Nemůžu otěhotnět – pojďme se podpořit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
594
9.1.07 19:18

ahoj holky. koukám na vaše povídání často, na ženě.cz už je povídání zastaveno. my máme vyšetřeno pouze SPG, ostatní je prý v poho, tak teď domlouváme s manžou, kdy se domluvit s doktorem na IUI. nevíte jaká je šance, že se to povede na první pokus????????? :oops: :oops:
Zuzi ty jsi koukám z Hradce? kam chodíš k doktorům? já do Kateřiny k Dejmkovi a IUI bude v Sanusu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
10.1.07 08:55
Vochechule píše:
ahoj holky. koukám na vaše povídání často, na ženě.cz už je povídání zastaveno. my máme vyšetřeno pouze SPG, ostatní je prý v poho, tak teď domlouváme s manžou, kdy se domluvit s doktorem na IUI. nevíte jaká je šance, že se to povede na první pokus????????? :oops: :oops:
Zuzi ty jsi koukám z Hradce? kam chodíš k doktorům? já do Kateřiny k Dejmkovi a IUI bude v Sanusu. :wink:

Ano, jsem z HK. Naštěstí jsem nemusela chodit k nějakým odborníkům, chodím jen normálně ke své gynekoložce. K MUDr. Dejmkovi jsem chtěla chodit, ale vyhodili mě, že maj plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.07 09:19
Zuzka1 píše:
DanielaŠ píše:
Zuzka1 píše:
Tak jsem se právě vrátila z poradny… je všechno v pořádku… předpokládaný datum porodu je 24.7. :wink:
Super, Zuzi!!! Gratuluju! Ja mam zatim TP 20.7.2007 a taky je zatim vse ok. Dnes jsem objednala k obvodacce a zubarce a musim se zeptat, kam na plicni…
Jo, taky se budu muset objednat k zubaři… Dani, plánuješ chodit do kurzu?

Zuzi,

ano planuju, chodila jsem i s beruskou, tak uz jsem se s pani domlouvala, mam se ozvat kolem 16tt a domluvime se. Kurzy byly bezva. Cviceni a prednasky, parada. Doporucuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.07 09:20
Vochechule píše:

Ahojda!

Nechci te zklamat, ale procento uspesnosti u IUI je 10-12%, to ti jiste rekli. Takze na to nespolehej a muzes byt jen prijemne prekvapena. Drzim moc palecky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
10.1.07 20:14
DanielaŠ píše:
Vochechule píše:

Ahojda!

Nechci te zklamat, ale procento uspesnosti u IUI je 10-12%, to ti jiste rekli. Takze na to nespolehej a muzes byt jen prijemne prekvapena. Drzim moc palecky!!!

Ahojky.
Děkuju za odpověd, není to moc optimistické, občas už pokukuju po kačárku, který by se mi líbil. Je to drobátko stres, to známe asi každá. Se mnou zatím moc doktor nekomunikuje, spíš se musím vyptávat. V CARu jako takovém jsme nebyli, má ordinaci i tam tak to řeší na gyndě normální. Trochu mě mrzí, že máme jen vyšetřování mé ovulace, ta je v poho, manželův spermio je slabší. Jsou prý breberky líné. Já už mám 10 letého kluka s prvním manžou a to bylo v poho za 2 měsíce. Zatím jsme se dohodli, že ještě jedem cykl. počkáme a začátkem března když tak uměle.
Mějte se krásně, užívejte spokojen těhotenství a čekatelkám co nejdřív //. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
10.1.07 20:29

ahoj holky, ja jsem tak z Hradce, dr. ma v planu me pristi mesic poslat do Sanusu, ale vysetreni mi nedelala zadny, krome UTZ - a zjistila, ze nemam OVu. dala mi akorat utrogestan, abych dostala MS. Jinak nic. tak jsem na pondeli objednana k jinemu dr.a jsem zvedava, co navrhne 8) . Jak to probiha v tom Sanusu - nejakej postup?? Nevite nahodou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
10.1.07 20:32

jee, ty jsi dokonce z Trebechovic, tam ma ten doktor ordinaci - naproti veterine pry - jeste jsem tam nebyla. Jmenuje se Mohamed Farag - arab 8O . ale je z rodiny meho kamarada, tak nam to domluvil. Nevis o nem ?? nahodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.1.07 14:52

Ahojky, jmenuji se Monika a jako hodně z Vás i já trpím neustálým čekáním na miminko. Již 5 let neužívám antikoncepci a před 2 roky sem absolvovala léčbu-na zkoušku-monopurem a fol. se mě utvořili…ale nic dále neproběhlo,jak píši,bylo to jen na zkoušku…Nyní jsem se rozhodli pro mimčo a tak sem v listopadu 06 začala s léčbou a 14.12. byl odběr vajíček,ale měla jsem „jen“ 2ks a jeden se neopodnil a druhý se nezačal vůbec vyvíjet,takže neproběhla ani prodloužená kultivace. Nyní jsem opět začala užívat proveru a v neděli začínám decapeptylem a pak bude následovat gonal…atd.však to znáte.....Všichni kolem mě sou teďka těhotní a tak to na mě působí ještě zvláště a včera jsem se dozvěděla že moje kolegyně potratila, což mě dost ranilo a šíleně sem jí to přála a nakonec to dopadlo takto…no život.....Léčím se v Brně,v Heliosu a jsem tam naprosto spokojená,vše je tam moc příjemné,až na tu léčbu :( ,ale to je asi všude nepříjemé..........takže všem držím palečky a doufám že to všem ktěří si mimuško tak přejí,že jim to vyjde!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
11.1.07 16:57
Mmarky píše:
jee, ty jsi dokonce z Trebechovic, tam ma ten doktor ordinaci - naproti veterine pry - jeste jsem tam nebyla. Jmenuje se Mohamed Farag - arab 8O . ale je z rodiny meho kamarada, tak nam to domluvil. Nevis o nem ?? nahodou

Ahojky, :P to je fajn, že tady najdu někoho z okolí HK. Můžem někdy dát kafe ve městě, nebo až budeš tady tak dej vědět. Toho doktora tady neznám, já tady bydlím 6 let, ale spíš chodím domů přespávat, mám dost časově náročnou práci. :? :? Já chodím k Dejmkovi už 12 let a je tam vždy natřískáno, tak je možné že neberou. Je to ordinace přímo SANUSu, ak je to vyhlášený.Asi i díky tomu jsme nemuseli hopsat 2 roky a poslal nás na vyšetřní po 1/2 roce, když jsem mu řekla o manželově operaci v dětství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
11.1.07 17:02

Ahoj Moničko,především je mi moc líto že vám to ještě nevyšlo :( ale nezoufej,jednou to určitě výjde.....nebyla jsi náhodou na OPU s Janou z Brna?Byla taky ten den co ty v Heliosu a taky nedopadla dobře…říkala že tam s ní byla nějaká Monika.....vypadá to na tebe :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
11.1.07 17:54

ahoj Vochechule, taky mam radost, kdyz tu je nekdo z okoli :wink: . Na to kafco muzem nekdy zajit. ja chodim k Leskovy ke Hvezde - ma tam taky narvano a novy pacientky taky nebere, takze to u toho tveho bude stejne. Ja v Trebechicich uz nekolik let nebyla - a to to mam kousek, ted mam alespon duvod se tam podivat. Treba k nemu prejdu a budu tam casteji 8) . Na pondeli jsem moc zvedava. Mej se a at to co nejdriv vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.07 18:27
monulka1 píše:
Ahojky, jmenuji se Monika a jako hodně z Vás i já trpím neustálým čekáním na miminko. Již 5 let neužívám antikoncepci a před 2 roky sem absolvovala léčbu-na zkoušku-monopurem a fol. se mě utvořili…ale nic dále neproběhlo,jak píši,bylo to jen na zkoušku…Nyní jsem se rozhodli pro mimčo a tak sem v listopadu 06 začala s léčbou a 14.12. byl odběr vajíček,ale měla jsem „jen“ 2ks a jeden se neopodnil a druhý se nezačal vůbec vyvíjet,takže neproběhla ani prodloužená kultivace. Nyní jsem opět začala užívat proveru a v neděli začínám decapeptylem a pak bude následovat gonal…atd.však to znáte.....Všichni kolem mě sou teďka těhotní a tak to na mě působí ještě zvláště a včera jsem se dozvěděla že moje kolegyně potratila, což mě dost ranilo a šíleně sem jí to přála a nakonec to dopadlo takto…no život.....Léčím se v Brně,v Heliosu a jsem tam naprosto spokojená,vše je tam moc příjemné,až na tu léčbu :( ,ale to je asi všude nepříjemé..........takže všem držím palečky a doufám že to všem ktěří si mimuško tak přejí,že jim to vyjde!!!!!

Moni,

preju silnou vuli, pevne nervy a hlavne, at se miminko povede, moc ti to preju!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
11.1.07 18:45

Mmarky, hlavně se ničoho neboj. Já prý normálně ovuluju, te´d jsem byla v pátek u dr. a ještě ve dveřích na mě bafnul, jestli už jsem těhotná. Tak jsem řekla, že buhužel ne. :oops: Mrknul ultrazvukem, prý našel i prasklej folik, tak že se máme třeba ještě tulit a když ne, tak v březnu mu mám první den mrchy zavolat a dohodnem se na IUI. Podle SPG je má manža líný, dělám si srandu, že chcípnou než tam dolezou. :wink: takže je tam dopraví on. Když řekl poprvé o umělém, tak jsem měla sny s doktorem. :oops: Když se prý IUI dvakrát nepovede, tak mi udělá laparku vaječníků, nebo vejcovodů, co já vím čeho a uvidíme. 8O Na ovulaci jsou nějaké léky, to se tady probírá častu, tak se to určitě podaří. Jinak jak se dostaneš do SANUSu, tak si tě tam nechaj a případně i poškou na prevenci do Kateřiny, dělaj tam ti samí doktoři. Jen ta jedna doktorka je drobátko divná, švagrové léčila zánět dělohy kyvadýlkem, homeopatikama a pak skončila v nemocnici. Ale u ní je zas všechno složitější, má roztroušenou sklérozu, ale těhotní jen z vypraných slipů. Je to nespravedlivé. :cry: :cry:
Holky držím nám všem palečky a brzo // pro všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
11.1.07 19:16

co je to ta Katerina?? Uz jsem to tu cetla a le nic mi to nerika 8O

no, ja se nebojim, jen se ve mne pere jit k tomu novymu rd. nebo se nechat odporoucet do sanusu, jak dlouho to pak trva, kdyz dostanes doporuceni. ja tam byla doporucena na vyriznuti pihy a trvalo to 2mesice :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
11.1.07 19:57

Kateřina je jejich ordinace ve Farářství. Tam ordinuje i Dejmek, ordinuje i v SANUSu. Ani nevím, jak to dlouho trvá na doporučení. Nás poslal na SPG, ani nám nedal žádnej papír, jen jsem tam zavolala za dva dny jsme měli dojít a druhý den nám řekl výsledky. A na to případné IUI mám první den mrchy zavolat, vypočítá mi ovulaci, mrkne ještě ultrazvukem a na ten den mi řekne, kdy máme dorazit. Tam bude muset manža zase do tý jejich komůrky :oops: :cry: :oops: :cry: :oops: , z toho pak, já říkám udělají koncentrát, asi to není to správné označení. Pak mi to tam naaplikuje, 8O budu prý 15 minut muset ležet a mazej domů. :wink: No a pak čekat jestli se zadaří. Tím, že pracuje i tam to možná je rychlejší. Určitě si ale nech napsat to doporučení a objednej se tam. Pokud ještě ordinuje Štěpán, tak ten je dost vyhlášenej a na Dejmka je zas pěkný pokoukání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí