Nerf pistole pro malé děti

2
9.10.22 23:00

Nerf pistole pro malé děti

Ahoj holky,
nemáte někdo zkušenost s dětskými pistolemi u 3 letých dětí (např. Nerf, ale klidně i jiné)?
Syn tady stále potkává děti, co chodí do Nerf kroužku a chtěl by také pistoli.
Máte nějaký dobrý tip a ideálně hodně měkké náboje :)
Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Svetluska55
9.10.22 23:13

No..3lety si pistoli nenatahne, vyžaduje to sílu. Dá se koupit tedy i pistole bez natahování na baterie.
Nerffek je spousta, malému asi stačí malá.. a doporučuju asistenci při používání, synovec takhle kontroloval, proč pistole nevystřelila tak, že se do ni díval..a zmáčkl spoušť (vidí, ale slušně ho to bolelo). Nerffka dává nábojům dost švih, takže i když jsou měkké, letí to pěkně..a nechceš někoho trefit do oka.
Ale asi bych počkala, až bude mít trochu rozum..

• Citovat
  • Upravit
30309
9.10.22 23:50

Viděla jsem co to umí a bez dozoru bych to dětem nedala. Sama mám zbraně, od mala jsme s nimi učili děti zacházet, ale toto nebo něco podobného nikdy volně přístupné neměly. Byť je to hračka, chce to děti naučit, že se nesmí mířit do obličeje a na krátkou vzdálenost nesmí střílet do lidí. Pochybuji, že tohle 3 leté dítě dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
9.10.22 23:51

@VerčaML Ne že bych tady chtěla moralizovat, moje děti také každé jednu NERFku má (malou a víc mi nesmí před práh) a občas s nimi litaji s kamarády po parku, ale co se proboha dělá v NERF kroužku? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8048
10.10.22 00:36
@VerčaML píše:
Ahoj holky,
nemáte někdo zkušenost s dětskými pistolemi u 3 letých dětí (např. Nerf, ale klidně i jiné)?
Syn tady stále potkává děti, co chodí do Nerf kroužku a chtěl by také pistoli.
Máte nějaký dobrý tip a ideálně hodně měkké náboje :)
Díky :mavam:

Je mi jasné, žes to tak nemyslela, ale v první chvíli ve mě hrklo :D Pod „klidně i jiné“ se mi jako první vybavily ty, co mám zamknuté v trezoru, stejně jako většina majitelů zbrojního průkazu :) Zrovna nerf mi přijdou v pohodě v jakémkoliv věku a naopak bych to viděl jako skvělou příležitost naučit už od útlého věku dítě správnou manipulaci se zbraní. Tj. nekoupit s tím, že „tu máš hračku a běž si s ní hrát“, ale vymyslet sestřelování špalíků (kostiček, figurek) společně s dítětem a učit ho, že se nemíří jet tak zbůhdarma kamkoliv, prst patří na spoušť jen před výstřelem, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
10.10.22 02:21

Nerfky máme a vždycky, když je děti vytáhnou, dost znervózním. Pokud máš jedno tříleté dítě, tak se to uhlídat dá (aby se nestřelilo do oka), ale musíš u něj být, pistole natahovat a nepolevit v pozornosti. Pokud máš doma dětí víc (i třeba jen na návštěvě), hlídá se to s malým dítětem těžko. Protože někomu může vlézt do rány (a nemít na očích brýle) nebo mu jiné dítě ochotně tu pistolku natáhne a tříletému dítěti můžeš horem dolem vysvětlovat, že nesmí koukat do hlavně. Jsem ráda, že tu někdo psal, že i když to dítě udělá a střelí se, že to oko přežilo. Ale nesázela bych na to raději vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
10.10.22 08:02

Pro takhle malé teda ne. Až pro školní. Kvůli natahování a hlavně kvůli bezpečnosti. Plus u nás vyžaduju, aby děti měly ochranné brýle, když si hrají s nerfkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
10.10.22 11:24

Nerfka pro tříleté není šťastná volba. Minule manžel empiricky z okna zkoušeli, kam dostřelí a z třetího patra z bytu náboj doletěl přes čtyřproudovku…( Stříleli na holuba 8o )
U nás teda syn má, jde to i těžko natáhnout a hlavně když začnou, tak všichni brýle a dobrovolně si berou bundy, protože to fakt bolí.
Pistolku porid, ale vhodnou pro triletaka ;)

• Citovat
  • Upravit
17472
10.10.22 11:29
@Hoa Mai píše:
@VerčaML Ne že bych tady chtěla moralizovat, moje děti také každé jednu NERFku má (malou a víc mi nesmí před práh) a občas s nimi litaji s kamarády po parku, ale co se proboha dělá v NERF kroužku? 8o 8o 8o

Syn chodil loni půl roku, stříleli na různé plechovky a tak. Moc ho to nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.10.22 20:40

@Hoa Mai Přesně nevím, myslím, že se právě učí zodpovědnosti při užívání, hrajou s nimi v terénu a střílí na terče apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí