Neplodný tatínek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41251
6.2.20 12:16
@Anonymní píše:
Ne pracuji tam, tak sem se podívala do počítače, vim, že se to nesmi, ale zajímalo mě to.

Tak nech doktora, ať mu to známí tak jak se má :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.20 12:16
@Bubla Bůčková píše:
Bavte se o tom jako co když, ale to je asi pozdě už :think: spíš než jeho bych řešila sebe. Jak si na to připravena ty? Podle toho se bude odvíjet chování muže přece.

Tak já stim srovnána sem, tak nějak jsem to tušila. Zůstaneme bez dětí. Jen se bojím toho, jak to ponese. On se celý život vychloubá, jaký je samec.

• Citovat
  • Upravit
8866
6.2.20 12:17

Je to partner nebo manžel? Zustaneš s ním nrbo zvítězí touha po dítěti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172

První co mě u nadpisu napadlo bylo, že uřízli kulky nějakému tatínkovi :mrgreen: zajímavý nadpis :palec:
Jinak záleží na tobě jak to v sobě cítíš, ale já bych mu to neříkala, až by to věděl od doktora, ale byla bych mu oporou a dávala mu najevo to, že mě i přes ty trable, který zažíváme mě na něm velmi záleží. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866

Kolik je vám let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
6.2.20 12:18

Musíš vědět jaký je on sám povahy.. Já bych to chlapovi musela říct s nějakou kaši okolo, nakonec by to nepochopil, a pak bych mu to řekla narovinu.. Promysli jaké můžeš mít alternativy dítěte, jestli sním chce zůstat. Což snad jo. Adopce, pěstounska péče, darované sperma..

• Citovat
  • Upravit
mackA159
6.2.20 12:19
@Anonymní píše:
Tak já stim srovnána sem, tak nějak jsem to tušila. Zůstaneme bez dětí. Jen se bojím toho, jak to ponese. On se celý život vychloubá, jaký je samec.

Však to nikdo vědět nemusí, můžeš jít na umělé oplodnění s darovanym spermatem.. Bude to jen mezi váma.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.20 12:19
@truelly píše:
Je to partner nebo manžel? Zustaneš s ním nrbo zvítězí touha po dítěti :think:

Je to přítel zatím, máme se brát v červnu. Zůstanu sním, smířila jsem se stim, že zůstaneme bez dětí. Znám jeho názor, „cizí“ nechce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.20 12:20
@mackA159 píše:
Však to nikdo vědět nemusí, můžeš jít na umělé oplodnění s darovanym spermatem.. Bude to jen mezi váma.

Znám jeho názor a „cizí“ nechce.

• Citovat
  • Upravit
3172
6.2.20 12:22
@Anonymní píše:
Je to přítel zatím, máme se brát v červnu. Zůstanu sním, smířila jsem se stim, že zůstaneme bez dětí. Znám jeho názor, „cizí“ nechce.

mohu se tě jenom zeptat, kolik je vam oběma let? Jestli nechceš odpovídat, nemusíš :kytka:

Příspěvek upraven 06.02.20 v 12:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@mackA159 píše:
Však to nikdo vědět nemusí, můžeš jít na umělé oplodnění s darovanym spermatem.. Bude to jen mezi váma.

"Cizí " nechce znám jeho názor.

• Citovat
  • Upravit
26747
@Anonymní píše:

No tak pak bych po oznámení doktorem jela něco v duchu „no sláva“, nakonec jsem si oddechla, že děti nebudou, to bude skvělej život… Ale zas v kontextu toho, že se taháte po vyšetřeních v caru to asi nebude lehké no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.20 12:23
@snee píše:
mohu se tě jenom zeptat, kolik je vam oběma let? Jestli nechce odpovídat, nemusíš :kytka:

Mě bude za pár týdnů 30 a přítelovi 38 v červnu. Jsme spolu deset let.

• Citovat
  • Upravit
26747
6.2.20 12:24
@Anonymní píše:
Mě bude za pár týdnů 30 a přítelovi 38 v červnu. Jsme spolu deset let.

Ty jo… Tak hodně štěstí v životě, možná všechno dopadne ještě úplně jinak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.20 12:24
@truelly píše:
Kolik je vám let?

30 mi bude a jemu 38

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...