Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jé. povídálko, ta jsi z mimoně. já měla u Benešova nad ploučnicí babičku. teď tam bydlí už jen strejda, táta se tam narodil.
marky, tak jsem koukala na ty jeho stránky a vypadá to skvěle. o domečku jsem už tady něco slyšela, ale co to je mě nikdy nějak moc nezajímalo. věděla jsem jen to, že tam chodí maminy s mrňatama. to tam budu chodit minimálně na cvičení. je to od nás kousek, vždycky se 20 minut projdu.
ja jsem fakt nadsena, myslela jsem, ze takovy ordinace jsou akorat v televizi a oni jsou ve skutecnosti
. Akorat jsem nevidela sestru - nad bude prijemna
zitra ji brnknu, ze chci prestoupit, aby to mohli zacit vyrizovat s mou stavajici
tak to bude super, na mě vlezla depka jak p…, testovat, netestovat.
mrcha jedna depresivní. pořád si říkám, že jsem to mohla posunout tou mojí pošahanou životasprávou.
jím většinou podle chutí, a te´d teda týden jen ovoce a zeleninu, na nic jiného nějak nemám chuť. trocha zhubnutí je vedlejší efekt, ale vždy potěší.
![]()
Vochechule píše:
tak to bude super, na mě vlezla depka jak p…, testovat, netestovat.![]()
![]()
mrcha jedna depresivní. pořád si říkám, že jsem to mohla posunout tou mojí pošahanou životasprávou.
jím většinou podle chutí, a te´d teda týden jen ovoce a zeleninu, na nic jiného nějak nemám chuť. trocha zhubnutí je vedlejší efekt, ale vždy potěší.
![]()
![]()
Ano jsem přímo z Mimone ale do lípy jezdím k dr.tady jsem nebyla spokojená.
Petra Z píše:Vochechule píše:Ano jsem přímo z Mimone ale do lípy jezdím k dr.tady jsem nebyla spokojená.
tak to bude super, na mě vlezla depka jak p…, testovat, netestovat.![]()
![]()
![]()
![]()
Ahojky, já si vždycky vybavím Mimoň, když jsme tam jezdili k babče, že ještě za komančů když tam bylo vojsko se tam nesmělo jezdit lesem nebo nám řekli, máte na to 15 minut a smekejte se.
Jo tak vojsko si pamatuju taky a nebylo to nic příjemného.ted se to naopak změnilo na romskou a vietnamskou komunitu.Hruza.Ale jsem tady od mala a krom 4 let na škole a pak 3 let v Anglii tady žiju.
Vochechule píše:
Ahojky holky. Tak dnes v práci zase náklad,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já chci být doma s mimískem.
![]()
![]()
![]()
Danielko a Zuzi, co bříška????????????? Jak vám závidím, že už máte to strašný čekání za sebou.
Ahojda!!!!
U me zatim vse ok, bricho mam jak v 5. mesici, ale pry je to u druhy a dalsich deti normalni, ze je povolena uz brisni stena. S Klarkou jsem se porad tesila, az to bude videt a ted uz od zacatku ledna musim nosit tehu obleceni, do niceho jineho se nevejdu
Ale jsem na to pysna
Kontrola me ceka 5.2., budou mi delat testy a screening, tak se bojim, aby bylo vse ok. Jinak zadne novinky! Jen vam dodam optimismu - mam v rodine zenu, otehotnela po prvnim IUI!!!
Hezky den a brzy // vsem, holky moje zlaty!!!
Vochechule píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danielko a Zuzi, co bříška????????????? Jak vám závidím, že už máte to strašný čekání za sebou.
Bříško trochu roste, už skoro nedopnu rifle…
Koupila jsem si lacláče, takže jsem vybavená a klidně může růst dál…
Na kontrolu jdu 30.1., tak snad bude vše OK. Horší je, že jsem se chtěla přihlásit do kurzu, ale trochu se mi to zkomplikovalo. Nestihnu ani příští ani přespříští termín, protože manžel je pryč na školení
Tak nevím co s tím udělám…
DanielaŠ píše:Vochechule píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danielko a Zuzi, co bříška????????????? Jak vám závidím, že už máte to strašný čekání za sebou.Ahojda!!!!
U me zatim vse ok, bricho mam jak v 5. mesici, ale pry je to u druhy a dalsich deti normalni, ze je povolena uz brisni stena. S Klarkou jsem se porad tesila, az to bude videt a ted uz od zacatku ledna musim nosit tehu obleceni, do niceho jineho se nevejdu
Hezky den a brzy // vsem, holky moje zlaty!!!Ale jsem na to pysna
Kontrola me ceka 5.2., budou mi delat testy a screening, tak se bojim, aby bylo vse ok. Jinak zadne novinky! Jen vam dodam optimismu - mam v rodine zenu, otehotnela po prvnim IUI!!!
Ahoj Danielko, jsem ráda, že je to u vás v poho… My taky pěkně rosteme.
Mám za sebou laborku, krevní obraz je v poho a příště se budeme domlouvat na AFP…
Zuzka1 píše:DanielaŠ píše:Ahoj Danielko, jsem ráda, že je to u vás v poho… My taky pěkně rosteme.Vochechule píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danielko a Zuzi, co bříška????????????? Jak vám závidím, že už máte to strašný čekání za sebou.Ahojda!!!!
Hezky den a brzy // vsem, holky moje zlaty!!!Ale jsem na to pysna
Mám za sebou laborku, krevní obraz je v poho a příště se budeme domlouvat na AFP…
Ja jdu prave na veskere testy az toho 5.2.. Rh faktor nebylo nutne zjistovat, mam ho z minuleho tehu…a v unoru se uvidi, snad bude vse v poradku…bojim bojim, ale rozhodnuti jsme jasne.
Jsem rada, ze jste v poradku!!!
Zuzka1 píše:Vochechule píše:Bříško trochu roste, už skoro nedopnu rifle…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danielko a Zuzi, co bříška????????????? Jak vám závidím, že už máte to strašný čekání za sebou.Koupila jsem si lacláče, takže jsem vybavená a klidně může růst dál…
Na kontrolu jdu 30.1., tak snad bude vše OK. Horší je, že jsem se chtěla přihlásit do kurzu, ale trochu se mi to zkomplikovalo. Nestihnu ani příští ani přespříští termín, protože manžel je pryč na školení
A nejde to nahradit? Tady je vzdy vice skupin a terminy jsou ruzne a da se 1-2× nahrazovat v ramci permanentky…aspon pred 5ti lety to slo, ted se mam nahlasit kolem 16tt
jako druhorodicka ![]()
DanielaŠ píše:Zuzka1 píše:A nejde to nahradit? Tady je vzdy vice skupin a terminy jsou ruzne a da se 1-2× nahrazovat v ramci permanentky…aspon pred 5ti lety to slo, ted se mam nahlasit kolem 16ttVochechule píše:Bříško trochu roste, už skoro nedopnu rifle…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danielko a Zuzi, co bříška????????????? Jak vám závidím, že už máte to strašný čekání za sebou.Koupila jsem si lacláče, takže jsem vybavená a klidně může růst dál…
jako druhorodicka
Nahradit to nejde. Jsou daný začátky kurzů, je to vždy na začátku měsíce. Musela bych se přihlásit až na začátek dubna… Jsem z toho docela smutná, když už jsem se rozhodla, že tam s mužským půjdeme tak přišel s tím, že nebude doma. Blbý je, že ten kurz co začíná v březnu nestihneme jen asi o dva dny… Šlo by to, že na tu první přednášku půjdu sama, ale pokud ho chci mít u porodu, tak právě na tu první přednášku musí jít i on… Vzhledem k tomu, že bude na druhým konci republiky, tak je to vážně neřešitelný…