Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Renesmee Reny píše:
A ne, s PŘÍŤOU na chodbě nebydlim, ale je dost úzká a přes veškeré věci musíme přelézat a preskakovat, jelikož jsme poslední byt
Prelezat? Nemůžeš nam to vyfotit? ![]()
A vy nemate nějaké schůze? Že by se to tam případně mohlo řešit?
@shadowbabe píše:
Nešlo to napsat v jednom příspěvku?
Pardon, přemýšlím za pochodu, tak jsem to vyplodila na víckrát. Určitě to šlo v jednom, ale jistě vám to tolik neublizilo, přečíst si to ve 3 ![]()
@aiwwa píše:
A vy nemate nějaké schůze? Že by se to tam případně mohlo řešit?
To nemáme. Ale jak jsem psala, už mi zde paní poradila, jak postupovat dále ![]()
@aiwwa píše:
Prelezat? Nemůžeš nam to vyfotit?
Chtěla jsem vyfotit s tím balkónem, ale přišlo mi to už hodně osobní, tak jsem nevěděla, jestli už to není moc, sdílet takhle prostor před jejími dveřmi. 😅 případně fotku dodám ![]()
@Renesmee Reny píše:
A ne, s PŘÍŤOU na chodbě nebydlim, ale je dost úzká a přes veškeré věci musíme přelézat a preskakovat, jelikož jsme poslední byt
Tak už abyste začali šetřit na ten barák na samotě u lesa.
@MartinaIrena píše:
Tak už abyste začali šetřit na ten barák na samotě u lesa.
Na samotě u lesa ne, jen vedle normálních sousedů, co nehromadí plíseň
ale jestli vy byste si to nechala líbit a nevadilo by vám to, tak nechápu, proč zde vůbec,,radíte,,
@Renesmee Reny píše:
Na samotě u lesa ne, jen vedle normálních sousedů, co nehromadí plíseňale jestli vy byste si to nechala líbit a nevadilo by vám to, tak nechápu, proč zde vůbec,,radíte,,
No vadilo by mi to. Proto bych pracovala na tom, abych se přestěhovala. To je moje rada. PS: tady si všichni tykáme
@MartinaIrena píše:
No vadilo by mi to. Proto bych pracovala na tom, abych se přestěhovala. To je moje rada. PS: tady si všichni tykáme
Jo taaak, tak na to budu muset pracovat ještě nějaký pátek 😅 🙏
Dobrý den,
na přání zakladatelky diskuzi uzamykám. Děkuji za pochopení.
Hezký den
Terka ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nešlo to napsat v jednom příspěvku?