Nemůžu otěhotnět – pojďme se podpořit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
27.12.06 17:15

luci ty jsi detektiv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.12.06 17:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
27.12.06 17:19
dalmatinka píše:
peto mrkni jsem http://www.hzp.cz/…se/index.php?…
by\la tady diskuze i na e-mimi,ale nevim kde,az dorazi holky od nas z diskuze,tak mi urcite poradi :wink: kde hledat :wink:

Děkuju,jdu to pročíst,ale myslím,že při mých dlouhych cyklech by to byl zázrak,kdyby to přišlo normálně. 8O a navíc bolí prsa jako vždy před MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.12.06 17:26

peto snad ti ti pomuze.jak dlouho se uz snazite o mimco??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
27.12.06 17:28
dalmatinka píše:
peto snad ti ti pomuze.jak dlouho se uz snazite o mimco??

Je to 16 měsícu co jsem vy:,–(ila antikoncepci. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.12.06 17:37

tak to je dlouho.uz to dr nejak resi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
27.12.06 17:53

dalmatinko,asi po roce jsem změnila dr.protože u te staré se skoro nic nedělo a po tom ,co mi asi 5krat vzala krev mi řekla že jsem zdrava a máme se snažit.Tak jsem přešla jinam,kde jsem spokojená.Měla jsem zvyšeny prolaktin,pak se mi zase takhle prodloužil cyklus až na 40 dní.Takže ted je hormonalní hladina v pořádku a dostala jsem ten utogestan.Na 3 měsíce.No a pak by nasledovala laparka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.12.06 18:00

peto to je dobre ze jsi dr zmenila.nektere dr jsou uplne debilove.klidne by nas nechaly trapit porad.ja taky dr tet zmenila,proto ze jsm v 8 tydnu tehotenstvi mela hematom v deloze a ona mi proste rekla ze to bude dobry ze priroda si poradi.samozrejme is poradila tak ze jsem potratila a pritom se da hematom leciit duphastonem,ale to ona mi nedala,takze jsem presla k jinemu dr a jsem spokojena.moc ti drzim palecky at to vse vyjde.nam se to tet povedlo za pul roku.pily jsme oba caj na plodnost a povedlo se :wink: .moc drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
27.12.06 18:04

Dalmatinko,je pravda že přístup některych doktoru je :x
Hlavně že se vam to povedlo a ted jsi v pořádku.Mužu se zeptat,co za čaj jste to pili?Mě hlavně docela žene čas,je mi 32 a snažím se o 1.mimi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.12.06 19:59

Ahojte. Potrebovala by som počut vas nazor na jednu pre mna dilemu. Dnes mam pravdepodobne ovulaciu. Snazili sme sa 26.12 doobeda, 27.12 vecer a dnes rano. Myslite ze spermijky budu dost zivotaschopne na to aby urobili co treba? Inac pred ovu sme sa snazilkovali s rozumom. A este jedna otazka- je trochu blba, ale neviem co si mam mysliet. Ked vstanem po snazilkovani(30 min. lezim) tak zo mna hrozne vela vytecie. Ostane tam dost aby sa mohlo zadarit? Prosim napiste mi svoj nazor. Nika

• Citovat
  • Upravit
65334
27.12.06 20:18

Ahoj,spermie jsou životaschopné v těle asi 48 hodin.A pokud z tebe vytéká po styku sperma je to normální,pokud jsi připravená na oplodnění,tělo si vezme jen to co potřebuje.Myslím,že i ostatní holky ti napíší něco podobného. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.12.06 21:44

ja po styku zustala chvilku lezet.spermijkam trva az 30-45 minut nez dorazi kam maji a ty spatne jdou ven :wink: spermijka ale vydrzi i 48 hodin :wink:

peto ja jdu najit ten odkaz na ty caje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.12.06 21:46

pansky http://www.caj-kava.cz/zbozi.asp?…
pro damy http://www.caj-kava.cz/zbozi.asp?…
musi se pit trikrat denne.i muzi pijou trikrat denne :wink:
ja pila do ovulece,nebo tak do 15 DC a pritel pil 3 denne do me ovulace a pak jeden denne :wink:

povedlo se hned,ale musi se pit opravdu poctive :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
28.12.06 08:41

Dalmatinko,díky moc,počkám jak to dopadne s tou mojí MS,ještě nepřišla a dr.je tam až po novém roce a pak si je hned objednám. :D.No nejraději bych byla kdyby jsem to nedostala vubec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.12.06 08:45

Holky, prominte ze vam se lezu, ale sperie jsou zivotaschopne az 5DNI!!!!

A to vytekani je normalni.......Manzel pri ejakulaci ma vic ejakulatu......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí