Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@chipsa Od roku 2014 si strhávají náklady na složenku. Není problém na sociálku napsat dopis o změnu způsobu výplaty ze složenky na účet. Není na to žádný tiskopis.
@jana9020 píše:
@chipsa Od roku 2014 si strhávají náklady na složenku. Není problém na sociálku napsat dopis o změnu způsobu výplaty ze složenky na účet. Není na to žádný tiskopis.
To je hezké, hlavně že si poslanci zase odhlasovali vyšší plat a odměny mají zadarmo obžerství na pracovišti + veškeré výhody zdarma, ale nám se musejí strhávat peníze za složenky. Bože, kam jsme to dopracovali. Ještě čekám, až obnoví znovu poplatky u doktora a v nemocnicích ![]()
@Peczka píše:
@chipsa jak jsem vyplnovala ten papír jak chci posílat nemocenskou, tak to tam zezadu bylo bud číslo účtu nebo složenkou a je tam napsané, že si to hradí nemocný. Možná sis jenom nevšimla
Tak to jsem nečetla.
@chipsa strašný už nevedi co by… ja si to dala pres ucet a nic mi nestrhavaj ![]()
@Jujdasek píše:
@chipsa strašný už nevedi co by… ja si to dala pres ucet a nic mi nestrhavaj
Hledala jsem na internetu, kde je to napsané o poplatcích za složenky, nenašla jsem. Nikde jsem o tom neslyšela a koho by napadlo všechno pročítat, no jo no.. Příště budeme chytřejší.
Mám dotaz, pokud někdo bude vědět odpověd, budu moc ráda. Mám neschopanku od 15.listopadu. Až nyní jsem si uvědomila, že jsem nedostala a tudíš neodeslala sociálce papír na peníze. Dostanu zpětně peníze za celé období, když oba papíry (za listopad a prosinec) odešlu ve čtvrtek 5. 1. kdy jdu na kontrolu a oni mi papíry vystaví. Moc děkuji předem za odpověd.
![]()
@sisi66 Dostaneš a pokud ho po tobě nechtějí v práci, tak papír za listopad je zbytečný, OSSZ bude stačit ten prosincový.