Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chtěla bych se zeptat…mám syna na střední a tenhle rok má dělat zkoušky, jenže má skoro ze všech předmětů Nko…bohužel tohle pololetí hodně marodil
tak jsem se chtěla zeptat jestli někdo neměl stejný problém a jestli ho kvůli tomu nemusí připustit ke zkouškách? předem děkuju
U nás když bylo neklasifikováno z důvodu nemoci, šlo se domluvit s učiteli a nechat se přezkoušet
Pokud má „N“ tak ho ke zkouškám zkutečně nepustí, protože nebude mít uzavřený ročník. Tzn. Nejdříve si doplnit známky a ke zkouškám v náhradním termínu.
Takže na konci roku bude muset mít náhradní termín nebo jen v pololetí?
Zakladatelko… Proč o pár dní dřív zakládáš diskuzi na téma jaký dárek pro tvého 17 letého přítele? To máš přítele který je mladší než tvůj syn nebo si z nás děláš prdel? Jen tak pro info… Ano, pokud jsi v pubertě, nechodíš do školy a máš eNka, tak ke zkouškám nejdeš.
Pokud má „N“ v pololetí, může požádat o posun klasifikace, dostane rozpis, do kdy jednotlivé předměty musí dodělat. Klasifikace na konci roku se uzavírá před zkouškami. N=ke zkouškám nejde.
Beru zpět, je ti 16 a máš syna na střední?
Neměla by ses náhodou místo netu učit?
Příspěvek upraven 29.11.17 v 14:00
A ještě. Máme teprve čtvrtletí, tak proč řešit N v pololetí? Spoustu toho může dohnat, když se do toho opře.
U nás na střední holky flákali tělocvik. Na konci roku dostaly za 5, ale domluvili se na přezkoušení. Nakonec dostaly 4 na vysvědčení a ke zkouškám normálně šli. Ale byl to jen tělocvik. V jiných předmětech by měli asi smůlu.
@miselin00 píše:
Takže na konci roku bude muset mít náhradní termín nebo jen v pololetí?
aááááááááá tady se někdo bojí no když jsi lepl tak budeš muset makat
@miselin00 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat…mám syna na střední a tenhle rok má dělat zkoušky, jenže má skoro ze všech předmětů Nko…bohužel tohle pololetí hodně marodiltak jsem se chtěla zeptat jestli někdo neměl stejný problém a jestli ho kvůli tomu nemusí připustit ke zkouškách? předem děkuju
Sedni k učebnicím a koukej makat, ať nemáš „N“.
Je teprve čtvrtletí, tak jaké tohle pololetí hodně marodil…
Začni chodit do školy a choď tam připravená. Nebudeš pak muset dělat žádné zkoušky navíc.