Nemůžu otěhotnět – pojďme se podpořit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65400
31.12.06 10:29

Ahojky,tak jsem dělala test včera-nevydržela jsem a po 12ti dnech po utrogestanu a 34 DC negativní :cry: .MS nikde,takže po novém roce volám na gyndu.
Jinak všem krásného Silvestra a moc moc štěstí v tom příštím roce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
31.12.06 11:38

na test je treba jeste brzo! ja to teda po utrosi dostanu 4.den, takze treba tehu jsi, drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65400
31.12.06 12:16
Mmarky píše:
na test je treba jeste brzo! ja to teda po utrosi dostanu 4.den, takze treba tehu jsi, drzim palce

Mmarky,uvidíme,každopádně tam ve středu zavolám a uvidíme.Předtím jsem vždy měla cykly asi 39 dní.Malou naději si ještě nachávám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
31.12.06 13:07
Petra Z píše:
Ahojky,tak jsem dělala test včera-nevydržela jsem a po 12ti dnech po utrogestanu a 34 DC negativní :cry: .MS nikde,takže po novém roce volám na gyndu.
Jinak všem krásného Silvestra a moc moc štěstí v tom příštím roce :D

Péťo, já bych to ještě nevzdávala, uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.06 17:26
Zuzka1 píše:
Danielko, snad to bude dobrý… akorát mě to doma už nebaví, ale co se dá dělat… :) Jinak svatba byla super, byli jsme tam asi do dvou do rána a myslím, že se to povedlo, alespoň každej si to chválil… :)

Tak to moooooooooooooooooooooooc gratuluju!!!

A jinak zdravim vsechny a preju jen to nej nej nej do noveho roku!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.06 17:40
Petra Z píše:
Mmarky píše:
Mmarky,uvidíme,každopádně tam ve středu zavolám a uvidíme.Předtím jsem vždy měla cykly asi 39 dní.Malou naději si ještě nachávám :lol:

Ahoj Peto!

I ja drzim palecky. Chci ti jen napsat, ze ja po Utrogestanu cekala na MS 14, 51 a 10 dni. Takze nedelala bych si z toho hlavu, telo se proste musi srovnat a trva to nekdy hoooodne dlouho. Ale ti, ze budes informovat svou doktorku, urcite nic nezkazis.

Drzim palecky a preju jen to nej nej nej!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
1.1.07 18:57

Petra Z. Děkuju, už je líp, i když jsem sama ,on se mi totiž přiznal k nevěře a že mimi NECHCE! a to já nestrpěla. Dnes jsem si měřila teplotu, a měla jsem 36,9! na to že bych ji měla zítra dostat si myslím že je dost vysoká, protože se mi spustí když mám teplotu 36,3. takže jsem si koupila test a skusím vydržet ještě aspoň do pátku, to bude 18 den luteální fáze. Doufám že to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.07 19:08
celtica píše:
Petra Z. Děkuju, už je líp, i když jsem sama ,on se mi totiž přiznal k nevěře a že mimi NECHCE! a to já nestrpěla. Dnes jsem si měřila teplotu, a měla jsem 36,9! na to že bych ji měla zítra dostat si myslím že je dost vysoká, protože se mi spustí když mám teplotu 36,3. takže jsem si koupila test a skusím vydržet ještě aspoň do pátku, to bude 18 den luteální fáze. Doufám že to vyjde!

Celtico,

cetla jsem tvuj pribeh a moc drzim palecky!!! Chlapi jsou hrozni, muj byvaly manzel me podvadel skoro celou dobu, ja to nevedela, nebo spis vedet nechtela. A kdyz byly nasi male 3 mesice, vykaslal se na nas. Ale ver, ze bude lip. My uz mame tatinka noveho a cekame miminko a vsichni se hrozne tesime…Vsechno zle preboli a vsechno zle je pro neco dobre, ja uz to moc dobre vim…
Tak vsechno nej nej nej a hlavu vzhuru!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65400
1.1.07 19:29
celtica píše:

Ahoj,jestli se k tomu postavil takhle a byl nevěrný,tak je to asi dobře,že jste od sebe a tobě budu držet palce at to dopadne,tak jak si přeješ.Určitě dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65400
2.1.07 13:27

Ahojky,tak dnes jsem to zase dostala :cry: takže ani urtogetan nezabral na upravu cyklu.přišlo to po 37 dnech.Mám informovat doktorku nebo mam v utoši pokračovat,tak jak mi řekla od 14-24 dne cyklu?No stejně tam musím volat pro recept,tak jí to řeknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.1.07 14:44

Cvičení Mojžíšové

Ahoj holky, prosim poraďte, má se cvičit Mojžíšová i v době mezes?
Předem díky za odpověď.
 D.

• Citovat
  • Upravit
2.1.07 21:19
Petra Z píše:
Ahojky,tak dnes jsem to zase dostala :cry: takže ani urtogetan nezabral na upravu cyklu.přišlo to po 37 dnech.Mám informovat doktorku nebo mam v utoši pokračovat,tak jak mi řekla od 14-24 dne cyklu?No stejně tam musím volat pro recept,tak jí to řeknu.

Rekni ji to, ale stejne asi budes pokracovat, ono napoprve to zabrat prece nemusi…proto se to bere 3 mesice, Peti…nebud smutna, mne zabrala az Mojzisova…bud v klidu, povede se to!!!!!!!!!!!!!!!! Koukni na me :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.07 21:21

Re: Cvičení Mojžíšové

darmulka píše:
Ahoj holky, prosim poraďte, má se cvičit Mojžíšová i v době mezes?
Předem díky za odpověď.
 D.

Ano, ja ji cvicila i pri MS…hodne stesti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.07 21:30

Dnesni kontrola :-)

Tak jsme dnes byli v poradne :-) Pisu byli, protoze se mnou byl manza i beruska :-) Obema se to moooc libilo :-)))

Vse je ok, jsem 11+4, mimi v poradku, vse nam ukazovala, fotky sice nejsou nic moc, ale videt tam je. Jen se nechtelo hybat, spinkalo a nenechalo se rusit, i kdyz jsme se snazili. Jen na nas zamavalo prstikama a spinkalo dal :-) Tak by mu to mohlo vydrzet i po narozeni :-))) Dalsi poradna nas ceka 5.2.2007, tak se tesime :-)))

Budou mi delat veskere testy, tak jen doufam, ze to bude ok jako s beruskou…

Drzim palce vsem snazilkam a tehulkam preju krasne tehotenstvi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
2.1.07 21:38

Peti já teda skušenost s utro nemám, jen jsem stimulovala clostilem, ale věřím že ti to brzo vyjde!
U mě to vypadá tak že ji asi do čtvrtku dostanu, klesla mi teplota a bolí ně břicho:(
Danielo kde v Brně jsi cvičila Mojžíšovou? Taky o tom přemýšlím. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital