Nemůžu se smířit s můstky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jessie8951
14.2.13 16:34
@LadyLada píše:
Já ti docela rozumím. Mám také můstek od 18 místo dvojky nahoře. První zubařka mi ho velmi jemně „pověsila“ na špičák. Kromě takových parád, jako když mi spadl den před odjezdem na školení (jako školitelka!) jsem s ním žila docela dlouho relativně spokojeným životem, než nadešel čas výměny. Nová zubařka mi to zprasila tak nehorázným způsobem, že z toho mám mindrák a každodenní děs. Ze špičáku vyrobila tak otřesný kůl o délce 0,5 cm, zbrousila kost nad dvojkou, strčila tam můstek, že ještě teď po pěti letech to cítím a hlavně, vůbec na to nemůžu kousnout, neboť můstek nemá žádnou stabilitu. Kromě toho vytvarování dvojky je otřesné a je strašně vidět, jak je to umělé. Fuj! Děsím se další výměny a samozřejmě i nákladů. Tato legrace mě vyšla na necelou desítku.Také bych některé milé zubaře kopla kamsi. Hlavně money money, ať platíme jak mourovatí, ale zodpovědnost žádná.

No a když tě to pořád bolí a cítíš to, proč jsi nezašla k jinému zuabři?? Nebo se objednej do fakultní nemocnice.

• Citovat
  • Upravit
4624
14.2.13 16:56
@Jessie8951 píše:
No a když tě to pořád bolí a cítíš to, proč jsi nezašla k jinému zuabři?? Nebo se objednej do fakultní nemocnice.

Dobrá otázka. Když zubaře opravdu potřebuješ a nachodíš se k nim jako já, pár jich vystřídáš, tak jich po takhle odvedené práci máš do slova a do písmene plné zuby. Kromě toho, že fakultní nemocnici mám daleko, mě ani nenapadlo, že by se tam mnou někdo zabýval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie8951
14.2.13 21:04
@LadyLada píše:
Dobrá otázka. Když zubaře opravdu potřebuješ a nachodíš se k nim jako já, pár jich vystřídáš, tak jich po takhle odvedené práci máš do slova a do písmene plné zuby. Kromě toho, že fakultní nemocnici mám daleko, mě ani nenapadlo, že by se tam mnou někdo zabýval.

My máme taky fakultku daleko. Příteli chtěla zubařka vytrhnout přední zub, protože je tam zánět, přítel šel k jiné zubařce, že by to chtěl nějak zachránit a vyléčit a ta ho poslala na resekci právě do fakultky. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.