Nepříjemné pocity v pochvě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
9.6.18 18:51

U jiného lékaře, pokud máš pocit, že tě tenhle nevyšetřil dostatečně. Určitě ne na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.6.18 19:29

@sarusa4 ahoj saruso. U mě to nakonec byla mykoza, dal mi na to nejake bobule dovnitr a bylo po hruze. Trapilo me to opravdu dlouho, pocity presne jak popisuje slecna nahore. Byla jsem z toho uz zoufala. Zkus to jeste prelecit, snad to taky dobre dopadne, drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
10.6.18 15:52
@radkka píše:
U jiného lékaře, pokud máš pocit, že tě tenhle nevyšetřil dostatečně. Určitě ne na emiminu.

Ano, to jsem taky udělala. Natrefila jsem na paní doktorku, která byla na zástup. Vysvětlila mi, že všechno je daň za porod, v pochvě má bakterie, kvasinky a někdy zánět každá, atd. Dala mi spasmolytika, která nijak nezabrala :zed: a řekla, ať si koupím „něco“ v lékárně. :zed:
Teď jdu tam, kde jsem byla minule a pan doktor mi slíbil, že znovu vyšetří kompletně, tak snad najde.

Na emiminu se často dozvím něco co mi pomůže. Těžko tohle vyřeším s někým z rodiny nebo s kamarádkou, která ty problémy nemá. Zkušenosti ostatních se hodí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
10.6.18 16:03

@Sympatika Děkuju :hug: Taky mám ty problémy dlouho. Jsem objednaná k doktorovi, tak snad něco doporučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.6.18 16:05
@sarusa4 píše:
Ano, to jsem taky udělala. Natrefila jsem na paní doktorku, která byla na zástup. Vysvětlila mi, že všechno je daň za porod, v pochvě má bakterie, kvasinky a někdy zánět každá, atd. Dala mi spasmolytika, která nijak nezabrala :zed: a řekla, ať si koupím „něco“ v lékárně. :zed:
Teď jdu tam, kde jsem byla minule a pan doktor mi slíbil, že znovu vyšetří kompletně, tak snad najde.Na emiminu se často dozvím něco co mi pomůže. Těžko tohle vyřeším s někým z rodiny nebo s kamarádkou, která ty problémy nemá. Zkušenosti ostatních se hodí. :nevim:

Zkoušela jsi boraxove globule? Jsou fajn záchrana.
To máš teda štěstí na doktory :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
10.6.18 16:06

Ještě jsem zapomněla připsat, že mám od té doby co mám ty potíže i prodlouženou menstruaci o špinění, třeba čtyřdenní. To by taky mohl být nějaký zánět? Kvasinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
10.6.18 16:12
@radkka píše:
Zkoušela jsi boraxove globule? Jsou fajn záchrana.
To máš teda štěstí na doktory :zed: :zed:

Boraxové globule jsem zkoušela úplně nejdřív, často mi pomohly, brala jsem si je i v těhotenství.

S těmi doktory máš pravdu :mavam:, narazila jsem i ještě na jednoho, který byl v názorech ještě horší. :zed: :zed: Navíc chování-kříčel, že byl slyšet až v čekárně, ať mlčím a poslouchám, co říká, když jsem se zeptala, na co mi předepsal léky na které mi dal beze slova recept.Pak mě zkoušel z jejich složení, atd. 8o, ale prý je to u něj běžné, že se tak chová, říkala paní v čekárně- hrozně se tam bála jít. Já jsem tam znovu už nešla.

Ale zase na některé mám štěstí- třeba zubařka dlouhodobě výborná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.6.18 17:23

@sarusa4 To je hrozný :zed: já mám poslední dobou docela štěstí, spíš potkávám příšerně sestry, hlavně v nemocnici :zed: ty teda dovedou zkazit náladu.

Tak ať brzy přijdou na to, kde je problém :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
14.4.19 22:27

Můžu se zeptat, jak to dopadlo? Řeším stejný problém. Nepříjemné pocity, na gyndě nic nenašly. Ale mám hodně suchou poš. sliznici. Může to být od toho? HA neberu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.23 11:29
@Anonymní píše:
Ahoj, necelé dva měsíce mě trápí divné pocity v pochvě. Začalo to jako běžná mykoza, přeléčila jsem candibene a zdálo se to dobré, ale pak jsem měla MS a zas mě uvnitř jakoby pálilo. Volala jsem na gyndu a bylo mi doporučeno candibene po MS zopakovat. No nepomohlo to. Akorát se místo pálení z toho stal takový nepojmenovatelný pocit. Spíš tlak, který mě nutí občas zatlačit, jakoby tělo mělo pocit, že tak se toho zbaví. Když vykonávám nějakou činnost, hýbu se apod., tak je to v pohodě, ale jakmile si třeba sednu k TV nebo k PC, tak mě to nenechá sedět v klidu a pořád na to musím myslet. Už mě i napadlo, že to mám psychické, fakt nevím, ale mám strach, co by to mohlo být. U doktorky jsem byla na konci června a čekám na výsledek - dělala mi kultivaci kvasinek a chlamydie, ale zatím bez výsledku. nemáte někdo podobnou zkušenost? Jen pro úplnost dodám, že jsem po rozchodu z dlouhodobého vztahu a měla jsem teď jineho sexuálního partnera, ještě před vznikem problémů cca měsíc před. A měla jsem dost stresů se školou…to jen pro úplnost, když mě napadaj ty psychické důvody. Jsem z toho už zoufalá, navíc odjizdim do zahraničí, tak bych nerada běhala po doktorech tam…díky za názory

Hezky den, trapi me nekolik mesicu stejne potize, nikdo mi nedokaze poradit. Cytologie v poradku, jsem zalecena snad tremi ruznymi druhy antimykotiky a antibiotiky do pochvy, po MS se vzdy zhorsi, bohuzel to mam spojene s opakovanymi zanety mocaku. Kultivace a pohl nemoci negativni. Zjistilo se, co to zpusobilo? Moc by mi pomohla rada od nekoho, kdo si tim prosel, jsem zoufala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.23 11:57
@Original9062 píše:
Hezky den, trapi me nekolik mesicu stejne potize, nikdo mi nedokaze poradit. Cytologie v poradku, jsem zalecena snad tremi ruznymi druhy antimykotiky a antibiotiky do pochvy, po MS se vzdy zhorsi, bohuzel to mam spojene s opakovanymi zanety mocaku. Kultivace a pohl nemoci negativni. Zjistilo se, co to zpusobilo? Moc by mi pomohla rada od nekoho, kdo si tim prosel, jsem zoufala.

U mě to dělá přemnožený vláknitý laktobacil. Nikdo mi s tím ale nepomohl. Navíc to vychází, že někdy mi tam vyjde a někdy ne. Mám to spojené i s močovým měchýrém q nepomáhá na to to nic.

• Citovat
  • Upravit
17.10.23 13:43
@Anonymní píše:
U mě to dělá přemnožený vláknitý laktobacil. Nikdo mi s tím ale nepomohl. Navíc to vychází, že někdy mi tam vyjde a někdy ne. Mám to spojené i s močovým měchýrém q nepomáhá na to to nic.

A potíže máte tedy stále, nebo na to něco pomáhá? To mi neříkejte, že se je osudem se s tím trápit do konce života…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.23 13:59

Přijde mi, že během cyklu se to zlepšuje a zase zhoršuje. Když je to horší, tak zabírá rosalgin, ale jen na chvíli. Trochu mi přišly i lichorerisnicové kapky, že to bylo lepší. Ale to mohla být náhoda. Na gynekologii mi zkoušeli dát všechno možné. Dalacin mi zabral skoro na měsíc. Ale stejně se to vrací. Nejhorší je, že na to trpí i jedna z dcer :(, druhá ne.

• Citovat
  • Upravit
17.10.23 14:16
@Anonymní píše:
Přijde mi, že během cyklu se to zlepšuje a zase zhoršuje. Když je to horší, tak zabírá rosalgin, ale jen na chvíli. Trochu mi přišly i lichorerisnicové kapky, že to bylo lepší. Ale to mohla být náhoda. Na gynekologii mi zkoušeli dát všechno možné. Dalacin mi zabral skoro na měsíc. Ale stejně se to vrací. Nejhorší je, že na to trpí i jedna z dcer :(, druhá ne.

Jezis, to mě mrzí… Pokud na něco přijdu, dám vědět! Jak dlouho Vás to trápí? A jak je to s nepříjemným pocitem po sexu? Já z toho mam docela trauma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.23 17:51

Zoufalství...

Ahoj holky,
ráda bych oživila diskuzi. Od konce srpna letošního roku se trápím s šílenýmy problémy. Urologové mě posílají za gynekolog a opačně. Vše začalo mou výpovědí v práci, kdy jsem se psychicky doslova sesypala. Byl na mě vyvíjen šílený tlak, který jsem neustála. Ještě ten den, kdy jsem podala výpověď se to všechno rozběhlo. Nevím, jestli je to přímo příčina nebo to byl pouze spouštěč problému. Začalo to klasickými příznaky zánětu močového měchýře - tlak, neustálé nutkání k močení. Od obvodní lékařky jsem dostala antibiotika, která nepomohla a naopak po jejich podání se stav zhoršil. Dostala jsem tedy jiná, ale ani zde nenastala změna. Vystupňovalo se to až do takové urgence, kdy jsem jen seděla v horké vaně a co minutu učůrávala, abych nevyskočila z kůže. Dostala jsem se poprvé na urologii. Zde mi vycévkovali moč, odeslali na kultivaci. Výsledek byl negativní. Stejně tak nález na sonu, stěry na pohlavní nemoci a stěry z děložního hrdla. Vše negativní. Stav je opravdu hodně proměnný. Vždy když si myslím, že už to bude dobré, druhý den se vše prudce otočí a zase v tom lítám. Aktuálně je stav takový, že mám šílený tlak na celý spodek. V močové trubici, v pochvě, i na konečník. Vždy jsem měla dlouhou a silnou menstruaci, nyní má poslední menstruace trvala pouhé dva dny a měla jsem při ní šílené bolesti. Jsem opravdu zoufalá. Doktoři se semnou nechtějí bavit a já žiji jak invalida. Celé dny se trápím a utápím v tom, že už mi nikdo nepomůže. Zároveň mám hrozný strach, abych byla v pořádku a mohla tu být pro své děti. 🤎

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí