Neschopenka a lístky na peníze 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
242
11.6.15 13:45

@chipsa Od roku 2014 si strhávají náklady na složenku. Není problém na sociálku napsat dopis o změnu způsobu výplaty ze složenky na účet. Není na to žádný tiskopis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
11.6.15 13:52
@jana9020 píše:
@chipsa Od roku 2014 si strhávají náklady na složenku. Není problém na sociálku napsat dopis o změnu způsobu výplaty ze složenky na účet. Není na to žádný tiskopis.

To je hezké, hlavně že si poslanci zase odhlasovali vyšší plat a odměny mají zadarmo obžerství na pracovišti + veškeré výhody zdarma, ale nám se musejí strhávat peníze za složenky. Bože, kam jsme to dopracovali. Ještě čekám, až obnoví znovu poplatky u doktora a v nemocnicích :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
11.6.15 14:00

@chipsa tak si to nech posílat na účet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
11.6.15 14:09
@Peczka píše:
@chipsa jak jsem vyplnovala ten papír jak chci posílat nemocenskou, tak to tam zezadu bylo bud číslo účtu nebo složenkou a je tam napsané, že si to hradí nemocný. Možná sis jenom nevšimla

Tak to jsem nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.6.15 10:25

@chipsa strašný už nevedi co by… ja si to dala pres ucet a nic mi nestrhavaj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
12.6.15 10:28
@Jujdasek píše:
@chipsa strašný už nevedi co by… ja si to dala pres ucet a nic mi nestrhavaj ;)

Hledala jsem na internetu, kde je to napsané o poplatcích za složenky, nenašla jsem. Nikde jsem o tom neslyšela a koho by napadlo všechno pročítat, no jo no.. Příště budeme chytřejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.1.17 17:33

PAPÍR NA PENÍZE...

Mám dotaz, pokud někdo bude vědět odpověd, budu moc ráda. Mám neschopanku od 15.listopadu. Až nyní jsem si uvědomila, že jsem nedostala a tudíš neodeslala sociálce papír na peníze. Dostanu zpětně peníze za celé období, když oba papíry (za listopad a prosinec) odešlu ve čtvrtek 5. 1. kdy jdu na kontrolu a oni mi papíry vystaví. Moc děkuji předem za odpověd. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
2.1.17 17:36

Vyplácí se i min. rok dozadu, myslím, že i víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101918
2.1.17 17:39

@sisi66 Dostaneš a pokud ho po tobě nechtějí v práci, tak papír za listopad je zbytečný, OSSZ bude stačit ten prosincový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.1.17 07:04

Děkujiii moc… :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie