Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, začal mě pobolivat moudrak vvlevo nahoře, ale není ještě venku. Byla jsem u zubařky, ta podle rentgenu říkala, že místa na prořezávání má dost, takže mi to jen kolem vyčistila a bylo to. Teď v sobotu byla bolest už k nevydrzeni, hlavně jsem ani nespala, protože mi nezabíraly žádné léky(brufen, Ibalgin, valetol ani nimesil). Tak jsem tam dnes byla znovu. Po umrtvení mi trošku narizla dáseň, že by to mělo uvolnit ten tlak. Bylo to super když působila injekce, dokonce jsem konečně usla aspoň na 4 hodiny, ale potom to bylo snad ještě 100× horší. Strašně tupá bolest kolem zubu, a přijde mi že mě bolí celé levé patro. Jediné co mi pomáhá trochu ulevit od bolesti je vyplachování studenou vodou, jinak nevydržím už (to teď ale musím dělat nonstop jinak bych asi ležela po zdech. Nemůže to být třeba zánět? Nechápu proč mě to tak šíleně bolí, ale nemám nic oteklé ani dásně nevypadají nijak zarudlé (zatím). Jsem zoufalá a unavená už nevím, co dál. ![]()
Děkuji za rady
Nemůže té bolet jiný zub?
jestli to bolí tak, že nestačí prášek, ani Valetol, vidím to někde na nerv..
@KristenC jééé, úplně s tebou soucítím.. Také jsem si užila své. Ale tedy, když došlo na naříznutí dásně, tak to bylo lepší, né horší. Šla bych k zubaři znovu
Takhle se nedá fungovat ![]()
@lucynka25 tak jsem byla dnes znova a byl to opravdu jiný zub. Zánět tam naštěstí nebyl, jen se mi uvolnila plomba nejspíš a už je to v pořádku, tak snad budu mít klid. Byla jsem ráda že po 50 hodinách co jsem byla vzhůru mužů spát
k_hand: fakt zuby to je hrozná bolest 😊 moc všem děkuji za rady 😊
@KristenC tak hlavně, že se na to přišlo a snad už bude dobře ![]()