Neschopenka ve zkušební době a výpověď z mojí strany

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19793
6.11.18 09:22
@terinka4444 píše:
no a z textu jasně vyplývá, že měla na mysli okamžité zrušení.
Nevyplývá. Pro okamžité zrušení pracovního poměru totiž nejsou splněny zákonné podmínky. Blbosti píšeš ty.
@terinka4444 píše: Čtu text, čtu co chce udělat, tak jí upozorním na to, jak se to jmenuje, právě proto, aby si na to dala pozor.

Výpověď se jmenuje výpověď, okamžité zrušení PP se jmenuje okamžité zrušení pracovního poměru a zrušení PP ve zkušební době se jmenuje zrušení pracovního poměru ve zkušební době. To jsou tři různé věci.

Na to, že výpověď je spojena s výpovědní dobou, ji upozornil jak @Luboš P, tak já. Já jsem jí navíc napsal o zrušení PP ve zkušební době (a podmínkách pro ně).

A tím okamžitým zrušením jsi z toho udělala totální bramboračku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.11.18 23:23
@eumedon píše:
Výpověď se jmenuje výpověď, okamžité zrušení PP se jmenuje okamžité zrušení pracovního poměru a zrušení PP ve zkušební době se jmenuje zrušení pracovního poměru ve zkušební době. To jsou tři různé věci.

Na to, že výpověď je spojena s výpovědní dobou, ji upozornil jak @Luboš P, tak já. Já jsem jí navíc napsal o zrušení PP ve zkušební době (a podmínkách pro ně).

A tím okamžitým zrušením jsi z toho udělala totální bramboračku. :roll:

Je to přesně tak. A doplním: Navíc i ve zkušební době je možné skončit pracovní poměr dohodou, výpovědí a dokonce i okamžitým zrušením. Takže když např. zaměstnavateli dáte jednu do zubů, tak vám skoro jistě napaří okamžité zrušení - to má horší následky např. na ÚP. Je to volba toho, kdo chce pracovní poměr ukončit.
A pokud to napíšete blbě, klidně se může stát, že to zaměstnavatel požene k soudu, který VY prohrajete. A některým to za to stojí, třeba už jen z důvodu arogance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat