na kontrolu a nejspíš mě pošle na laparo,tak jsme se domluvily.Nabízela mi objednání do Caru,ale já jsem řekla že ještě zkusíme toto a pak se uvidí.Jo a beru ho od 14-24 dne cyklu 1-0-2.polykám.Ale je mi 32 a ten čas tak letí,deti ještě nemám :cry:Petra-nejsem přihlášená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65400
9.1.07 16:53

Jo vlastně jsem přihlášená,jsem nějaká zmatená a to je teprve uterý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
9.1.07 17:02

ja dela ten hormonalni profil - jak dlouho to trva, plati se neco??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65400
9.1.07 17:12
Mmarky píše:
ja dela ten hormonalni profil - jak dlouho to trva, plati se neco??

Brala mi krev hned ráno,já dřív měla zvýšeny prolaktin.Pak jsem musela na krev ještě jednou ale ne rano ale mezi 9-10 ráno.Tam pry byly všechny hladiny hormonu v normě.A pak jsem byla ještě 3 den cyklu a 20 den cyklu na ranní krvi,ale neptej se mě,jaké hormony tím sleduje,fakt už nevím.Pry ale vše v pořádku,nic se za to neplatí.Takže to trvá podle toho,jaky den cyklu to dr.chtěla.Pak zase tyden čekat na vysledky.Mě to začala dělat v létě,když jsem k ní přešla a ted v listopadu jsme na:,–(ily utro.Ale to proto,že jsm měla moc dlouhé cykly.I 40 dní a velmi slabou MS a třeba jen 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
9.1.07 17:17
DanielaŠ píše:
Zuzka1 píše:
Super, Zuzi!!! Gratuluju! Ja mam zatim TP 20.7.2007 a taky je zatim vse ok. Dnes jsem objednala k obvodacce a zubarce a musim se zeptat, kam na plicni…

Jo, taky se budu muset objednat k zubaři… Dani, plánuješ chodit do kurzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
9.1.07 19:18

ahoj holky. koukám na vaše povídání často, na ženě.cz už je povídání zastaveno. my máme vyšetřeno pouze SPG, ostatní je prý v poho, tak teď domlouváme s manžou, kdy se domluvit s doktorem na IUI. nevíte jaká je šance, že se to povede na první pokus????????? :oops: :oops:
Zuzi ty jsi koukám z Hradce? kam chodíš k doktorům? já do Kateřiny k Dejmkovi a IUI bude v Sanusu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí