Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky,tak jsem dělala test včera-nevydržela jsem a po 12ti dnech po utrogestanu a 34 DC negativní
.MS nikde,takže po novém roce volám na gyndu.
Jinak všem krásného Silvestra a moc moc štěstí v tom příštím roce ![]()
na test je treba jeste brzo! ja to teda po utrosi dostanu 4.den, takze treba tehu jsi, drzim palce
Mmarky píše:
na test je treba jeste brzo! ja to teda po utrosi dostanu 4.den, takze treba tehu jsi, drzim palce
Mmarky,uvidíme,každopádně tam ve středu zavolám a uvidíme.Předtím jsem vždy měla cykly asi 39 dní.Malou naději si ještě nachávám ![]()
Petra Z píše:
Ahojky,tak jsem dělala test včera-nevydržela jsem a po 12ti dnech po utrogestanu a 34 DC negativní.MS nikde,takže po novém roce volám na gyndu.
Jinak všem krásného Silvestra a moc moc štěstí v tom příštím roce
Péťo, já bych to ještě nevzdávala, uvidíš…
Zuzka1 píše:
Danielko, snad to bude dobrý… akorát mě to doma už nebaví, ale co se dá dělat…Jinak svatba byla super, byli jsme tam asi do dvou do rána a myslím, že se to povedlo, alespoň každej si to chválil…
Tak to moooooooooooooooooooooooc gratuluju!!!
A jinak zdravim vsechny a preju jen to nej nej nej do noveho roku!!!!!
Petra Z píše:Mmarky píše:Mmarky,uvidíme,každopádně tam ve středu zavolám a uvidíme.Předtím jsem vždy měla cykly asi 39 dní.Malou naději si ještě nachávám
Ahoj Peto!
I ja drzim palecky. Chci ti jen napsat, ze ja po Utrogestanu cekala na MS 14, 51 a 10 dni. Takze nedelala bych si z toho hlavu, telo se proste musi srovnat a trva to nekdy hoooodne dlouho. Ale ti, ze budes informovat svou doktorku, urcite nic nezkazis.
Drzim palecky a preju jen to nej nej nej!!!!
Petra Z. Děkuju, už je líp, i když jsem sama ,on se mi totiž přiznal k nevěře a že mimi NECHCE! a to já nestrpěla. Dnes jsem si měřila teplotu, a měla jsem 36,9! na to že bych ji měla zítra dostat si myslím že je dost vysoká, protože se mi spustí když mám teplotu 36,3. takže jsem si koupila test a skusím vydržet ještě aspoň do pátku, to bude 18 den luteální fáze. Doufám že to vyjde!
celtica píše:
Petra Z. Děkuju, už je líp, i když jsem sama ,on se mi totiž přiznal k nevěře a že mimi NECHCE! a to já nestrpěla. Dnes jsem si měřila teplotu, a měla jsem 36,9! na to že bych ji měla zítra dostat si myslím že je dost vysoká, protože se mi spustí když mám teplotu 36,3. takže jsem si koupila test a skusím vydržet ještě aspoň do pátku, to bude 18 den luteální fáze. Doufám že to vyjde!
Celtico,
cetla jsem tvuj pribeh a moc drzim palecky!!! Chlapi jsou hrozni, muj byvaly manzel me podvadel skoro celou dobu, ja to nevedela, nebo spis vedet nechtela. A kdyz byly nasi male 3 mesice, vykaslal se na nas. Ale ver, ze bude lip. My uz mame tatinka noveho a cekame miminko a vsichni se hrozne tesime…Vsechno zle preboli a vsechno zle je pro neco dobre, ja uz to moc dobre vim…
Tak vsechno nej nej nej a hlavu vzhuru!!!
celtica píše:
Ahoj,jestli se k tomu postavil takhle a byl nevěrný,tak je to asi dobře,že jste od sebe a tobě budu držet palce at to dopadne,tak jak si přeješ.Určitě dej vědět.
Ahojky,tak dnes jsem to zase dostala
takže ani urtogetan nezabral na upravu cyklu.přišlo to po 37 dnech.Mám informovat doktorku nebo mam v utoši pokračovat,tak jak mi řekla od 14-24 dne cyklu?No stejně tam musím volat pro recept,tak jí to řeknu.
Ahoj holky, prosim poraďte, má se cvičit Mojžíšová i v době mezes?
Předem díky za odpověď.
D.
Petra Z píše:
Ahojky,tak dnes jsem to zase dostalatakže ani urtogetan nezabral na upravu cyklu.přišlo to po 37 dnech.Mám informovat doktorku nebo mam v utoši pokračovat,tak jak mi řekla od 14-24 dne cyklu?No stejně tam musím volat pro recept,tak jí to řeknu.
Rekni ji to, ale stejne asi budes pokracovat, ono napoprve to zabrat prece nemusi…proto se to bere 3 mesice, Peti…nebud smutna, mne zabrala az Mojzisova…bud v klidu, povede se to!!!!!!!!!!!!!!!! Koukni na me ![]()
darmulka píše:
Ahoj holky, prosim poraďte, má se cvičit Mojžíšová i v době mezes?
Předem díky za odpověď.
D.
Ano, ja ji cvicila i pri MS…hodne stesti!!!
Tak jsme dnes byli v poradne
Pisu byli, protoze se mnou byl manza i beruska
Obema se to moooc libilo ![]()
Vse je ok, jsem 11+4, mimi v poradku, vse nam ukazovala, fotky sice nejsou nic moc, ale videt tam je. Jen se nechtelo hybat, spinkalo a nenechalo se rusit, i kdyz jsme se snazili. Jen na nas zamavalo prstikama a spinkalo dal
Tak by mu to mohlo vydrzet i po narozeni
Dalsi poradna nas ceka 5.2.2007, tak se tesime ![]()
Budou mi delat veskere testy, tak jen doufam, ze to bude ok jako s beruskou…
Drzim palce vsem snazilkam a tehulkam preju krasne tehotenstvi!!!
Peti já teda skušenost s utro nemám, jen jsem stimulovala clostilem, ale věřím že ti to brzo vyjde!
U mě to vypadá tak že ji asi do čtvrtku dostanu, klesla mi teplota a bolí ně břicho:(
Danielo kde v Brně jsi cvičila Mojžíšovou? Taky o tom přemýšlím. Děkuji