Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Prosím vás někoho se stejnou nebo podobnou zkušeností poraďte!
Ráno jsme se probudila a nemůžu otočit hlavu do prava. Asi se mi tam něco skříplo nebo co
Od krční páteře to není je to spíš pár centimetrů od krční páteře, takové blbě nepopsatelné místo. Už jsem si vzala prášek proti bolesti, ale zatím nepociťuju úlevu. Děcka už mají nařízeno chodit jen po moji levé straně, protože po pravé se za nima neotočím
Je na to nějaká rychlá pomoc? Tohle se mi snad ještě nestalo abych byla tak nemožná… Děkuju za případné rady ![]()
Myslím že by to chtělo takovej ten krunýř a moc s tou hlavou nehýbat. Když se mi to stane jednou za rok…už se mi to dloouho nestalo tak si to zavážu askon nějakým šátkem a snažím se to přetrpět…pardon, to je rada asi k ničemu
![]()
@AndreaNova píše:
Myslím že by to chtělo takovej ten krunýř a moc s tou hlavou nehýbat. Když se mi to stane jednou za rok…už se mi to dloouho nestalo tak si to zavážu askon nějakým šátkem a snažím se to přetrpět…pardon, to je rada asi k ničemu![]()
Stejně mi asi nic jiného nezbyde než tiše trpět
Děcka že mě mají aspoň srandu, tak aspoň někdo se baví
![]()
@Lama Lama píše:
Pivo. Alkohol působí myorelaxačne.
Tak to bych radši víno, pokud se mám léčit alkoholem
Akorát nevím co by na to řekli děti když by se jim tu maminka valela spitá pod obraz a ještě chromá na jednu stranu ![]()
@Lama Lama píše:
Pivo. Alkohol působí myorelaxačne.
A suchy teplo. Poctive prohrivat.
@PeBa12 píše:Mi zabírá i víno.
Tak to bych radši víno, pokud se mám léčit alkoholemAkorát nevím co by na to řekli děti když by se jim tu maminka valela spitá pod obraz a ještě chromá na jednu stranu
@Baba píše:
A suchy teplo. Poctive prohrivat.
No a horká voda zavřená v takové té gumové lahvi je suchá nebo mokrá?
@PeBa12 píše:
Prosím vás někoho se stejnou nebo podobnou zkušeností poraďte!Ráno jsme se probudila a nemůžu otočit hlavu do prava. Asi se mi tam něco skříplo nebo co
Od krční páteře to není je to spíš pár centimetrů od krční páteře, takové blbě nepopsatelné místo. Už jsem si vzala prášek proti bolesti, ale zatím nepociťuju úlevu. Děcka už mají nařízeno chodit jen po moji levé straně, protože po pravé se za nima neotočím
Je na to nějaká rychlá pomoc? Tohle se mi snad ještě nestalo abych byla tak nemožná… Děkuju za případné rady
Nejlepší je jít na obstřik ale příště je dobré se tomu vyvarovat takže pokud máš třeba sedavé zaměstnání tak se třeba každou hodinu zvednout a protáhnout se ![]()
@arada píše:
A celá se otočit můžeš?
Už sem se bála, že tu nikdo tuhle hlášku mít nebude ![]()
@Leny5 píše:
Nejlepší je jít na obstřik ale příště je dobré se tomu vyvarovat takže pokud máš třeba sedavé zaměstnání tak se třeba každou hodinu zvednout a protáhnout se
Ze zaměstnání to není, ještě rok mám leháro na mateřské
Asi jsme blbě spala ![]()
@Lama Lama píše:
No a horká voda zavřená v takové té gumové lahvi je suchá nebo mokrá?