Nepozvání na oslavu a dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
5.2.24 23:07
@Anonymní píše:
@Serpentini ano, sestra s dětmi jsou pozvaní na oslavu, tak donesou i dárek.

Aha. Tak v tom případě beru zpět.
Tak jim na dárek přispět. Nebo vybrat něco osobitého pro konkrétní dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
5.2.24 23:09

Taky tak. Kup synovci dárek za vaši rodinu. Je to dítě, za špatné vztahy nemůže. Na švagra se vykašli, ale se sestrou a jejími dětmi bych vztah udržovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
5.2.24 23:20

Bud bych mela s lidma normalni vztahy a to znamena i to, ze kdyz prijdu s darkem na oslavu, jsem zvana jako ostatni hosti domu na dort - nebo bych vztahy nemela zadne a nezvala je ani na nase oslavy. Se svagrem se milovat nemusite, ale pokud vas nerespektuje ani jako rodinu sve zeny (at uz je vina na te nebo one strane), tak moc nechapu, proc takhle pokracovat.

Pokud mas sestru rada nebo se maji rady vase deti, videjte se nekde sami bokem, a nedelala bych tenhle cirkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.24 23:30

Deti za to nemuzou, na darek bych jim prispela nebo poslala neco. Svagr s nami taky nemluvi uz skoro 2 roky ale nasim detem darky posila, s detma se vida kdyz jsou treba u tchanovcu na vikend. On deti nema.
Druhy svagr co ma dite nedava nasim detem nic, i kdyz spolu mluvime. My jsme jeho diteti darek dali asi 2× ale ani nepodekovali, ani neposlali nic nasim detem k vanocum, narozeninam, tak jeho diteti taky uz nekupujeme - bude mit teprv 2 roky, takze zatim nechape, az z toho bude mit rozum tak asi posilat budeme, nase deti maji 4 a 9 a uz vi, kdo jim co dal/poslal/nedal nic.

• Citovat
  • Upravit
7355
5.2.24 23:51

Dárek nedárek, pro vaše děti musela být hrozná situace, že všichni odešli k tetě domů a ony tam nesměly 8o
Tohle bych teda utnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
6.2.24 00:09

Já nějak odděluji děti od rodičů. Děti, pokud je mám ráda a občas se s nima vidím, tak podaruji, i když s jejich rodičema nevycházím. Ale jako chápu tě. Někdy mám pocit, že u nás jsou ty vztahy taky takové dost jednostranné a pokud já bych se nesnažila, tak potřeba kontaktu z druhé strany nula. Ale já se snažím hlavně kvůli těm dětem, mají se s našima rády a pokud se snažit nebudu já, tak už se za chvíli nebudou znát. Takže oni už dost dlouho nezvou, já zvu. Ale když nezvou, tak dárek neposílám. Na Vánoce se o setkání snažím, tak samozřejmě dárky obstarávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2778
6.2.24 05:25

Byt tebou, vyjasnila bych si se setrou jak to tedy bude. Ona k vam s detmi na oslavy chodi, vase deti k ni domu na oslavu ale nemuzou. To neni vyvazene. To ze se muzete pripojit k nejake oslave mimo dum kde si vse zaplatite, to nepocitam, protoze na nasledny dort u nich doma uz jste nesmeli a ani deti! Tvl co to je? Takze, dospely se milovat nemuseji, ale deti za to nemohou a nemohou tedy nest nasledky. Takze deti se ucastnit oslav budou, nebou nebudou. Synovcovi bych na darek prispela a pokud by muj pozadavek nepochopila, bylo by to naposledy. Bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.24 06:22
@Annonymní_007 píše:
Když oslava pokračovala u nich doma, to nemohli vzít vaše děti a pak vám je předat ve dveřích, když vy tam tedy nesmíte? A ne, dárek bych nedala, kdyby se ke mě někdo choval tak, že k němu nesmím domů :roll: :nevim:

@Annonymní_007 nemohla je vzít s sebou (v té herně byli takybez švagra, proto nás pozvala, jinak oslavy u nich doma jsou bez nás/našich dětí), ona to i tak kvapně zaonačila, že už zaplatila a jdou tedy domů na dort. Vtipné bylo, že asi další 4 maminky s dětma taky ještě neměly zaplacenou útratu, tak sestra musela čekat. Ale z toho, jak to řekla, že jdou domů na dort vyznělo - bez vás. Ještě i moje děti jsou takové všetečné, tak se své tety a bratrance ptaly, kde je dort a teta rekla „Je doma, však vy si ještě tady v klidu pohrajte.“
Je mi jasné, že děti za ty spory nemohou. Ale když si vzpomenu, že ještě před tím sporem jsme třeba švagrovi a sestře dávali na Vánoce dárky nebo k narozeninám (a to jsme nebyli pozvaní na oslavu a jak tady pár z vás psalo, dát dárek tak jako tak při dalším setkání-ano tak jsme to dělali X let), tak ani nic z jejich strany, neříkám, že se museli klanět, aleaspoň poděkovat, že. Proto jsem začala dávat pouze na ty Vánoce a jen sestře a jejim dětem. Asi jsem to měla napsat hned k úvodnímu tématu.

• Citovat
  • Upravit
41511
6.2.24 07:31
@Anonymní píše:
@Annonymní_007 nemohla je vzít s sebou (v té herně byli takybez švagra, proto nás pozvala, jinak oslavy u nich doma jsou bez nás/našich dětí), ona to i tak kvapně zaonačila, že už zaplatila a jdou tedy domů na dort. Vtipné bylo, že asi další 4 maminky s dětma taky ještě neměly zaplacenou útratu, tak sestra musela čekat. Ale z toho, jak to řekla, že jdou domů na dort vyznělo - bez vás. Ještě i moje děti jsou takové všetečné, tak se své tety a bratrance ptaly, kde je dort a teta rekla „Je doma, však vy si ještě tady v klidu pohrajte.“
Je mi jasné, že děti za ty spory nemohou. Ale když si vzpomenu, že ještě před tím sporem jsme třeba švagrovi a sestře dávali na Vánoce dárky nebo k narozeninám (a to jsme nebyli pozvaní na oslavu a jak tady pár z vás psalo, dát dárek tak jako tak při dalším setkání-ano tak jsme to dělali X let), tak ani nic z jejich strany, neříkám, že se museli klanět, aleaspoň poděkovat, že. Proto jsem začala dávat pouze na ty Vánoce a jen sestře a jejim dětem. Asi jsem to měla napsat hned k úvodnímu tématu.

nicméně Vaše děti od nich dárky dostanou, ty jejich od vás ne, chápu to správně? tak zas, ani jejich děti za vaše spory nemůžou a musí to být pro ně dost divná situace -) jejich rodina vašim dětem dárky dává, vy jim už ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
6.2.24 07:39

Sestra je pekne vycurana. Proto maji penez dost, protože takhle setri na svych blizkych. Osobně bych asi zrusila oboustranné davani darku.
Jinak reakce jako ze to ze nejdete na oslavu tak neznamena, ze nemate dat darek je jako kdybys na oslavu sla a darek neprinesla. Kor na oslavu, kde ani nedostanes napit. To je hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
6.2.24 07:41
@Anonymní píše:

Tak ale vase deti od nich taky dostavaji, ne? To by ti nebylo lito tech jejich, ze nic nedostanou? Darek bych dala, ale jak rikam, na oslavu-neoslavu nechodila. Sesla se bokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41511
6.2.24 08:02
@Ananas123456 píše:
Sestra je pekne vycurana. Proto maji penez dost, protože takhle setri na svych blizkych. Osobně bych asi zrusila oboustranné davani darku.
Jinak reakce jako ze to ze nejdete na oslavu tak neznamena, ze nemate dat darek je jako kdybys na oslavu sla a darek neprinesla. Kor na oslavu, kde ani nedostanes napit. To je hnus.

ale sestra zakladatelčiným dětem dárky dává :think: to zakladatelka dětem od sestry ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
6.2.24 08:07
@Keyllah píše:
ale sestra zakladatelčiným dětem dárky dává :think: to zakladatelka dětem od sestry ne :think:

No ale zve je na oslavu, krerou celou zaplati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
6.2.24 08:09

@Keyllah Jako vzít si dárky na oslavě, kde si vše platím sama. Nedat dětem ani kousek dortu je ubohost. Na oslavu můžou pozvat, jen děti bez rodičů. Já bych je přestala zvát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41511
6.2.24 08:10
@Ananas123456 píše:
No ale zve je na oslavu, krerou celou zaplati

a v čem je vyčůraná? :think: jako že by projedla víc než dá za dárek a chodí se tam najíst a na pít? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný