Nenaplněné mateřství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
25.6.10 12:10

Baro, ty jo, vzdyt ty mas uz pred porodem, to je sila!!! :-D No zavidim, zavidim!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
25.6.10 12:11

Farska, vážně ne? HMMMM, tak to to budu muset všechno včas přehodnotit :-D

• Citovat
  • Upravit
30309
25.6.10 12:17
:-)

Těsně před porodem ještě nemám :-P

Ještě furt nikdo nevymyslel jiný způsob porodu než vaginální anebo SC??? Třeba-LOKTEM? 8-o NÉÉÉ :?: :?: :?:

Tak já ještě teda počkám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

VTIP :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
25.6.10 12:18

Ladi,ahoooj:-)
Ashi-jee,chlapecek ma dnes narozky-anebo sis neudelala dalsi metrik :mrgreen:
JJeleno,jen vzhuru do prehodnocovani :pankac: :pankac: :pankac: (Stejne - co se ma stat,stane se :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.6.10 12:20
farska píše: :-)

Těsně před porodem ještě nemám :-P

Ještě furt nikdo nevymyslel jiný způsob porodu než vaginální anebo SC??? Třeba-LOKTEM? 8-o NÉÉÉ :?: :?: :?:

Tak já ještě teda počkám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

VTIP :lol:

Pche, nez se otocim, mas odrozeno, to zname. Nekdo mi neco provedl s casem, furt utika…cim dal rychlejs :cert: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
25.6.10 12:21

Taky se mi zda,ze je to nejaky…prekotny.....

Ale porod jeste nemam ani domluveny,ani odsouhlaseny -takze NÉÉ,JEŠTĚ NEEEEMŮŮŮŽŮŮŮ RODÍÍÍÍÍT :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
25.6.10 12:36

Lacenko:teda nevěřim,že nevydříte mít 4 dítko :-D Já čekám na výsledky toho cukru.-Jinak manžel prohlásil,že když budu chtít já,tak stejně vim,jak na něj :lol:
S tím zabezpečením myslím,že bychom chtěli baráček a aby měli na studia a na doktora atd.Jinak náročný nejsme a chudý taky ne.Moje rodina mi nadává kvůli zdravý.Hlavně nechápou,že zas tak nechci za každou cenu holčičku,ale prostě kupu dětí a zmatek,no prostě velkou rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
25.6.10 14:20

Lacenko, díky. Já se moc těším, a ten rozdíl si už teď pochvaluju. Děti se moc těší a jsou hlavně samostatný, takže si užiju ten luxus jednoho nesamostatného prcka, u prvního jsem si to bohužel užívala velmi krátce, rozdíl mám přesně na den 18 měsíců. A přesně jak píšeš, mimi půjde do šátku a mám volné ruce pro aktivity se staršákama, horší to teda bude v období mezi prvním a třetím rokem, ale pak už to bude paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
25.6.10 14:39

Ahoj, tak já po druhým tyhle roupy taky měla a osud mi teda nadělil :D
Jsme moc šťastný, že jsou čtyři, je to super číslo, dvě dvojky, pořád říkám, že když dvojčata, tak jako třetí v pořadí.
Ale k „uživení“ - my máme celkem naprůměrný příjem, ale musím říct, že to začíná být maso. Splácíme pozemek, chceme začít stavět a kvůli jedné dámě, která nás sejmula na silnici, jen co jsme splatili nové velké auto (samozřejmě zaplaťpámbu že jsme všichni zdraví), jdeme do dalšího úvěru. Už jsem tu zakládala diskusi, kolik kroužků a za kolik, ptž naše nejstarší je velmi sportovně nadaná a to ještě dvojčata žádné kroužky nemají. Samozřejmě bych neměnila, ani náhodou. Ale snadné to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
25.6.10 14:42

Eliško - doufám že se nebudu rouhat ale to je můj sen,mít dvočátka :oops: Je tady v dědině tedda už babička která to tak přesně měla 3děti a pak dvojky a docela se nenudí, je okolo ní tolik vnoučátek, pravnoučátek…Je to hezký…

ale jak jsem řekla bude pejsek a hotovo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
25.6.10 14:49

Jandulko, mame toho hodne spolecneho - je mi 34 let jako tobe a mam dve deti ve veku 4,5 a 3 roky. Co nas deli je to, ze jeste tehotna nejsem, jen mam zatim touhu po dalsim diteti a velky ukol pred sebou, a to premluvit manzela, ktery byl donedavna kategoricky proti. Ted uz to vypada, ze trochu zmeknul. Opravdu nevim, kde se to v nas, holky, bere. My jsme preci vyrustaly v dobe, kdy meli vsichni po dvou detech, obcas jedno, ale tri deti uz byly divny. A presto jsem i ja hned od zacatku vedela, ze chci deti tri. Musim se priznat, ze me okoli ma za divnou. Jako bych tim, ze chci dalsi, chamtila. Jako bych byla nevdecna za to, co mam. Take mi bude moc smutno, az budu muset rict manzelove sestre, ze jsem opet tehotna, a to z toho duvodu, ze ona jeste ten bajecny pocit po sesti letech snazeni, vysetreni a trech IVF nezazila. Moc to s ni prozivam.
Moc vam vsem preji stastne rodiny, naplnene prani a vy mi drzte pesti, at se zadari po dvou holcickach chlapecek, abychom vytvorili alespon trochu v rodine rovnovahu.
No a jeste nakonec. Moc dobre si uvedomuju, jak by to bylo o mnoho jednodussi zustat jen u tech dvou deti. Nemuseli bychom resit prostory doma (male bydleni), mohla bych dale chodit do prace, ktera me bavi (s tretim ditetem nejspis zustanu delsi cas doma), meli bychom vic penez, byli bychom volnejsi, mohli bychom jezdit vice na vylety, byla bych odpocinutejsi a mela opet cas na konicky…ale asi si ty konicky a vylety necham do duchodu, protoze moc dobre vim, ze nebudu mit klid, dokud nas nebude pet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
25.6.10 19:19

Kiaro, ty mi mluvíš z duše :-) Jasně že by bylo jednodušší mít 2 děti, zvlášť když my už máme páreček, tak co bychom chtěli, ne? Navíc jsou už větší, takže jezdíme všichni třeba na kolech, už by se dalo podniknout ledacos, což s tím 3. zas bude trochu složitější.

Jenže mě se prostě zdá, že bez toho třeťátka nebudeme kompletní a nerada bych si to pak po letech vyčítala, že jsme do toho nešli. Přece jen člověk víc lituje toho, co neudělal, než toho, co udělal.

Držím pěsti, ať manžela přemluvíš, u nás to trvalo tak půl roku určitě, ale objektivně uznávám, že pro to měl důvody, řešili jsme hodně obtížnou situaci v rodině spojenou s naším bydlením a je fakt, že třeba o rok dřív by to nebylo šťastné načasování.

Jinak teda zrovna u nás v ulici se s dětnými rodinami roztrhl pytel, všichni sousedi v těsné blízkosti mají 3 děti, jedni dokonce 4. Takže myslím, že za exoty tu nebudem, ale zatím se pečlivě maskuju :-), ty 2 děti 18 měsíců po sobě každej okomentoval a mám to v živé paměti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
25.6.10 21:33

Jandulko vidíš to a mi jsme jediní kdo má v celé obci tři děti. Tu jsou i dvě děti luxus :lol: :lol: myslím že kdybychom měli děti 4 tak už na nás zavolají sociálku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
25.6.10 22:18
lacenka píše:
Jandulko vidíš to a mi jsme jediní kdo má v celé obci tři děti. Tu jsou i dvě děti luxus :lol: :lol: myslím že kdybychom měli děti 4 tak už na nás zavolají sociálku :lol: :lol: :lol:

:think: :think: :think:
Zvazuju prestehovani :jazyk:

:wink: :wink: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original