Nemůžu otěhotnět – pojďme se podpořit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
594
14.1.07 09:48

jo jo. taky se nehoním aby bylo doma naklizeno jak když se právě nastěhujem. naše rodinka je drobátko živelná, manžel si na to musel zvyknout. proto když k nám někdo přijde, tak už ví, že občas se malej někde svlíkne a zapomene to tam no a abych pořád uklízela jeho hračky???? :evil: :evil: :evil: má pokojíček po celém domě. to si raděj jdem hrát, na procházku nebo jen tak blbnem. :lol: :lol:

Všem vám přeju krásnou neděli, jedem k našim. Já budu vařit (brrrrrrrr, řízek se smradlavejma syrečkama, fuj maso) a všici chlápci ( 2 bráchové, manžel a synek a synovec) budou pokračovat ve stěhování.
Večer na vás zase mrknu pá pá pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
14.1.07 10:29

Jani, taky hezkou nedeli - ty nejis maso?? Ja teda jen svetly (kure, kralik, kruta a nektery ryby (ne lososa a makrely…ty tucny 8) ), jeste mozna snim hovezi, ale veprovy mi uz prestalo chutnat. manzela mam pryc, tak dnes asi nevarim, ale neco do zalohy vymyslet musim, kdyby se vratil driv. Uz jsem se pomalu dala do toho uklizeni - zvladla jsem vyluxovat :lol: , jeste chci poklidit kuchyn, prelitnout zachod a koupelnu a pak jsem na rade JÁ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
14.1.07 18:44

Ahoj holky tak koukám že taky furt doma makáte. Já teda děti nemám ale mám manžela a psa, takže je to někdy horší než po dětech to uklízení. Řekněte mi proč si ty chlapy po sobě nikdy nic neukliděj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
14.1.07 19:32

Ahojky Marky. Maso opravdu ne, ale za to může moje operace žaludky. Před 5 lety mám dělanou gastroplastiku( normálně se tomu říká kroužek - na zhubnutí) a od té doby maso nesnesu. Protě mi ho žaludek nebere. Rybu občas sním, ale právě jen lososa a třeba tresku (mňam). :) Ale účel ta operace splnila, zhupla jsem 60 kg. Na gyndě jsem se s dr. radila a prý to mimču vadit nebude, jím teď hodně zdravě. Protože toho sním malinko, tak si vybírám.

Pájo, moc nepracujem, i když teď zrovna jdu dodělat něco do práce, musím to ještě dneska přeposlat vrchnímu šéfikoj. Jen občas, mě to ale rozptyluje od toho věčného čekání jestli ta mrcha zase přijede, nebo se zadaří přirozenou cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
14.1.07 19:49

tak to jes skvely, ze se ti podarilo, takhle zhubnout a ze mas vulu jist malo :wink: - bez te vule je i ten krouzek na nic. tak gratuluju!

ja zacinam byt s blizicim se pondelim nervozni :oops: , uz abych tam byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
14.1.07 19:57

Budu držet všech 20 palečků. Bude to dobré, popovídáte si, prohlídne tě a uvidíš. Třeba vás pošle hned na nějaká vašetření. Já když jsem byla za doktorem po třech měsících snažení, koukal na mě jak na magora, že to nic není. Když jsem mu ale řekla, že manža má jen jedno varle, druhé mu sestoupilo do třísel a jako malému ho vyoperovali, tak nás hned poslal na SPG. Tam to vyšlo, že jsou líné, tak se máme do března snažit a pak IUI. Uvidíme, mrcha měla dorazit v pátek, ale občas má 2-3 dny sekeru, tak zatím vyjímečně neplaším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
15.1.07 13:41

Marky tak jak????????????? Dobrý???????????????
Já jsem doma jen na skok a letím pro hada do školy a pak k „tatínkoj“. Chce mu ukázat sestřičku. 8O 8O Už ho vidím, jak je nadšenej. Nějaký mimino. Nás už taky přemlouvá, že žádnýho vřešťana doma nechce. Já už to dneska nevydržela a koupila si test, ale nevím kdy se odhodlám k tomu si ho udělat. Pořád si říkám, že dojede mrcha jedna.

Pá pá, až dojedu kolem šesté z kolbenky tak sem zase mrknu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
15.1.07 17:50

Taaak :lol: , pripadla jsem si jak v pohadce 8) - vse tam je nove, barevne, moderni… krasne. Za druhe - prazdna cekarna (bere jen na objednani - nechava 30min na kazdou), ale ani prede mnou a ani po mne tam nikdo nebyl, takze kliidek a pohada - u te me mas za sebou hejno supu ( v cekarne nejmin 8 lidi, u sestricky dalsi dve - jen vstoupit a ty v ordinaci :? ). Takze prostredi na jednicku :wink:
Co se tyka pana doktora, tak bohuzel nevypada jako Ali Amiri nebo Said - vypada spis jako Hezucky :lol: , ale jinak je mooc prijemnej. Pristup ma ale naprosto odlisnej - stale mne opakoval, za nevidi problem 8) . Vylozila jsem mu moji minulost - zadna MS bez prasku :( nebo injekce. A on mi rekl, co se stane, kdyz brat hormony nebudu. Na to ja, ze nevim, ze jsem to jeste nezkousela, tyden po vynechani jsem vzdy dostala injekci a pak progesteron nebo antikoncepci. Pak me prohledl, abychom se teda meli o cem bavit. Vse se mu zdalo naprosto v poradku.
Takze zavery: nic nebrat, pockat co telo udela, po styku lezet 20minut nabrichu :lol: , trpelivost a 29.1. na kontrolu :D . Ze jsem pry zdrava a lada a nevidi duvod, proc by to nemelo jit samo.

Naladil me na uplne jinou notu - nemam ted vubec pocit, ze mam nejaky problem s otehotnenim :wink: . Mluvil i o laparoskopii a clostilbegytu atd., ale na to je podle nej brzo, ze nevime, co telo udela bez dodanych hormonu. Kdyz jsem mu rekla, ze mam problem, ze nemam ovulaci - tak se me furt ptal, jak to muzu vedet 8) . JE ZKRATKA NA POHODU A TO SE MI LIBI :P

Jo a jestli pujdes do testiku, tak tfuj tfuj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
15.1.07 17:54

Ahojky holky. Tak dnes v práci zase náklad, :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: já chci být doma s mimískem. :D :lol: :D :lol:
Danielko a Zuzi, co bříška????????????? Jak vám závidím, že už máte to strašný čekání za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
15.1.07 18:02

Tak to je super. A že ti řekl ležet na břiše??? Já zas někde slyšela podložit zadek, tak občas spím se zadkem na polštáři ( v Pojišťovně štěstí dělala stojku) - tu neumím.. Já pořád přemýšlím jestli mám nebo nemám zítra testovat, jestli jak jsem byla u dr. na UTZ, dělal mi tím vnítřním, tak jestli tam někde nějakou zatoulanou našel a popostrčil ji tam. Je to asi blbost, ale manža se mermo mocí musel den před dr. tulit. Břicho mě nebolí jako vždy, v prsou nic necítím, lechtivá nejsem. Když jsem čekala Matesa tak se na mě nesmělo sáhnout, to nějak nešlo, měla jsem hrozně citlivou kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
15.1.07 18:20

tady je odkaz na jeho str. :lol:
http://safaribabyclub.cz/index.php?…

• pri poloze na brise je cesta delohou vejcovodama spadem :wink:
    s tim testem neporadim, taky jsem bojovala - zkusit nezkusit a pak jsem byla zklamana :? a ted jsem dlouho nemela moznost to resit, ale jsem taky netrpeliva, takze se ti nedivim - ale rozum by rikal pockat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
15.1.07 18:29

jó já taky ležim na břiše…ale včera mě Martin nadchnul, chechtala jsem se jak blbá… že prej teď se nesmím hodinu vyčůrat (logické..) a u kobyl je to tak, že musej hodinu chodit?!?!?!? tak jsem ho ujistila, že já chodit nemíním, naopak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
15.1.07 18:34

pry staci 20 minut ale poctive - niam nechodit, nevstavat a lehnout na bricho 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65413
15.1.07 18:47

Ahojky,tak od příště ležím jen na břiše :lol: Jinak všem co nejdřív//

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
15.1.07 18:56

tak to už budu teda taky jen na břiše. a s tím čůráním to je na prdlajdu, já potřebuju většinou dost rychle po tulení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí