Nemůžu otěhotnět – pojďme se podpořit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
594
31.1.07 20:34

Danielko díky. Je tam popsáno úplně všechno. Doufám, že je všechno v pohodě. Tak moc mě nic nebolí, prostě jen jako bych tušila že se tam něco děje. Jinak mám taky pořádnou zácpu a může to pobolívat i tím, už jsem víc než 14 dní pořádně nebyla, jen malinko. Zítra asi zakoupím nějakou samohonku šaratici či co a zalezu do komůrky. Snad se tahle urychlovací voda může, já jinak používala gutalax a ten prý nesmím. Nebo mi jedna mamina radila nechat si předepsat od doktora YEL, to je prý domácí klistýr.
To jsem nakousla blbý téma. :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.07 09:38
Vochechule píše:
Danielko díky. Je tam popsáno úplně všechno. Doufám, že je všechno v pohodě. Tak moc mě nic nebolí, prostě jen jako bych tušila že se tam něco děje. Jinak mám taky pořádnou zácpu a může to pobolívat i tím, už jsem víc než 14 dní pořádně nebyla, jen malinko. Zítra asi zakoupím nějakou samohonku šaratici či co a zalezu do komůrky. Snad se tahle urychlovací voda může, já jinak používala gutalax a ten prý nesmím. Nebo mi jedna mamina radila nechat si předepsat od doktora YEL, to je prý domácí klistýr.

Ahojda!

Urco je vse v poradku, neboj. A na tu zacpu bych doporucovala spis prirodni veci jako mleko, kefir a tak. To taky zabira. Hlavne hodne tekutin. Jinak se porad s lekarem, co muzes…ale ten YAL se dava nekdy pred porodem, kdyz rodicka nechce klasicky klistyr, tak to muzes zkusit…Hodne stesti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
1.2.07 17:01
DanielaŠ píše:
Vochechule píše:

Ahojda!

Urco je vse v poradku, neboj. A na tu zacpu bych doporucovala spis prirodni veci jako mleko, kefir a tak. To taky zabira. Hlavne hodne tekutin. Jinak se porad s lekarem, co muzes…ale ten YAL se dava nekdy pred porodem, kdyz rodicka nechce klasicky klistyr, tak to muzes zkusit…Hodne stesti :-)

Ahojky a děkuji. Já dneska pěkně zamotala hlavu odbornicím v lékárně. Začala na mě jedna starší hrnout, že musím jíst pestrou stravu, jogurty, ovesné vločky, vlákninu, hodně pít. Na moji odpověď, že jsem vegetarián, tudíž jogurty, ovesné vločky na jaký koliv způsob, psylium, jablečnou vlákninu, mléka normální y kysaná, celozrné pečivo, saláty se semeny, ovoce a bylinkové čaje a vodu piju pořád. Oevřela pusu a zavolala šéfovou, ta mi dala čípky, ale prý s nima opatrně. Tak uvidím.
Jak se má mimísek? Já si tě ještě pamatuju z ženy.cz, tam jsi tuším akorát otěhotněla. My měli doma na jaro domluven první pokus na IUI, to se dohodlo s doktorem 5.1.2007 a 25.1. mi potvrdil těhu samo od sebe. Tak jsem tomu nemohla hrozně dlouho věřit, protože těhu test se pořád tvářil, jako že neví, ale na UTZ mi ukázal váček. Moc se těším na 15.2, už snad uvidím srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
1.2.07 17:17

Prý je dobrý na zácpu vlažný švestkový kompot, já to nezkoušela, ale slyšela jsem na něj chválu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.07 21:22
Vochechule píše:
DanielaŠ píše:
Vochechule píše:

Ahojda!

Ahojky a děkuji. Já dneska pěkně zamotala hlavu odbornicím v lékárně. Začala na mě jedna starší hrnout, že musím jíst pestrou stravu, jogurty, ovesné vločky, vlákninu, hodně pít. Na moji odpověď, že jsem vegetarián, tudíž jogurty, ovesné vločky na jaký koliv způsob, psylium, jablečnou vlákninu, mléka normální y kysaná, celozrné pečivo, saláty se semeny, ovoce a bylinkové čaje a vodu piju pořád. Oevřela pusu a zavolala šéfovou, ta mi dala čípky, ale prý s nima opatrně. Tak uvidím.
Jak se má mimísek? Já si tě ještě pamatuju z ženy.cz, tam jsi tuším akorát otěhotněla. My měli doma na jaro domluven první pokus na IUI, to se dohodlo s doktorem 5.1.2007 a 25.1. mi potvrdil těhu samo od sebe. Tak jsem tomu nemohla hrozně dlouho věřit, protože těhu test se pořád tvářil, jako že neví, ale na UTZ mi ukázal váček. Moc se těším na 15.2, už snad uvidím srdíčko.

Ahojda.
Mas pravdu, jeste na zena.cz jsem stacila otehotnet .-) Po 15ti mesicich se najedniu zadarilo - po Mojzisove, o tom jsem presvedcena. A test to potvrdil hned a jasne :-) NO mimi se ma snad dobre, obcas uz citim jemne pohyby, ale vazne jen nezne…takze kdyz cely den nic necitim, jsem nervni, no cvok :-) v po jdu na ko a tripple testy, tak mam obavy, ale co nadelam…jina nevolnosti nejsou, ani unava uz neni hrozna…proste druhy trimestr, pohodcika :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
5.2.07 10:30

Danielko, držím palečky na dnešní kontrolu. Já jdu na triple testy příští týden v úterý a zítra se musím obj. na velký UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.07 10:45
Zuzka1 píše:
Danielko, držím palečky na dnešní kontrolu. Já jdu na triple testy příští týden v úterý a zítra se musím obj. na velký UTZ.

Ahoj Zuzi!!!

Ja dnes byla na kontrole a na odberech, vysledky bych mohla znat v patek, tak se budu bat do patku. Ach jo. Ale musim doufat.

Jinak u nas vse v poradku, jen mam krece v nohach, tak jsem dostala predepsane pit magnesium, hned jsem si ho vyzvedla a doufam, ze zabere. V noci je to neprijemne a hrozne to v lytkach boli.
Neschopenku od pulky brezna taky v poho dostanu, jen me upozornila, ze prvnich 14 dni budu bez vychazek a pak 4 hodiny denne. No co nadelam, aspon neco :-)

Na UTZ ve 20tt jdu 8.3. a objedname se i na UTZ srdicka a 3D UTZ. Tesim se, i kdyz se bojim tesit…no znas to…

K pribirani - ja mam 0,5 kg dole a v poho. Ono to prijde, jeste se budu divit :-) S beruskou jsem to mela podobne, jenze prvni tri mesice jsem skoro nejedla, bylo mi spatne. Ted se neomezuju nijak, ale je pravda, ze jim casteji, ale mala mnozstvi, hodne se do me proste nevejde :-)

A co ty????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
5.2.07 12:12

Ahojky,

tak to moc držím palečky… Já si ještě asi pěkně počkám na ty výsledky triple testů. Na UTZ doufám, že mě obj. až v tom týdnu od 12.3., chtěla bych sebou vzít manžu, ale má teď tři týdny ob týden školení a právě když mi to vychází 20tt, tak je pryč, tak snad mě obj. na ten další týden… Jinak já jsem nabrala asi 3 kg, což není tak strašný, ale je pravda, že nemám nijak zvlášť žravý ataky… :D Co se týká těch vycházek, tak to je hrůza. Já mám taky jen 4 hodiny denně, ale to vůbec nic nezařídím… mám 11-13 a 15-17, takže když mi manža přijede ve 4 z práce, tak jako ani nemůžeme spolu nikam jít, vůbec nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.07 14:14
Zuzka1 píše:
Ahojky,tak to moc držím palečky… Já si ještě asi pěkně počkám na ty výsledky triple testů. Na UTZ doufám, že mě obj. až v tom týdnu od 12.3., chtěla bych sebou vzít manžu, ale má teď tři týdny ob týden školení a právě když mi to vychází 20tt, tak je pryč, tak snad mě obj. na ten další týden… Jinak já jsem nabrala asi 3 kg, což není tak strašný, ale je pravda, že nemám nijak zvlášť žravý ataky… :D Co se týká těch vycházek, tak to je hrůza. Já mám taky jen 4 hodiny denně, ale to vůbec nic nezařídím… mám 11-13 a 15-17, takže když mi manža přijede ve 4 z práce, tak jako ani nemůžeme spolu nikam jít, vůbec nic…

Proc bys cekala na vysledky? Chodi jim to tak pozde? Tak si zavolej do te laboratore, ne?

A na UTZ te urco preobjednaji, neboj.

Jinak s temi vychazkami - co nadelame. Nektere holky maji neomezene, ale zalezi na doktorovi. Ja si je necham napsat asi od 11 do 13 a pak od 15 do 17, protoze kazde utery mam od zitrka od 15.30 do 16.30 tehu cvico, tak abych mohla jezdit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
5.2.07 14:30

No protože jdu až za týden na krev a pak to bude trvat než jim dojdou výsledky. Já vůbec nevím kam to posílaj. Ten UTZ zkusím na ten týden po 20tt, ono je to asi jedno, kdy se tam půjde, ne? To přeci nemusí být přesně ve 20tt, tak snad nebudou dělat nějaký problémy. Je to zajímavý jak to všude funguje jinak, někde Ti se vším vyhověj, ale já mám spíš pocit, že mám smůlu a vždycky jsou nějaký problémy… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.07 15:04
Zuzka1 píše:
No protože jdu až za týden na krev a pak to bude trvat než jim dojdou výsledky. Já vůbec nevím kam to posílaj. Ten UTZ zkusím na ten týden po 20tt, ono je to asi jedno, kdy se tam půjde, ne? To přeci nemusí být přesně ve 20tt, tak snad nebudou dělat nějaký problémy. Je to zajímavý jak to všude funguje jinak, někde Ti se vším vyhověj, ale já mám spíš pocit, že mám smůlu a vždycky jsou nějaký problémy… :)

Tak se pri tech odberech zeptej, kdy budou vysledky¨, pripadne kam si muzes zavolat. Ja se taky zeptala, abych zbytecne necekala. Ale mam zatim na doktorky a sestricky stesti :-)

A s tim UTZ, myslim, ze to lze mezi 18-23tt…tak se taky zkus zeptat a uvidis…

Drzim palecky!!! A nesmis se dat - jak se rika, lina huba, hole nestesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.07 15:06
Zuzka1 píše:

Tady mas odkaz, kde se doctes o UTZ v tehu a ze je to kolem 20tt…

http://www.jersywoo.com/…ltrazvuk.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
5.2.07 15:52

Díky Dani, přečtu si to. To já se zase jen tak lehce nedám, neboj, budu bojovat… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.07 16:14
Zuzka1 píše:
Díky Dani, přečtu si to. To já se zase jen tak lehce nedám, neboj, budu bojovat… :D

Tak se mi to libi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.2.07 17:33

Ahoj holky, řekla jsem si, že sem psát nebudu, ale prostě to nevydržím. :-) Už jsem smířená s tím, že se příští měsíc objednáme do CARu. Ale jsem 15 DC a od včerejška mě strašně bolí prsa. Pravidelně mě bolí vždy týden před MS, takže bezpečně poznám, že to dostanu. Ale takhle brzy se mi to ještě nikdy nestalo. Jinak od 8 dne se pravidelně ob den tulíme. Nechci to zakřiknout, ale myslíte, že by to už mohly být těhu příznaky? Asi ne, co? :-( Už jsem vážně blázen!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex